- 16 Mart 2013
- 349
- 42
- 48
Sayfanın altındaki reklam bannerında neşeli donlar yazıodu
Canım sıkıldı yaa. Magnetlerim gelsin artık
Kızlar sizede danışayım. Pudra rengi elbiseye ne renk ayakkabı gider :26:
maalesef canım bi bitse artıkbencede takmıyorlardır çok zor bi dönemmişşşş
Giiiiizzzzz
Bu sen misiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn?????????????????
:119::119::119::119::118::118::118::118::122::122::122::122::119::119::119::124::124::124::124::124::118::118::118::119::119::119::119:
Alayım o zaman hemen bendehüm yazdığını gördüm hemen geldim hangi kurumda çalşyorsun bilmiyorm ama belki aynıo kurumdayızdır bende vakıftan maaş alıyorum ve vakıf bak word kardım var word üye iş yerlerinde ve aklına ne geliyorsa ets tur felandada hep bu geçerli sonuçta word kard ha yapı kredi ya vakıf olsun word ibaresi olan bir kart :)))))) bide benimkisi şişli üye iş yerlerinde indirimli daha kullanmak nasip olmadı 4000 tl limitli koltuk takımlaırmızı bu kartla alıcaz :))))))))))))
hüm yazdığını gördüm hemen geldim hangi kurumda çalşyorsun bilmiyorm ama belki aynıo kurumdayızdır bende vakıftan maaş alıyorum ve vakıf bak word kardım var word üye iş yerlerinde ve aklına ne geliyorsa ets tur felandada hep bu geçerli sonuçta word kard ha yapı kredi ya vakıf olsun word ibaresi olan bir kart :)))))) bide benimkisi şişli üye iş yerlerinde indirimli daha kullanmak nasip olmadı 4000 tl limitli koltuk takımlaırmızı bu kartla alıcaz :))))))))))))
Bircanım hep buraya gelsene yahuuuu
Artık dikkat etmeye çalışıyorum canım..
Yoksa halim harap olacak
Ben götürmek istemiyorum sevdicek illa götürecem diyo
Kararsızları oynuyoruz
Haydi koy koy koy!!!!!!
ahahahah benim elüff bu haftaa geliyorlarrrrrrr kuzu tanışmaya ama süllalece olucaz onlarda 2 3 hafta sonrada söz nişan bir arada bakalım heyecanlar tavannnn
bide 5 mayıs haftası aöf müş ben sana söleyemedim yaaa sabah akşam ısnav var kuzu çok gelmek istiyordum ama kiiii
Canım teşekkür ederim arada gelirim
Gizotummmmmmm canımmmmm seni burda gördüğümee nasıl sevindimmmmm
Ayyyy inanmıyorum yaaaaaaaaaaa
Gizoottt benim hiç haberim yookkkk
Kuzucan sen bana bööle bişiiii nasıl maille yazmazsın bakiiiimmm
Ayy inanmıyorum nişan mı diyo birileriiiiiiii
Düğün 2013 mü o zamaaaaannnnn
Baaakkk ben sana demiştim herşey yoluna girer, aşkınızı sağlam tutun diyeee
Evet bende bu dönem giremeyecğim sınavlara
Kaldı benim mezuniyet seneyeeee
Ama sen gelebilirsin kiiiiiii
Sınav stresini atarız hep berabeeeeerrrr
Gelseneeee yaaaaaaaaaaaaa
hüm vakıf wordün acaip reklamını yaparım hangi kurumda çalştğınıda bir ara sana sorcağım gülinim geliyorum ki ben arada okuyorum herbişiyi öperim seni
elifff kuzum bende çok şaşkınım birden oldu vallla şimdi söz nişan süslemlerini alıyorum yavaştan heyecanlıyım ama düğün 2013 istemyormo lursa naısl yetişilir ben atraksiyon istemiyorum yavaştan olsun ama benmkide buna sen karar veremezsin ailler ve ben baskın olsak dediğimiz olur dior ama alllah biliyo ya bu sene evlenirsem çocuk die tuturcak ki korunmöucaz ona göre daha bu konuda anlaşamdığmız için bu sene olmasın hani benden gizlimi koruncan ben evlennnce çocuk istiyorm diyip duruyo be elif ben ubnu naısl analtcam hiç cam silömemiş yemek yapmamış bir kız evlenip hemen hamile kalırsa ortalık ne olur çarşı karışır yani o sorumllluk kolaymı
şu sıra ben böle konularla boğuşuyorum bunda anlaşırsak oyanın evlendiği gibi bir tarihte evlenebilirim kiiii
elüffffff sınavlara girebilirsem gelemeyebilirim sabah ve akşam gircem 3 ve 4 ten sorumluyum poffff yandım bennn yaaaaa ama kalbim senle olucak o güzelim manzarada evet diceksin harika bişiii
Kuzum senin sevgilişin anlayışlıdır ya, yapmaz öle şeey
En azından bu nedenle evlenemdiğini duysa tamam tamam korunalım der
Bu erkekleri sopayla dövmek gerek valla, bizimkide ne gerek var ki diyoo
Ama bende aynı senin gibiyim, evlilik sefalete dönüşmesin diye bi süre alışmam gerek
Tabii Rabbim daha iyi bilir..
Kasım gibi düşünebilirsiniz ama bencee, ooohhhh yehuuuuuuu
Sınava girme diye dua ediciiiim şimdi ben
Kuzum sınavdan çık, bana koş ne olucek yaaa
Ama gelmesen de kalbin benimle biliyorum ki beeennnn
O manzara ve biz!
Ayyyhhhh!
şuan oturup ağlayabilirimm yaaaa
hepsini yaptım ve zaman aşımından dolayı yaptıklarım gittiii
kuzum linkleri bi world dosyasına kaydet öyle yap o zaman
şuan oturup ağlayabilirimm yaaaa
hepsini yaptım ve zaman aşımından dolayı yaptıklarım gittiii
elifff milletin çocuğnu hamile hamişleri gösterşyooo ne olur bizimde hemen olsun 2014 dünya kupasını hayal ediyo evimiz ve bebeğimiz dio ahahahah çok komik bir durum evlenince görücem onu :))))) adama en osn birbimize doyalım dedim yani ıo kadar senede açtım ağzımı
elüff korkuyorum kızz neyime güveniyorum hç bişi yapmamışım etmemişim paşalar gibi evimdeyim die düşünüyorum bakalım gün doğmadan neler doğacak bekliyore bu haftasonu için çok heyecanlıyım çok bekledik haftayada ablasını nişanlıyolar ve terfi ısnavım var benim :) köye gidip gelicekler mayısın ortasıda bizim söz nişan olur herhalde hoş ben ğaustosta nişan istiyordum ama bakalım
aklım kalbim bütün enerjim o gün sana dualar senle çok mutlu olacağnızz elüffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?