merhaba ;
hayırlı cumalar herkese
Hayırlı olsun tuğçem fotosunu ne zaman göreceğiz?
Oh ne güzel bizim yerimizede dök kurtlarını
İyiyim sanırım akşam aşkla buluşup yemek yatıklarımı almaya gideceğiz.nasılsın canım
Canım malesef fotoyu düğünden sonra görüceksiniz dün tek başıma gittim gelinliğimi almaya birazda olaylı oldu foto fln aklıma gelmedi hiçZaten demo halini koymuştum açtığım konularımda var
Kına gecesi elbisemi giydim foto çektim telefonumda şuan ama telim eski olduğu için yükleyemiyorum kk açılıyo ama eklenti eklenmiyo
İyiyim sanırım akşam aşkla buluşup yemek yatıklarımı almaya gideceğiz.
Servisin getirmesini bekleyemedi aşk gidip alalım diye tutturdu.
Lakin hastayım ve onunla buluşmak pek istemiyorum.
Akşamda kınaya gideceğim nasıl yetişecek hiç bilmiyorum
Hafta sonuda düğünlere katılacağız. Aslında pazar takımları alıp eve gidebiliriz. Bir konuşayım benhaftasonu halledin canım. söyle kınayı bahane et yetişemem diye haftasonu rahat rahat bakın.
yalan da değil akşam bide kına var
Aslı canım benim sadece neşenize neşe katmak için,gülüdrmek için dedim,yoksa senin gibi neşeli geline söylenirmi birşey,inan amacım kırmak değil,kırdımsa çok özür dilerim ,affedin beni,tam Gelinlerin neşeli olduğu bir günde böyle aptalca yazdığım için tüm gelinlerden özür diliyorum
Hafta sonuda düğünlere katılacağız. Aslında pazar takımları alıp eve gidebiliriz. Bir konuşayım ben
Bir okuyamıyorum her şeye fransız kalıyorum.Pınar yazın çok anlamlıdaha doğrusu paylaşımın.
--
eysaih kırılma vs yok özür dilencek birşey de yok. fakat dün de buna tarz yorumların oldu kızlarla dile getirdik. kullandıgın kelimeler bazen ironik oluyor.
o zaman pazar gününe ayalaryın
İnşallah ama benim aşkım tez canlı kime çekti demeyeceğim aile boyu böyleler
Bir okuyamıyorum her şeye fransız kalıyorum.
Neyse sorun yoksa güzel ikinci bir bölünme yaşamak istemiyorum.
Kız gelinlik yetişmeyecek mayıs ayına girmeden evin tüm eksikleri bitmeli yandık mahfolduk diye diye ömrümü şimdiden yedi.bende öyleyimdir onun için garip gelmiyor
o tarz birşey yoksadece kelimeleri bazen tuhaf ,ironik onu belirttik.
Kız gelinlik yetişmeyecek mayıs ayına girmeden evin tüm eksikleri bitmeli yandık mahfolduk diye diye ömrümü şimdiden yedi.
Diyorum rahat ol aşkım herşey yetişir çok vakit var diyede anlatamıyorum.Zaten sen hep böylesin. Sana kalsa biz 80 yaşına geldiğimizde ancak parkta yanyana oturacak kıvama gelir evlenme teklifinide anca o zaman kabul ederdin diyor susuyorum.
Sanırım ben hep ağırdan alıyorum
İyi 43 gün kaldı ama bende heyecan yok gibi normal mi kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?