'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Tuğçeeeeeeeeee hayırlı olsun

Ceren sana da kolay gelsin..

**

speedy hoşgeldin hayırlı cumalar

Hayırlı olsun tuğçem fotosunu ne zaman göreceğiz?
Oh ne güzel bizim yerimizede dök kurtlarını

Canım malesef fotoyu düğünden sonra görüceksiniz dün tek başıma gittim gelinliğimi almaya birazda olaylı oldu foto fln aklıma gelmedi hiç Zaten demo halini koymuştum açtığım konularımda var
Kına gecesi elbisemi giydim foto çektim telefonumda şuan ama telim eski olduğu için yükleyemiyorum kk açılıyo ama eklenti eklenmiyo

nasılsın canım
İyiyim sanırım akşam aşkla buluşup yemek yatıklarımı almaya gideceğiz.
Servisin getirmesini bekleyemedi aşk gidip alalım diye tutturdu.
Lakin hastayım ve onunla buluşmak pek istemiyorum.
Akşamda kınaya gideceğim nasıl yetişecek hiç bilmiyorum

Aman canım ben hala gelinlik konusunda rahat davranıyorum ya sana baktıkça kendimi göreceğim gibi düşünüyorum.
Ben A kesim istiyorum kadın tutturdu prenses sana yakışır diye hey Allah'ım
Konulardan bulmak uzun sürer hazır eklentide varsa tekrar paylaşır mısın?

haftasonu halledin canım. söyle kınayı bahane et yetişemem diye haftasonu rahat rahat bakın.
yalan da değil akşam bide kına var

Kadınları mutlu etmek zor değildir aslında, yeter ki samimi olun onlara.
Çiçek almayı unuttum değil; param yoktu deyin mesela.
Patron mesaiye bıraktı değil, arkadaşlarla çıkacağız deyin onlara.
Arkadaşlarınızla çıkmanıza kızıp, dudak düşürüyorlarsa da; sizle daha çok vakit geçirmek içindir o tafralar da.
Yoksa turşunuzu kurmayacaklar;emin olun hiç bir zaman asla.

Aldığınız çiçekler değildir onları mutlu eden, duygularınızı somutlaştırıp kalbinizi ellerine bırakıvermenizdir; yüzlerindeki çocukça tebessümü ettiren.
Ve kalbinizin çiçeklere dönüşmüş halidir onları güldüren.
Bu yüzden vazgeçemez kadınlar çiçeklerden, o çiçekleri kalbinize benzettiklerinden.
Yoksa çiçek çokta önemli değildir, zira ben hiç görmedim kadınlardan çiçek yiyen.
Sahiplenilmeyi sever kadınlar; "kendi ayakları üstünde durma felsefeleri" güçlü görünme kaygısından.
Hesap sorar gibi değil, tebessümle "nerdeydin" dediğiniz zaman; size tüm günü anlatıverirler o an.
Ama sıkıldığınızı belli etmeyin; otobüste bi kaç durak ayakta gittikten sonra, biraz oturup tekrar yaşlı teyzeye yer vermek zorunda kaldığını da anlattığı zaman.
Dinlenilmeyi sever kadınlar; düşüncelerine değer verildiğinde eşsiz bir huzura kavuşurlar.
Düşüncelerine değer verdiğiniz an, yine karlı çıkan siz olursunuz o zaman, sizi yere göğe sığdıramazlar; o kadar büyürtürler ki taşırırlar sizi odalardan sokaktan.
Çocuktur aslında bütün kadınlar; bu yüzdendir nazlanmalar; elinde değildir ki; hala içindedir elinde pamuk şekeri saçında kurdelayla koşturan küçük kızlar.
Ve annedir bütün kadınlar; bu yüzden her zaman sizden bir adım ötede yaşarlar; çünkü geleceğinizi onlar kurarlar.

Aslı canım benim sadece neşenize neşe katmak için,gülüdrmek için dedim,yoksa senin gibi neşeli geline söylenirmi birşey,inan amacım kırmak değil,kırdımsa çok özür dilerim ,affedin beni,tam Gelinlerin neşeli olduğu bir günde böyle aptalca yazdığım için tüm gelinlerden özür diliyorum

haftasonu halledin canım. söyle kınayı bahane et yetişemem diye haftasonu rahat rahat bakın.
yalan da değil akşam bide kına var
Hafta sonuda düğünlere katılacağız. Aslında pazar takımları alıp eve gidebiliriz. Bir konuşayım ben

Hayırdın ne oldu?

Pınar yazın çok anlamlı daha doğrusu paylaşımın.

--

eysaih kırılma vs yok özür dilencek birşey de yok. fakat dün de buna tarz yorumların oldu kızlarla dile getirdik. kullandıgın kelimeler bazen ironik oluyor.

Bir okuyamıyorum her şeye fransız kalıyorum.
Neyse sorun yoksa güzel ikinci bir bölünme yaşamak istemiyorum.
o zaman pazar gününe ayalaryın

İnşallah ama benim aşkım tez canlı kime çekti demeyeceğim aile boyu böyleler

bende öyleyimdir onun için garip gelmiyor
Kız gelinlik yetişmeyecek mayıs ayına girmeden evin tüm eksikleri bitmeli yandık mahfolduk diye diye ömrümü şimdiden yedi.
Diyorum rahat ol aşkım herşey yetişir çok vakit var diyede anlatamıyorum.Zaten sen hep böylesin. Sana kalsa biz 80 yaşına geldiğimizde ancak parkta yanyana oturacak kıvama gelir evlenme teklifinide anca o zaman kabul ederdin diyor susuyorum.
Sanırım ben hep ağırdan alıyorum
o tarz birşey yok sadece kelimeleri bazen tuhaf ,ironik onu belirttik.

İyi 43 gün kaldı ama bende heyecan yok gibi normal mi kız?

doğrusunu yapıyorsun. tadını çkartarak günleri geçirmek harika
stres yapsan daha hızlı geçer zaman

Kuzular felaket bir Adet sancısı çekiyorum ilaç aldım bana mısın demedi sizi takip ediyorum otruduğum yerde ölü gibi bakıyorum işyerinde ben bişi deyim yarın kv annem gelinlik bakalım diyo ama ben böle rahat gezemem diyorum ne yapsam ki bilmiyorum acaba yarına ne olurum rahat deneme yapabilir miyim normal kıyafet alırken bile adetliyken çıkmam çarşıya ama zaman daralıyo haftaya mı bıraksam:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…