'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

maviş bitki çayı iç.. rezene iç biraz kasların gevşesin.

bence erteleme yarına çıkın.

Bu ağrıdan nefret ediyorum yaa işi bırakıp eve de gidemiyorum sevdiceğim yoksa alıp götürecek eve beni bi deneyim kuzum 3 ağrı kesici içtim bana mısın demedi bende erteleme taraftarı değilim ama bilmiyorum rahatsız olur muyum denerken felan kuzum:26::26::26:

denerken rahatsız olmazsın o bölgeni sıkı tutacak birşey giy. külotlu çorap ya da yarım şort tarzı bişi giy normal çamaşırının üstüne.

ve bu kadar ağrı kesici tüketme lütfen. etkileşim yapabilir onlar . sıcak tut kendini de

Son düzenleme:
gündaşçaaaazım gelirsen oku burayııı
hafta içi hangi gün gidelim kadın doktorunaaa

bende regl im bende sevmem bu halde gidip çarşı da kıyafet denemeyi ama gidip kumaş pantalon falan almam lazım ya benim de... aynı durumdayız canım

Gülinikommmmmmmmmmmm

özledim sni

Aslımmmm güzelll taze gelinimmm

Ben de seniii özledimmmm

Aslımm bu sorum sana ve diğer kızlara;

Ütü alıcam yakın zaman da ama bi türü karar veremiyorum çok pahalı bişey olmasını da istemiorum hangisinden alabilirim sizce?

Tamam kuzum kilotlu çorap ve zıbın kesinlikle başka türlü kesmiyo kuzum yoksa ayakta duramazdım şimdi 3 majezik içtim sabahtan beri yoksa daha kötüydüm genelde ayakta zor duruyordum

anneler günü indiriminde al tatlım bende elektrik süpürgesi alcam onda. tefalin ütülerini tavsiye ediyo herkes. bende ondan aldım ama daha hiç kullanmadım

doğrusunu yapıyorsun. tadını çkartarak günleri geçirmek harika
stres yapsan daha hızlı geçer zaman

normal normal

ben de öyleydim. hatta kendimi sorguluyordum ruhsuz muyum diye

son hafta heyecan oldu heyecanla karışık
Sağolun fıstıklar
Neyse normalmişim herkes ruhsuz diyorda en çok aşk takılıyor bu halime üzülüyor bile diyebilirim.
Bende de durum aynı

bende regl im bende sevmem bu halde gidip çarşı da kıyafet denemeyi ama gidip kumaş pantalon falan almam lazım ya benim de... aynı durumdayız canım

O zaman alman lazımsa mecburen çıkacaksın kuzum benimde hem kınalık hemde gelinlik dikilecek o yüzden başlamam lazım yarın çıksam iyi olacak akşam iyice toparlarım kendimi inşallah yaa :18::18::18:

Tamam kuzum kilotlu çorap ve zıbın kesinlikle başka türlü kesmiyo kuzum yoksa ayakta duramazdım şimdi 3 majezik içtim sabahtan beri yoksa daha kötüydüm genelde ayakta zor duruyordum

geçmiş olsun maviş. doktor bana buscopan önermişti. çok kötü oluyo benim adetlerimde

Kızlaaaarr ben yemekten geldim bugünden itibaren çok ağır bir rejime girdim ben bugün az mantar çorbası ve zeytinyağlı taze fasulye yedim 1 dilimde kepekli ekmek sabah akşamda hundred yapıcam inş. Gelin hamamı yapıcam 2 haftaya karnımın dümdüz olması lazım Boğazımı tutabilirim umarım

canım benimm

sana tavsiyem ütüde parayı kıy rahat et.
philips azur ütüleri tavsiye ederim. kademe kademe var onlar. uygun fiyata bulursun azur modelinden.

ben şunu aldım ;

iyi ki de almışım bir kerede açıyor jilet gibi herşeyim. vakit kaybına mahal vermiyor.

Sağolun fıstıklar
Neyse normalmişim herkes ruhsuz diyorda en çok aşk takılıyor bu halime üzülüyor bile diyebilirim.

Bende de durum aynı

biz gelinliği almaya gittik. ben yine tepkisizdim düşün kendi gelinliğimde bile

sevdiceğim demişti ki biraz normal ol hopla zıpla. genelde kızlar böyle yapar diye.

herkesin tepkisi farklı oluyor ki. yine mutluydum. sadece o şekilde göstermiyor insan

anneler günü indiriminde al tatlım bende elektrik süpürgesi alcam onda. tefalin ütülerini tavsiye ediyo herkes. bende ondan aldım ama daha hiç kullanmadım

Evett anneler gününde güzel indirim olabilir aslında sağol tatlımm

Ben de bunu düşünüorum Aslımm aslında aklım bunda ama bi yanda da diyorum hangi hergün gömlek,kumaş pantolon giyen insanlar değiliz o kadar para vermesem mi diyorumm çok karıştı kafam

Öğlen sevdicekle tekrar baktık Tefal'in bi modelini gösterdi 230 tl bide azurdan bu modelin bi altı var o da 230 ama anlattığına göre Tefal'in özellikleri daha iyi gibi pek bi methetti

Gecmisi okuyamadan ortaya daliyorumm :) yemek yedim catladim hatta patlamis bile olabilirimmm:) cerennn yedimm kunefee patlicamm :))

Ayrica sizi sevdim mincirdimm :) gorusuruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…