Aaa canım ciddi misin bunu bi başhekim sölüyo bakalım benim gittiğim doktor ne dicek bide bu geciktiricinin yan etkisi olur mu ki yaaa of beynim allak bullak ağlamak istiyorum uyumak istiyorum herşeyi kafamdan atmak istiyorum
ben dün onu zaten planlarım arasına koydum bi yandan ağrı çekiyordum bi andan yaaa adetin 1 .günü kadınlar izinli olsa diyordum kızlar da keşke diyordu
ben dün onu zaten planlarım arasına koydum bi yandan ağrı çekiyordum bi andan yaaa adetin 1 .günü kadınlar izinli olsa diyordum kızlar da keşke diyordu
Alla alla ay kuzum 3 kez mi giriliyo ne zor yaa o öyle aynı işi 3 kez yap ooo bide daire başkanının odasının boşalmasını bekle Allah kuvvet ve sabır versin sana kuzum
Sistemden düşmek bayağı tefarrutlı işlermiş
Pınardı değil mi kuzum yanlış hatırlamıyom bu planlar süper acil faaliyete geçmeli
yes baby ! my name is pınar
planlar süper ama önce benim bakan olmam lazım
allah kolaylık versin canım yaaa ben çok şükür yoğun değilim ölü gibi oturuyum
geliyorum yanınaaa
,Gel kuzum gel sana latte yapım çok güzel oturup lak lak edelim
Olmasın çünkü eziyet3ledik yok mu arttıran
Tuğçe benimde ihtiyacım var karnım çıktı yaaaaKızlaaaarr ben yemekten geldim bugünden itibaren çok ağır bir rejime girdim ben bugün az mantar çorbası ve zeytinyağlı taze fasulye yedim 1 dilimde kepekli ekmek sabah akşamda hundred yapıcam inş. Gelin hamamı yapıcam 2 haftaya karnımın dümdüz olması lazım Boğazımı tutabilirim umarım
Bende anlatıyorum ama bazen beni sevmiyor musun diyorbiz gelinliği almaya gittik. ben yine tepkisizdim düşün kendi gelinliğimde bile
sevdiceğim demişti ki biraz normal ol hopla zıpla.genelde kızlar böyle yapar diye.
herkesin tepkisi farklı oluyor ki. yine mutluydum. sadece o şekilde göstermiyor insan
,
İişimiz gücümüz lak lak zaten
Olmasın çünkü eziyet
Tuğçe benimde ihtiyacım var karnım çıktı yaaaa
senelerce 0 beden olarak gez sözden sonra durmadan kilo al
Yahu bir insan böylemi talihsiz olur
Bende anlatıyorum ama bazen beni sevmiyor musun diyor
ay Allah sabır versin canım ben daha eşya almadım ama kayınvalidem seçecek olsa kafayı yerdim sanırım :S aynen benimde memleket okul ve gelin gideceğim yer ayrızor oluyo tüm bunları düşününce insan gerçekten daha da çıkmaza giriyor ama inş sonrasında kavuşunca güzel olacak her şey öyle umut ediyorum yani:) sen de canını sıkma bak sen benden önce kavuşacaksın kocana:)) mezuniyeti de kafana takma. onda sadece kıyafet sorun oluyo eğlenmene bak tadını çıkar mezuniyetinin:) hem o da aradan çıkar hem düğün stresini falan atarsın biraz olsun :)
Günaydın kızlarhayırlı cumalar sabah o kadar dua etme isteğim vardı. kahvaltı vs derken yine apar topar çıktım evden.Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin.
güne pozitif başlamak cidden çok önemli
dilammmmm nereye yolculuk
zehra,özge ,maviş,çağlomik size de günaydın.
ve gelecek olan fıstıklarım sizlere de günaydın
:44::44::44::44: vayyyy ben hiç dikkat etmemişim.
herkese günaydın kızlar.
dünden sonra kv yi aradım çeyiz yerleştirme için davetimi yaptım işiş olmazsa gelicekmiş.
Artık kendisi bilir dimi ben üzerime düşeni yapmışım.
Günaydıınnnlaaaarr...
Yehuuuuuu bugün günlerden Cumaaaa
Haftaya bugün diil, ondan sonraki hafta bugün diiil, ondan sonraki haftaaaaa:123:
2 günlük perfectooo bi tatil bizi bekleeeerrr, Eskişehir mağazalarına akıciiiimmmmm
Dün gelinlik provası için annişi beklerken Loya'ya girdiiiimmmm
Aman Allahım harika cici şeyelr gelmiiişşşş
Hepsine aşık oldum resmen yaaa!
Bugün yarın alabilirim hepiciğiiiiniiii
Loyadan mükemmel şirincik bi hasır şapka alddıııım
Ve balayı için alış-veriş startını verdiiiimmmmmmm
Gelinliğimi giydim, kolları yapılacak artıııkkk
Allahım kuyruğu tam hayallerimdeki gibi, upuzuuuunnnn
26 Nisan'da teslim alacağım inşAllah
Sizden naberin bebetolar?
Günaydın hepinize
şöyle hızlıca bir geçmişi okudum geldim,bugün izinliyim birazdan evime gidicem temizlik yapmaya banyo wc kalmıştı birde süpürge vileda yapıcam yarın mobilyalarım geliyor işte o zaman gerçek bir eve benziyecek :) Hepinizi öptüm bana kolay gelsinn
kızlar tanıştırayımbu benim müstakbel kızım olur
böyle bişey doğurmak istiyom ben
hiiiiiiii
dila okurken kaçırdım seni kolay gelsin tatlım görüşürüzzzz
herkeslere günaydın tünaydın karışımım bişilerrr
akşam erken yatmış bir ara tek gözle fener maçını izlemiş yarı final vizesi sonrasında uykusuna kaldığı yerden devam etmiş ve toplamda 11 saat uyumuş 1 adet pınar geldi
mutluyum gururluyum
bide aşığım tabisi
rüyamda hamileydim2 aylıktı sevdiceğe anlattım pek bi sevindi demek ki malum olmuş hemen olacak bebişimiz dedi
nayıırrrr :18: :18:dedim bende 11 saat uyuyunca rüyalarım bilem sapıttı kanımca didim
bugün siparişini verdiğim iç çamaşırım gelecek heyecanlıyım
bide biz de sevdicekle hesap kitap yaptık az buçuk ben iş bulana kadar sıkıntı çekeceğiz ama sonrası güzel olacak inşallah
sanırım bu kadar :44:
ya bende rüyamda kına gecem oluyordu ama toplasan 20 kişi yoktu arkadaşlarım gelmemiş beni yalnız bırakmışlardıerkek tarfından sadece kayınvelidem ve iki teyzesi 3 kişi vardı görümcelerim falan gelmemişti yaaa.... saçım yapılmamış öyle süpürge çalısı gibiydim kötüydü anlayacağın benimki de
Kızlar ben geldim günaydınnlarrr nasılsınızGelinliğimi aldım Geçen gün öyle bi çemkirmişimki bütün çalışanlar modaevinin sahibiyle hazırolda beni bekliyolardı kapıda Gelinlikcağızımı giydim düzeltmelerden sonra maşallah tam istediğim gibi olmuş Çok şükür Allahım'a içime sinsin diye çok dua etmiştim Bu akşamda ponçikimle ikea ya gidip portmanto bakıcaz inş bütçemize göre güzel bişeyler buluruz Buarada haftaya cuma günü sevgili arkidişlerimle kendi çapımızda bekarlığa veda partisi yapıcaz 8 kişi taksim asmalımescitte eğlenmeye gidicez Kına gecesi yapıcam aslında ama kına gecesinde büyükler olucağı için kızkıza kafaları çekmeye gidiyoruz son kez Nişanlımı ikna etmek çok zor oldu ama sonunda ben kazandım
Bir okuyamıyorum her şeye fransız kalıyorum.
Neyse sorun yoksa güzel ikinci bir bölünme yaşamak istemiyorum.
İnşallah ama benim aşkım tez canlı kime çekti demeyeceğim aile boyu böyleler
Kuzular felaket bir Adet sancısı çekiyorum ilaç aldım bana mısın demedi sizi takip ediyorum otruduğum yerde ölü gibi bakıyorum işyerinde ben bişi deyim yarın kv annem gelinlik bakalım diyo ama ben böle rahat gezemem diyorum ne yapsam ki bilmiyorum acaba yarına ne olurum rahat deneme yapabilir miyim normal kıyafet alırken bile adetliyken çıkmam çarşıya ama zaman daralıyo haftaya mı bıraksam:26::26::26:
Kızlaaaarr ben yemekten geldim bugünden itibaren çok ağır bir rejime girdim ben bugün az mantar çorbası ve zeytinyağlı taze fasulye yedim 1 dilimde kepekli ekmek sabah akşamda hundred yapıcam inş. Gelin hamamı yapıcam 2 haftaya karnımın dümdüz olması lazım Boğazımı tutabilirim umarım
candy crush ve bil ve fethet kafayı yedirecek bunlar bana
Ben mümkün mertebe masamdan kalkmıyorumKesinlikle felaket bir eziyet kuzum son 2 saat
Valla canım benim o tarihte 3 yere bölünmem gerek ki kep törenine katılayım. Bu gidişle imkansiz görünüyor. Düğünümden bir hafta önce tören ve ben memlekette ve gelin gidecegim yerde olmalıyım ki hazırlıkları halledeyim ama onlar bile sorun olacak. Düğün hazırlıkları tam hız sürerken benim izmite gitmem imkansiz olacak . Düğünümde kep atarım artık. ne yapak :))
Günaydınnn. Biraz geç bi başlangıç . kafam çatlıyor. sınavlara calışamıyorum off off.
Sen söyle senden cıksında gelmezse gelmesin salla
Günaydın elifim. Gelinliğini merak ediyorum valla. Yakışacaktır sana eminim :) Benim gelinlik sınavlardan sonra urfaya gidince bakılacak. off off
Kolay gele :)
Rabbim inşallah nasip eder. Bende kızım olsun istiyorum hemde ikiz :))))
Çok uyuyunca hem kafa ağrısı hem saçma saçma rüyalar görmeye sebep oluyor. Bende de çok olıuyor. Uyandıgımda kalkmıyorum kalksam hiç. Sınavlarım var yandım ki ne yandım. Benim bütün işlerim birbirine gircek. Her yere nasıl yetişecegim bakalım.
Buna benzer bende bi rüya görmüştüm hatta silah patlıyordu ayagımda falan. tuhaftu. ama en son herifimle sakince cilveleşioduk :))
Hayırlı olsun canımcım. içine sinmiş olması en güzeli. Merak ediyorum bende :)
Benim kv ve ailesi de öyle. nişanlım o kadar değil ama. Hemen olsun diyorlar. Başta son zamanda hemen yaparız diyordu şimdi bizi sıkıştırıyo cins ya :)
Geçmiş olsun canım benim. Eve gidip sıcak tut yeter. Ama gelinliği aksatma. beni düşün ben daha urfaya gidicemde alışverişleri tamamlıcamda gelinlik secicem. damatlık alıcaz alyanslar falan falan ohooooo
Valla canım benimde yapmam lazım öyle bişe ama senin ki daha acil sıradaki gelinimizsin. Akşamları yememeye dikkat et yeterli olur
Bi ara bende takmıştım bunlara ama nişanlım vazgeçirtti D:
Valla canım benim o tarihte 3 yere bölünmem gerek ki kep törenine katılayım. Bu gidişle imkansiz görünüyor. Düğünümden bir hafta önce tören ve ben memlekette ve gelin gidecegim yerde olmalıyım ki hazırlıkları halledeyim ama onlar bile sorun olacak. Düğün hazırlıkları tam hız sürerken benim izmite gitmem imkansiz olacak . Düğünümde kep atarım artık. ne yapak :))
Günaydınnn. Biraz geç bi başlangıç . kafam çatlıyor. sınavlara calışamıyorum off off.
Sen söyle senden cıksında gelmezse gelmesin salla
Günaydın elifim. Gelinliğini merak ediyorum valla. Yakışacaktır sana eminim :) Benim gelinlik sınavlardan sonra urfaya gidince bakılacak. off off
Kolay gele :)
Rabbim inşallah nasip eder. Bende kızım olsun istiyorum hemde ikiz :))))
Çok uyuyunca hem kafa ağrısı hem saçma saçma rüyalar görmeye sebep oluyor. Bende de çok olıuyor. Uyandıgımda kalkmıyorum kalksam hiç. Sınavlarım var yandım ki ne yandım. Benim bütün işlerim birbirine gircek. Her yere nasıl yetişecegim bakalım.
Buna benzer bende bi rüya görmüştüm hatta silah patlıyordu ayagımda falan. tuhaftu. ama en son herifimle sakince cilveleşioduk :))
Hayırlı olsun canımcım. içine sinmiş olması en güzeli. Merak ediyorum bende :)
Benim kv ve ailesi de öyle. nişanlım o kadar değil ama. Hemen olsun diyorlar. Başta son zamanda hemen yaparız diyordu şimdi bizi sıkıştırıyo cins ya :)
Geçmiş olsun canım benim. Eve gidip sıcak tut yeter. Ama gelinliği aksatma. beni düşün ben daha urfaya gidicemde alışverişleri tamamlıcamda gelinlik secicem. damatlık alıcaz alyanslar falan falan ohooooo
Valla canım benimde yapmam lazım öyle bişe ama senin ki daha acil sıradaki gelinimizsin. Akşamları yememeye dikkat et yeterli olur
Bi ara bende takmıştım bunlara ama nişanlım vazgeçirtti D:
Saygilar sevgiler diladann :))
Gezginci kuzu neredesin sen bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?