'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hiiiiiiii

dila okurken kaçırdım seni kolay gelsin tatlım görüşürüzzzz

herkeslere günaydın tünaydın karışımım bişilerrr

akşam erken yatmış bir ara tek gözle fener maçını izlemiş yarı final vizesi sonrasında uykusuna kaldığı yerden devam etmiş ve toplamda 11 saat uyumuş 1 adet pınar geldi

mutluyum gururluyum

bide aşığım tabisi

rüyamda hamileydim 2 aylıktı sevdiceğe anlattım pek bi sevindi demek ki malum olmuş hemen olacak bebişimiz dedi

nayıırrrr :18: :18:dedim bende 11 saat uyuyunca rüyalarım bilem sapıttı kanımca didim

bugün siparişini verdiğim iç çamaşırım gelecek heyecanlıyım

bide biz de sevdicekle hesap kitap yaptık az buçuk ben iş bulana kadar sıkıntı çekeceğiz ama sonrası güzel olacak inşallah

sanırım bu kadar :44:

benim kızım nazlı olcak öyle kimseye pas vermicek avucunuzu yalayın gülin hanım

biz pazar yapacağız inşallah sonra da artık yerleştirmeye başlarız mutfaktan falan

aiiiiyyyy elifimuuu çok heyecanlandım ben parfüm, sabun, duş jeli delisiyim zaten kokulu şeylere bayılıyorumm şort body falan bende alayım. bide kredi kartı borcum olacak evlendiğimizde heralde nişanlımcanım öder onu ben kpss ye çalışıcam dersaneye falan gidicem evlendiğimiz sene özel sektörden bıktımmm. öğrenim kredimi de arabamı satıp öderim artık ühühühühühü

ya bende rüyamda kına gecem oluyordu ama toplasan 20 kişi yoktu arkadaşlarım gelmemiş beni yalnız bırakmışlardı erkek tarfından sadece kayınvelidem ve iki teyzesi 3 kişi vardı görümcelerim falan gelmemişti yaaa.... saçım yapılmamış öyle süpürge çalısı gibiydim kötüydü anlayacağın benimki de

aynen bende 2014 kpss beni bekliyorrrr

Canım dün çok güldüm sana o ne danstı özgecanın düğününde oynayacağınız:122::90:

Hhahahhaha evett kızlar da görsünnn

Kızlarrr Özgenin düğünün de bu dansı yapıcaz Zehroş'la

Düğünde Kayışları Koparan Hanım Abla - YouTube

benim kızım nazlı olcak öyle kimseye pas vermicek avucunuzu yalayın gülin hanım

Bööö diyorummm Özgeee sanaaa o zaman çaktırmadan mıncırır kızını

hayır olsun canım kötüye yorma öyle yaaa

belki de popişlerimiz açık kalmıştır

Allah yardımcınız olsun canım.
Amin handecim yoksa işimiz zor

biz pazar yapacağız inşallah sonra da artık yerleştirmeye başlarız mutfaktan falan
Pazara belki bizde çıkacağız. annemlere gider oradan pazar yapar eve geçeriz.
Birkaç semt var arada ama olsun bizim orası daha pahalıymış.
Valla ben cidden bundan çok korkuyorum.:18:
hahahhahhahha

Kızlar ben geldim günaydınnlarrr nasılsınız Gelinliğimi aldım Geçen gün öyle bi çemkirmişimki bütün çalışanlar modaevinin sahibiyle hazırolda beni bekliyolardı kapıda Gelinlikcağızımı giydim düzeltmelerden sonra maşallah tam istediğim gibi olmuş Çok şükür Allahım'a içime sinsin diye çok dua etmiştim Bu akşamda ponçikimle ikea ya gidip portmanto bakıcaz inş bütçemize göre güzel bişeyler buluruz Buarada haftaya cuma günü sevgili arkidişlerimle kendi çapımızda bekarlığa veda partisi yapıcaz 8 kişi taksim asmalımescitte eğlenmeye gidicez Kına gecesi yapıcam aslında ama kına gecesinde büyükler olucağı için kızkıza kafaları çekmeye gidiyoruz son kez Nişanlımı ikna etmek çok zor oldu ama sonunda ben kazandım

zarar mı ettin? para olarak kalırsa harcanır diye düşünüyorum ben. olmadı bi hesap açıp orda biriktirmek yani maaş hesaplarında olmaz o iş.

ben sıkıştım ya bir ara. iş yerinden para alamadım o zaman zararına bozdurmuştum uzun vadede güzel bişi tabi.

**

Özgem aynen öyle. biriktir kirli çıkılık yap. benimki kumbaramı sallıyo bazen kırayım mı kilidini bakayım bi kere diye
bir de o kız ne afet-i devran maşallah
inş. Allah nasip eder. bende bir kızım olsun istiyorum ki hemen değil tabi

**

Elif o yorgunluk sebebi :92: bundan değil ki

bundan

Hayırlı olsun tuğçem fotosunu ne zaman göreceğiz?
Oh ne güzel bizim yerimizede dök kurtlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…