maviş bitki çayı iç.. rezene iç biraz kasların gevşesin.
bence erteleme yarına çıkın.
Bu ağrıdan nefret ediyorum yaa işi bırakıp eve de gidemiyorum sevdiceğim yoksa alıp götürecek eve beni bi deneyim kuzum 3 ağrı kesici içtim bana mısın demedi bende erteleme taraftarı değilim ama bilmiyorum rahatsız olur muyum denerken felan kuzum:26::26::26:
bende regl im bende sevmem bu halde gidip çarşı da kıyafet denemeyi ama gidip kumaş pantalon falan almam lazım ya benim de... aynı durumdayız canımKuzular felaket bir Adet sancısı çekiyorum ilaç aldım bana mısın demedi sizi takip ediyorum otruduğum yerde ölü gibi bakıyorum işyerinde ben bişi deyim yarın kv annem gelinlik bakalım diyo ama ben böle rahat gezemem diyorum ne yapsam ki bilmiyorum acaba yarına ne olurum rahat deneme yapabilir miyim normal kıyafet alırken bile adetliyken çıkmam çarşıya ama zaman daralıyo haftaya mı bıraksam:26::26::26:
beraber mi gidiyorsunuz kız doktpora Sinemle?????????????????gündaşçaaaazım gelirsen oku burayııı
hafta içi hangi gün gidelim kadın doktorunaaa
Gülinikommmmmmmmmmmm
özledim sni
beraber mi gidiyorsunuz kız doktpora Sinemle?????????????????
denerken rahatsız olmazsın o bölgeni sıkı tutacak birşey giy.külotlu çorap ya da yarım şort tarzı bişi giy normal çamaşırının üstüne.
ve bu kadar ağrı kesici tüketme lütfen. etkileşim yapabilir onlar .sıcak tut kendini de
Aslımmmm güzelll taze gelinimmm
Ben de seniii özledimmmm
Aslımm bu sorum sana ve diğer kızlara;
Ütü alıcam yakın zaman da ama bi türü karar veremiyorum çok pahalı bişey olmasını da istemiorum hangisinden alabilirim sizce?
doğrusunu yapıyorsun. tadını çkartarak günleri geçirmek harika
stres yapsan daha hızlı geçer zaman
Sağolun fıstıklarnormal normal
ben de öyleydim. hatta kendimi sorguluyordum ruhsuz muyum diye
son hafta heyecan olduheyecanla karışık
Bende de durum aynıKuzular felaket bir Adet sancısı çekiyorum ilaç aldım bana mısın demedi sizi takip ediyorum otruduğum yerde ölü gibi bakıyorum işyerinde ben bişi deyim yarın kv annem gelinlik bakalım diyo ama ben böle rahat gezemem diyorum ne yapsam ki bilmiyorum acaba yarına ne olurum rahat deneme yapabilir miyim normal kıyafet alırken bile adetliyken çıkmam çarşıya ama zaman daralıyo haftaya mı bıraksam:26::26::26:
bende regl im bende sevmem bu halde gidip çarşı da kıyafet denemeyi ama gidip kumaş pantalon falan almam lazım ya benim de... aynı durumdayız canım
Sağolun fıstıklar
Neyse normalmişim herkes ruhsuz diyorda en çok aşk takılıyor bu halime üzülüyor bile diyebilirim.
Bende de durum aynı
Tamam kuzum kilotlu çorap ve zıbın kesinlikle başka türlü kesmiyo kuzum yoksa ayakta duramazdım şimdi 3 majezik içtim sabahtan beri yoksa daha kötüydüm genelde ayakta zor duruyordum
Aslımmmm güzelll taze gelinimmm
Ben de seniii özledimmmm
Aslımm bu sorum sana ve diğer kızlara;
Ütü alıcam yakın zaman da ama bi türü karar veremiyorum çok pahalı bişey olmasını da istemiorum hangisinden alabilirim sizce?
Sağolun fıstıklar
Neyse normalmişim herkes ruhsuz diyorda en çok aşk takılıyor bu halime üzülüyor bile diyebilirim.
Bende de durum aynı
iyi ettiniz benim de cerenle 1 gün var aramızda ama ceren gelmiyor hiç artık.. en yakın Elifkom var banaayy yok hümüm yaa keşke gitsek ama aynı şehirde değiliz ki
herşeyimiz aynı resmen onla, adet günlerimiz de
o nedenle aynı gün gidelim diye şeyetmiştik
anneler günü indiriminde al tatlımbende elektrik süpürgesi alcam onda. tefalin ütülerini tavsiye ediyo herkes. bende ondan aldım ama daha hiç kullanmadım
canım benimm
sana tavsiyem ütüde parayı kıyrahat et.
philips azur ütüleri tavsiye ederim. kademe kademe var onlar. uygun fiyata bulursun azur modelinden.
ben şunu aldım ;
iyi ki de almışım bir kerede açıyor jilet gibi herşeyim. vakit kaybına mahal vermiyor.
o zaman alman lazımsa mecburen çıkacaksın kuzum benimde hem kınalık hemde gelinlik dikilecek o yüzden başlamam lazım yarın çıksam iyi olacak akşam iyice toparlarım kendimi inşallah yaa :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?