'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

KEDİLİLLER normalde çok pahalı oluyor çok şirinler ama..
seninde hoşuna gitti ise alabilirsin canım

sineray canım kaç kişilik bunlar?

çok güzeller gercekten fiyatıda cok uygun

2 kişilik tatlım aldım ben

Eki Görüntüle 267789

Cat4 Desen Kahvaltı Seti

21 parça 2 kişilik kahvaltı seti

İçeriği:

- 2 ad. 20 cm tabak

- 2 ad. çay fincanı

- 2 ad. çay fincan tabağı

- 4 ad. kare kase (ahşap alt tepsi ile)

- 2 ad. kapaklı şekerlik ve sütlük

- 3 ad. tuzluk-biberlik-peçetelik

- 6 ad. çatal-bıçak-kaşık (2+2+2)

125.00 TL yerine 99.00 TL

Çaydanlığını falanda alıcam ama markafoniye geldiğinde yada sitesinde indirime girdiğinde

ne 2 kişiliği mi 100 TL

Evet cnm biraz pahalı ama şekilleri desenleri fet ediyo işte ben daha yazın takmıştım bunu kafama hatta topicte bile paylaştım tam takımı 250 lira ediyodu değmez verilmez dediler vazgeçirdiler beni o zamanda söylemiştim taktım alıcam diye ve aldım
çaydanlığıda çok tatlı oda indirimdeymiş suan 65 den 55 e düşmüş ama biraz daha inse süper olucak

bi tek çaydanlığı kaldı onuda markafoniden almayı düşünüyorum

Evet tatlım geçen sene özdilekte görmüştük tam takımı 250 tl yi geçiyodu. çok istemiştim üzülmüştük. Şimdi görünce öyle sevindim ki
İsteyen varsa kaçırmasın fıstıklar

bence tam takıma 250 TL ver 6 kişilik olsun..
ben 12 kişilik güral porselenden 170 TL ne aldım aşırı pahalı bence değmez 2 figür şekil için. :82:
onun yerine bi sürü şey alırsın.

kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum ya canım sıkıldı biraz ya kafam karıstı:ssssssss

Noldu balım, anlat hemen?

Sineraycım güle güle kullan canım. Bende krizsavar'a katılıyorum hayvan motifli şeyler mutfak eşyalarında garibime gidiyor :)

bence tam takıma 250 TL ver 6 kişilik olsun..
ben 12 kişilik güral porselenden 170 TL ne aldım aşırı pahalı bence değmez 2 figür şekil için. :82:
onun yerine bi sürü şey alırsın.

6 kişilik veya 12 kişilik alırsam misafir için almayı düşünüyorum cnm o yüzden biraz ağır olucaklar. Şuan aldıklarım ikimiz için cicili bicili şeyler içimde kalmıştı ikimizinde, gönlümüz olsun diye aldım

Noldu balım, anlat hemen?

Sineraycım güle güle kullan canım. Bende krizsavar'a katılıyorum hayvan motifli şeyler mutfak eşyalarında garibime gidiyor :)

Teşekkür ederim tatlışımm

paylas bebegimm atma içinee nolduu?

güle güle kullan canımm cok tatlılar... neşeli neşeli kahvaltı yaparsınız

Teşekkürler balımmmmm Hepimiz yaparız inş.

N'oldu balım :94::94::94::94:

aşkımla msjlaıyorduk yemekte eyfel e karsı bi otelde olsak orda uyansak uyusak geece yatmadan odamızda kuleye karsı romantikleşsek kahvelerimizi içsek dedi bnde oof aşkım en cok kocamla gitmek istedigim yer dedım kısmet ederse borclar bitince gideriz yazdm.inş.ama ben öncelikle hacca gitmekten yanayım tercih ederim yazdı bende ya oraya ordan sonra gideriz yasayalım biraz sonra ibadetimizi yaparız yazdm bana olmaz öle ibadeti nasıl ertelersin yaa askm dedı yazmadım bişi ya
bu aşkm beni öldürtücek anlamadım kafam cok karıstı yaaaaaa:26:

anladım canım ama bence çeyiz için önce gerekli olanını al çünkü. son zamanda öyle çok para gidiyorki en sona böyle extra işlerini bırak.
luzum olur ise alırsın bide öyle aman aman ucuz bişey değil. güle güle kullan

Allah'ım ya Eyfel, romantik akşam muhabbeti yaparken hacca gitmek nerden aklına gelmiş, ben kahkahayı basardım hayır aklına gelsin güzel de, niye dillendiriyorsun be adam, neyse hayaldir bu canım, ikisinin de gerçek olması zor. onun için üzmeyin birbirinizi :)

kıyamam sana tatlım

Ne desem bilemedim şimdi. Sen gene en iyisi istediğin gibi olsun cnm demen erkekler bu konuda biraz daha dediğim dedik oldukları için. aranızda anlaşmazlıklar çıkar belki tatlım. Sorun etme balım hayırlısı neyse o olur. Kısmetse ikisinede gidersiniz

kız bu zamanda böyle söyleyen birini bulmuşun öpte başının üzerinde gezdir ,, ne güzel düşünnmüş bence senin söylediğin yanlış ibadet ertelenmez canımın içi,,, allah isteyen herkese genç yaşta nasip etsin kutsal toprakları gitmeyi inşalahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…