'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gömek kumaş pant giymene gerek yok ki gülinim.. yine nerdeyse her giyilen ütüleniyor ki

benimki sadece fikir . ben cok arastırmıstım ve kullanan biri olarak da herkese tavsiye ederim.
özelliklerini kıyaslayıp tercih sende alt modeli de iyi

Bende daha karar veremedim doğum kontrol hapı konusunda kuzum ya bakalım doktor ne diyecek:18::26:

Ben gittim doktora hatta kendisi başhekim doğum hastanesinin. önermedi doğum kontrol hapını. sadece adet düzensizliği olup da 3 4 ay olmayan kişiler var ya onlar normalde de kullandıkları için onlara devam et derim dedi ama diğer türlü sağlıklı kisti falan olmayan kızlarımıza hiç önermiyorum sağlıksız bir yöntem dedi. hamile kalmak istediğinde sorun yaşayabilirsin dedi. bende dedim 2-3 ay kullansam da sonra bıraksam dedi 2 ay için neden hormonlarını bozacaksın dedi. akrabamız olduğu için çok rahat konuştum

bana da çağrı kaydı yapmak kafayı yedirtecek ağrım var zaten eve gitmek istiyorum valla

bir gün çalışma bakanı olursam veya kadın ve aileden sorumlu bakan hadi en olmadı başbakan olursam kadınların mesai gün ve saatleriyle ilgili planlarım var

ayda 1 gün ki bu işte adetin ilk günün oluyor işe gelmeme izni bunlardan biri

doğum izni diğer konu bir diğeri gün içinde süt izni

cumartesi pazar zaten tatil buna değinmeme gerek bile yok

9-5 olacak mesai saatleri de

farklı planlarım var daha du bakalım

ben dün onu zaten planlarım arasına koydum bi yandan ağrı çekiyordum bi andan yaaa adetin 1 .günü kadınlar izinli olsa diyordum kızlar da keşke diyordu

Aaa canım ciddi misin bunu bi başhekim sölüyo bakalım benim gittiğim doktor ne dicek bide bu geciktiricinin yan etkisi olur mu ki yaaa of beynim allak bullak ağlamak istiyorum uyumak istiyorum herşeyi kafamdan atmak istiyorum

Pınardı değil mi kuzum yanlış hatırlamıyom bu planlar süper acil faaliyete geçmeli

GELEN DİLEKÇELER 3 kez giriliyor sisteme yaaa uyuz bişey. daire başkanı onay yapmadan da gönderilemiyor bekle odası boşalırsa diye

Alla alla ay kuzum 3 kez mi giriliyo ne zor yaa o öyle aynı işi 3 kez yap ooo bide daire başkanının odasının boşalmasını bekle Allah kuvvet ve sabır versin sana kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…