'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aaa canım ciddi misin bunu bi başhekim sölüyo bakalım benim gittiğim doktor ne dicek bide bu geciktiricinin yan etkisi olur mu ki yaaa of beynim allak bullak ağlamak istiyorum uyumak istiyorum herşeyi kafamdan atmak istiyorum

Evet önermiyor doğum kontorl hapını en sağlıklısı prezervatif dedi

ben dün onu zaten planlarım arasına koydum bi yandan ağrı çekiyordum bi andan yaaa adetin 1 .günü kadınlar izinli olsa diyordum kızlar da keşke diyordu

tamam işte ben bakan olduğum da bunları bir bir yapacağım

asgari ücretin ise 2000 tl olacağını söylememe gerek var mı bu arada

Doğum kontrol hapları zararlı diyorlar sonrasında çocuk sahibi olurken sıkıntı oluşturuyormuş ne kadar doğru bilmiyorum her dr dan ayrı tavsiye var

3ledik yok mu arttıran
Olmasın çünkü eziyet

Tuğçe benimde ihtiyacım var karnım çıktı yaaaa
senelerce 0 beden olarak gez sözden sonra durmadan kilo al
Yahu bir insan böylemi talihsiz olur
Bende anlatıyorum ama bazen beni sevmiyor musun diyor

Valla canım benim o tarihte 3 yere bölünmem gerek ki kep törenine katılayım. Bu gidişle imkansiz görünüyor. Düğünümden bir hafta önce tören ve ben memlekette ve gelin gidecegim yerde olmalıyım ki hazırlıkları halledeyim ama onlar bile sorun olacak. Düğün hazırlıkları tam hız sürerken benim izmite gitmem imkansiz olacak . Düğünümde kep atarım artık. ne yapak :))

Günaydınnn. Biraz geç bi başlangıç . kafam çatlıyor. sınavlara calışamıyorum off off.

herkese günaydın kızlar.
dünden sonra kv yi aradım çeyiz yerleştirme için davetimi yaptım işiş olmazsa gelicekmiş.
Artık kendisi bilir dimi ben üzerime düşeni yapmışım.

Sen söyle senden cıksında gelmezse gelmesin salla

Günaydın elifim. Gelinliğini merak ediyorum valla. Yakışacaktır sana eminim :) Benim gelinlik sınavlardan sonra urfaya gidince bakılacak. off off

Kolay gele :)

kızlar tanıştırayım bu benim müstakbel kızım olur
böyle bişey doğurmak istiyom ben

Rabbim inşallah nasip eder. Bende kızım olsun istiyorum hemde ikiz :))))

Çok uyuyunca hem kafa ağrısı hem saçma saçma rüyalar görmeye sebep oluyor. Bende de çok olıuyor. Uyandıgımda kalkmıyorum kalksam hiç. Sınavlarım var yandım ki ne yandım. Benim bütün işlerim birbirine gircek. Her yere nasıl yetişecegim bakalım.

Buna benzer bende bi rüya görmüştüm hatta silah patlıyordu ayagımda falan. tuhaftu. ama en son herifimle sakince cilveleşioduk :))

Hayırlı olsun canımcım. içine sinmiş olması en güzeli. Merak ediyorum bende :)

Bir okuyamıyorum her şeye fransız kalıyorum.
Neyse sorun yoksa güzel ikinci bir bölünme yaşamak istemiyorum.

İnşallah ama benim aşkım tez canlı kime çekti demeyeceğim aile boyu böyleler

Benim kv ve ailesi de öyle. nişanlım o kadar değil ama. Hemen olsun diyorlar. Başta son zamanda hemen yaparız diyordu şimdi bizi sıkıştırıyo cins ya :)

Geçmiş olsun canım benim. Eve gidip sıcak tut yeter. Ama gelinliği aksatma. beni düşün ben daha urfaya gidicemde alışverişleri tamamlıcamda gelinlik secicem. damatlık alıcaz alyanslar falan falan ohooooo

Valla canım benimde yapmam lazım öyle bişe ama senin ki daha acil sıradaki gelinimizsin. Akşamları yememeye dikkat et yeterli olur

candy crush ve bil ve fethet kafayı yedirecek bunlar bana

Bi ara bende takmıştım bunlara ama nişanlım vazgeçirtti D:

Kesinlikle felaket bir eziyet kuzum son 2 saat
Ben mümkün mertebe masamdan kalkmıyorum

Evet ya çok sıkıştırıyorlar.
Lakin onu öyle heyecanlı görmek çok hoşuma gidiyor

Yok kuzum aksatmıcam yaa yarına iyi bi şekilde bol enerjili inşallah seçecem gelinlik ve kınalık modelimi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…