'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Pınarrrrrrrrr oyum sana

bence de acilen faliyete geçmesi gerek.

her gün 2,30 saatim yolda heba oluyor o saate ben uyurum ya da yemek yaparım

ışınlanmayı da bulur musun?

cumartesi tatil mi bence de

Pınarrrrrrrrr oyum sana

abarovvvv 2,30 muu kesin ışınlanmayı da bulmam lazım

az düşüneyim bunun üstünde kesin bulurum yani

aslında bunların içinden mesai saati 9-5 olsa ve cumartesi tatil olsa bize nasıl iyi gelecek dimi aslımu

evettttt bu kadar mı olur resmen yolda uyukluyorum

iyi gelmez mi ya... evlenince daha iyi anladım. bir bayanın mutlaka cumartesi pazar çalışmaması gerek. yoksa pert:

evettttt bu kadar mı olur resmen yolda uyukluyorum

iyi gelmez mi ya... evlenince daha iyi anladım. bir bayanın mutlaka cumartesi pazar çalışmaması gerek. yoksa pert:

bencede öyle benim mesela hafta içi 8-6 bide cumartesi 8-1

hadi hafta içi bi şekilde koşturuyosun ama cumartesi gelmekten nefret ediyorum

evlendikten sonra arayacağım işte hafta sonu çalışmamak için baya bi zorlayacağım kendimi

benimde ki ben cumartesi de akşama dek çalışıyorummmmm:18: nefret edesim geliyor ... sevgili kocacığım yarım gün .
yarın hiç işe gelesim yok

benimde ki ben cumartesi de akşama dek çalışıyorummmmm:18: nefret edesim geliyor ... sevgili kocacığım yarım gün .
yarın hiç işe gelesim yok

bu özel sektör neden böyle ya bizim de birer hayatımız olduğunu nidin kabullenmiyolar

çok dertlendim bak şimdi

koca evde sen işte benim ki de vardiyalı olduğundan ben kalkıp geleceğim o uyuyacak mesela

bu özel sektör neden böyle ya bizim de birer hayatımız olduğunu nidin kabullenmiyolar

çok dertlendim bak şimdi

koca evde sen işte benim ki de vardiyalı olduğundan ben kalkıp geleceğim o uyuyacak mesela

evet
ki onun evde olması bir işe de yaramayacak bari süpürüp vilada yapsa.:26:

vardiyalı da sıkıntı oluyormus ama kimisi de iyi oluyor özlüyoruz birbirimizi diyor :44:

evet
ki onun evde olması bir işe de yaramayacak bari süpürüp vilada yapsa.:26:

vardiyalı da sıkıntı oluyormus ama kimisi de iyi oluyor özlüyoruz birbirimizi diyor :44:

akşamdan tembihle accuk nazlan işve biraz da cilve sen gelene kadar evi bal dök yala yapar

vardiya da nası olacak bende merak ediyorum

yalnız kalmaya nası alışacağım onu da merak ediyorum :44:

gececi olacak o gelmeden ben gideceğim falan cidden özleriz haa

nası bi hayat bekliyor beni bilemiyorum

Pınarım kuzum eniştecik ne iş yapyokine:26::26::26:

Pınarım kuzum eniştecik ne iş yapyokine:26::26::26:

gece gündüz nöbet tutulması gereken tehlikeli bi yerde

vayy çok şifreli konuştum

elektrik üretim şirketinde canım yani mesela şu an bulunduğun yerdeki elektriği üreten bir trafo merkezi var aha da orda

anlatabildim mi :44:

bide yeri gelmişken size bişey itiraf edeyim mi :26: aşkımın iş arkadaşlarının hiç birinin oğlu yok bulundukları ortam gereği erkek çocukları olmuyor

Çok güzel anlattın kuzum yorucu ve tehlikeli bir iş ne alaka kine bulundukları ortam gereği erkek çocukları olmasın:26::26::26:

Pınarrrrrrrrr oyum sana

aiiiyyy 2.30 muu evin işe yakın olsa keşkee. bende sırf bu yüzden kpss ye hazırlanıcam. hem bu arada evimin kadını olurum haftanın 6 günü sabah 8 akşam 6 yiter yaaa

Allah Allah ama onun cinsiyetle ne alakası var ki canım olmaması lazım... o ortam Y krozomonu mu bozuyormuş????

cumaları iş olmuyo dizi izliyom dedim dedim bak noldu şimdi
çok yoğundum gelemedimmmm sizi de özledimmm
hepinizi de yerimmmmm sevgi pıtırcığıyım
ben kaçıyorummmm iyi haftasonları kuzularım benimmmmm

Çok güzel anlattın kuzum yorucu ve tehlikeli bir iş ne alaka kine bulundukları ortam gereği erkek çocukları olmasın:26::26::26:

aferin bana o zaman güzel anlatmışım

canım şöyle devamlı elektrik üretimi yapılan bi ortam yani çok büyük trafolar var sürekli elektriğe maruz kalıyolar zaten dikkat ettiyseniz trafo merkezleri şehrin en uzak noktalarında kurulu olur bu sebepten

napalım Allah başka dert vermesin

şipşirin kızlarımız olur ki bizim de

özgeninkiyle kapışırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…