'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bn bu çeyiz için evlilik için 2 işte birden çalışıyorum canım. büyük parçaları elektrikli eşyaları hep son seneye bıraktım ama böyle fırsat çıkıncada kaçırmayayım diyorum. Yinede çok teşekkür ederim canım

yagmurcum takılma bu kadar... hayal işte

ikiside güzel ikiside ne zaman kısmet olur bilinmez

hosgeldin eceecm yeniden

kızlarr cok acil bişe sorucammm umarım arada kaynamaz...

kuzenim sabah kardeşiyle cok fena kavga etti.. ve kavga esnasında o anki sinirle kardeşine cok kötü bişey solemiş...

ölürsün bu eve öle gelirsin gibilerinden daha da kötu de elim varmıyo yazamadım anlamısınızdır siz...

şimdide aglıyo deli gibi telefonda napıcam ben ya diye içine sıkıntı ve dert olmus bu laf cok korkuyo bişey olursa diye

napması lazım???

ya benimki namaz kılıyor arada çoğu zaman kaçırmıyor..hep için de istek evlendikten sonra seninle ibadetimize düşelim şimid okadar günah işliyoruzki dokunmamız bile evlenince bunları yaptıklarımınaksine namazımızda olalaım haramdan kacıanalım ws.der...
ama bu denli istiyor gezmeyi etmeyi ama ben kapanmak istedigim zaman yada hac sonra dedıgımde ibadeti erteyemezsn müslüman önce ibadetini düşünür sonra gezmesine gevur memleketi düşünür diyor alala napcamben ya

Sinirle söylemiştir cnm kardeşide anlar hatasını bi kaç gün sonra ya özür diler yada affettirmeye çalışır kendisini. Oda öyle dediğinin farkında değildir eminim.

Ne yazık ki tartışma sırasında sonradan pişman olacağımız sözler söylememiz gerekiyor ama çoğu zaman ağzımıza ne gelirse söylüyoruz arasa özür dilese canım nasıl olur?

ama oraya gittikten sonra parise gittimmi rahat takılamazsın hacı olup gelmıssın orda ne işin var ki olmazki yaa

Sinirle söylemiştir cnm kardeşide anlar hatasını bi kaç gün sonra ya özür diler yada affettirmeye çalışır kendisini. Oda öyle dediğinin farkında değildir eminim.

Ne yazık ki tartışma sırasında sonradan pişman olacağımız sözler söylememiz gerekiyor ama çoğu zaman ağzımıza ne gelirse söylüyoruz arasa özür dilese canım nasıl olur?

ballar özür dilemiş zaten suan küs degiller

o işin dua boyutundan korkuyo... beddua gibi olmus ya tutarsa diye

cok pişman olmus öle bi laf ettigine...

bence en önce yurtdısı olmalı olmaz diyor önce ibaadettt...
sinriim bozuldu zıtlasıyorz resmenn

ballar özür dilemiş zaten suan küs degiller

o işin dua boyutundan korkuyo... beddua gibi olmus ya tutarsa diye

cok pişman olmus öle bi laf ettigine...

o zaman olmaması için dua etsin şimdide

Allah görüyor canım içten dua etsin herşey olacağına varır. Hayırlısı olsun..

Son düzenleme:

canım benimki de namaz kılıyor, ben de elimden geldiğince kılan biriyim de yani konuşmanın gidişatına hiç uymamış dediği, çok komik olmuş artı işine geleni söylüyor o, dokunmasın o zaman mesela... Eyfel'e de gidersiniz haccınızı da yaparsınız. ne alaka şimdi :)

diğer mevzuyu anlamadım, yorum yapamayacağım. vicdan azabı diye bir şey var şükürler olsun, çeksin işte azabı :)

bence en önce yurtdısı olmalı olmaz diyor önce ibaadettt...
sinriim bozuldu zıtlasıyorz resmenn

Oda kendince haklı cnm sende kendince haklısın ona uygunn bi dille anlatman gerekir. Senin söylediğin daha mantıklı geliyo bana balım ama din yönünden bakarsak sevgilinin göylediği daha mantıklı geliyo Orta yolu bulmanız lazım tatlım.

Tuzla ekmek başın etrafında çevrilirdi sanırım balım öyle bişi vardı tutmaması için.
araştırmadım ama batıl inanç bu bence. af dilesin Allah'tan, başka yapacağı bir şey yok. her an eşref vakti, her an söylediğimiz şey dua yerine kabul edilebilinir, ondan hep olumlu konuşun denilir mesela. onlara dikkat etmiyor da buna mı üzülüyor şimdi :)

yani beddua etmiş ama onun kabul olup olmayacağını bilemeyiz keşke sinirlerine hakim olsaydı ama en azından şunu yapabilir bi fakirin karnını doyurabilir bi bağış yapabilir,, ortadaki beddua yemin kalksın diye,,,

negüzel bende isterim ama şuan içimden gelmiyor yanlıs yaptıgımın farkındayım ama işte günaha giriyorum ama((
ama ibadet ertelenmez ama işte nebilim..
oda şimdi dayanamıyoruz giriyoruz günaha evlenince arınalım namazımızda olup hacca gidelim modunda çok güzel bişey ama ben yurtdısını vs.de görmek isterim hacı olunca oraya gidilmezki ya anlatamıyorum((((((((

o zaman olmaması için dua etsin şimdide

Allah görüyor canım içten dua etsin herşey olacağına varır. Hayırlısı olsun..

Tuzla ekmek başın etrafında çevrilirdi sanırım balım öyle bişi vardı tutmaması için.

teşekkürler kızlar.. aksam burda olcak zaten solerim bunları...:44:

yagmurcum simdi zıtlasmanın ne anlamı varki... bosver he de gec zamanı gelince bakarsınız...

oda haklı onun istedgii bişey değil Allahın emri sonucta ama nedense insana batıyor yaa ay inş.bulunur ama bu konuda dedıgı dedıktır ya((

canım o rahatsız malesef.. sinir hastatsı kardeşide bunu bildigi halde uzerine gidiyor bazen ve sonuc bu oluyor..

eminim o an canı cok yandıgı iiçin demiştir bende kardeşimle kavga edince bazen bu tarz olmasada kötü seyler soluyorum elimde olmayarak...

bu bagıs işi mantıklı soliyim de ayırsın parasıını sadakasını falan versin hatta bende sadaka ayırayım iş olaylarım için valla iyi hatırlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…