sineray canım kaç kişilik bunlar?
çok güzeller gercekten fiyatıda cok uygun
KEDİLİLLER normalde çok pahalı oluyor çok şirinler ama..
seninde hoşuna gitti ise alabilirsin canım
ne 2 kişiliği mi 100 TL
kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum ya canım sıkıldı biraz ya kafam karıstı:ssssssss
Evet tatlım geçen sene özdilekte görmüştük tam takımı 250 tl yi geçiyodu. çok istemiştim üzülmüştük. Şimdi görünce öyle sevindim ki
İsteyen varsa kaçırmasın fıstıklar
Evet cnm biraz pahalı ama şekilleri desenleri fet ediyo işte ben daha yazın takmıştım bunu kafama hatta topicte bile paylaştım tam takımı 250 lira ediyodu değmez verilmez dediler vazgeçirdiler beni o zamanda söylemiştim taktım alıcam diye ve aldım
çaydanlığıda çok tatlı oda indirimdeymiş suan 65 den 55 e düşmüş ama biraz daha inse süper olucak
Eki Görüntüle 267790
bi tek çaydanlığı kaldı onuda markafoniden almayı düşünüyorum
kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum ya canım sıkıldı biraz ya kafam karıstı:ssssssss
bence tam takıma 250 TL ver 6 kişilik olsun..
ben 12 kişilik güral porselenden 170 TL ne aldımaşırı pahalı bence değmez 2 figür şekil için. :82:
onun yerine bi sürü şey alırsın.
Noldu balım, anlat hemen?
Sineraycım güle güle kullan canım. Bende krizsavar'a katılıyorum hayvan motifli şeyler mutfak eşyalarında garibime gidiyor :)
paylas bebegimm atma içinee nolduu?
güle güle kullan canımm cok tatlılar...neşeli neşeli kahvaltı yaparsınız
N'oldu balım :94::94::94::94:
6 kişilik veya 12 kişilik alırsam misafir için almayı düşünüyorum cnm o yüzden biraz ağır olucaklar. Şuan aldıklarım ikimiz için cicili bicili şeyler içimde kalmıştı ikimizinde, gönlümüz olsun diye aldım
:
aşkımla msjlaıyorduk yemekte eyfel e karsı bi otelde olsak orda uyansak uyusak geece yatmadan odamızda kuleye karsı romantikleşsek kahvelerimizi içsek dedi bnde oof aşkım en cok kocamla gitmek istedigim yer dedım kısmet ederse borclar bitince gideriz yazdm.inş.ama ben öncelikle hacca gitmekten yanayım tercih ederim yazdı bende ya oraya ordan sonra gideriz yasayalım biraz sonra ibadetimizi yaparız yazdm bana olmaz öle ibadeti nasıl ertelersin yaa askm dedı yazmadım bişi ya
bu aşkm beni öldürtücek anlamadım kafam cok karıstı yaaaaaa:26:
aşkımla msjlaıyorduk yemekte eyfel e karsı bi otelde olsak orda uyansak uyusak geece yatmadan odamızda kuleye karsı romantikleşsek kahvelerimizi içsek dedi bnde oof aşkım en cok kocamla gitmek istedigim yer dedım kısmet ederse borclar bitince gideriz yazdm.inş.ama ben öncelikle hacca gitmekten yanayım tercih ederim yazdı bende ya oraya ordan sonra gideriz yasayalım biraz sonra ibadetimizi yaparız yazdm bana olmaz öle ibadeti nasıl ertelersin yaa askm dedı yazmadım bişi ya
bu aşkm beni öldürtücek anlamadım kafam cok karıstı yaaaaaa:26:
burada gülegüle giy balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?