- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Ben de bunu düşünüorum Aslımm aslında aklım bunda ama bi yanda da diyorum hangi hergün gömlek,kumaş pantolon giyen insanlar değiliz o kadar para vermesem mi diyorumm çok karıştı kafam
Öğlen sevdicekle tekrar baktık Tefal'in bi modelini gösterdi 230 tl bide azurdan bu modelin bi altı var o da 230 ama anlattığına göre Tefal'in özellikleri daha iyi gibi pek bi methetti
Gecmisi okuyamadan ortaya daliyorumm :) yemek yedim catladim hatta patlamis bile olabilirimmm:) cerennn yedimm kunefee patlicamm :))
Ayrica sizi sevdim mincirdimm :) gorusuruz :)
geçmiş olsun maviş. doktor bana buscopan önermişti. çok kötü oluyo benim adetlerimde
Tşkler kuzum buscopan ilk kez duyuyorum bi deneyim kuzum sana iyi geldi mi:26::26::26:
inşallah canım valla zor bi dönem
evet canım bana çok iyi geliyo 1 taneyle kesiyo ağrımı
Kesinlikle kuzum yaa bi dönemimi rahat geçirmem ben hepte haftaiçine denk gelir böle pazar olsa keşke
Beniim mayısta gecikmez inşallah yoksa düğüne gelecek
Ben hap almyacağım için gecikitirici alırım zamanında olmazsa bi 1 haftaKuzum benim de öle bi problemim var bu adet dönemim geçsin doktora gidecem doğum kontrol hapıyla bişi yapamazsak ben geciktirici almayı düşünüyorum yoksa balayı berbat olacak:18::18::18:
Ben hap almyacağım için gecikitirici alırım zamanında olmazsa bi 1 hafta
candy crush ve bil ve fethet kafayı yedirecek bunlar bana
bana da çağrı kaydı yapmak kafayı yedirtecek ağrım var zaten eve gitmek istiyorum valla
Bende daha karar veremedim doğum kontrol hapı konusunda kuzum ya bakalım doktor ne diyecek:18::26:
bana da çağrı kaydı yapmak kafayı yedirtecek ağrım var zaten eve gitmek istiyorum valla
Ne çağrıkaydı kuzum hayırdır o ağrı bendede var nese 3 saat kaldı mesaimin bitmesine eve gidince vurup kafayı yatacam
ben dün onu zaten planlarım arasına koydum bi yandan ağrı çekiyordum bi andan yaaa adetin 1 .günü kadınlar izinli olsa diyordum kızlar da keşke diyordubir gün çalışma bakanı olursam veya kadın ve aileden sorumlu bakan hadi en olmadı başbakan olursam kadınların mesai gün ve saatleriyle ilgili planlarım var
ayda 1 gün ki bu işte adetin ilk günün oluyor işe gelmeme izni bunlardan biri
doğum izni diğer konu bir diğeri gün içinde süt izni
cumartesi pazar zaten tatil buna değinmeme gerek bile yok
9-5 olacak mesai saatleri de
farklı planlarım var daha du bakalım
Ben gittim doktora hatta kendisi başhekim doğum hastanesinin. önermedi doğum kontrol hapını. sadece adet düzensizliği olup da 3 4 ay olmayan kişiler var ya onlar normalde de kullandıkları için onlara devam et derim dedi ama diğer türlü sağlıklı kisti falan olmayan kızlarımıza hiç önermiyorum sağlıksız bir yöntem dedi. hamile kalmak istediğinde sorun yaşayabilirsin dedi. bende dedim 2-3 ay kullansam da sonra bıraksam dedi 2 ay için neden hormonlarını bozacaksın dedi. akrabamız olduğu için çok rahat konuştum
bir gün çalışma bakanı olursam veya kadın ve aileden sorumlu bakan hadi en olmadı başbakan olursam kadınların mesai gün ve saatleriyle ilgili planlarım var
ayda 1 gün ki bu işte adetin ilk günün oluyor işe gelmeme izni bunlardan biri
doğum izni diğer konu bir diğeri gün içinde süt izni
cumartesi pazar zaten tatil buna değinmeme gerek bile yok
9-5 olacak mesai saatleri de
farklı planlarım var daha du bakalım
GELEN DİLEKÇELER 3 kez giriliyor sisteme yaaa uyuz bişey. daire başkanı onay yapmadan da gönderilemiyor bekle odası boşalırsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?