anladım canım ama bence çeyiz için önce gerekli olanını al çünkü. son zamanda öyle çok para gidiyorki en sona böyle extra işlerini bırak.
luzum olur ise alırsın bide öyle aman aman ucuz bişey değil. güle güle kullan
yagmurcum takılma bu kadar... hayal işte
ikiside güzel ikiside ne zaman kısmet olur bilinmez
hosgeldin eceecm yeniden
Allah'ım ya Eyfel, romantik akşam muhabbeti yaparken hacca gitmek nerden aklına gelmiş, ben kahkahayı basardımhayır aklına gelsin güzel de, niye dillendiriyorsun be adam, neyse hayaldir bu canım, ikisinin de gerçek olması zor. onun için üzmeyin birbirinizi :)
kızlarr cok acil bişe sorucammm umarım arada kaynamaz...
kuzenim sabah kardeşiyle cok fena kavga etti.. ve kavga esnasında o anki sinirle kardeşine cok kötü bişey solemiş...
ölürsün bu eve öle gelirsin gibilerinden daha da kötu de elim varmıyo yazamadım anlamısınızdır siz...
şimdide aglıyo deli gibi telefonda napıcam ben ya diye içine sıkıntı ve dert olmus bu laf cok korkuyo bişey olursa diye
napması lazım???
kuzenim sabah kardeşiyle cok fena kavga etti.. ve kavga esnasında o anki sinirle kardeşine cok kötü bişey solemiş...
ölürsün bu eve öle gelirsin gibilerinden daha da kötu de elim varmıyo yazamadım anlamısınızdır siz...
şimdide aglıyo deli gibi telefonda napıcam ben ya diye içine sıkıntı ve dert olmus bu laf cok korkuyo bişey olursa diye
napması lazım???
kız bu zamanda böyle söyleyen birini bulmuşun öpte başının üzerinde gezdir ,, ne güzel düşünnmüş bence senin söylediğin yanlış ibadet ertelenmez canımın içi,,, allah isteyen herkese genç yaşta nasip etsin kutsal toprakları gitmeyi inşalahhh
Sinirle söylemiştir cnm kardeşide anlar hatasını bi kaç gün sonra ya özür diler yada affettirmeye çalışır kendisini. Oda öyle dediğinin farkında değildir eminim.
Ne yazık ki tartışma sırasında sonradan pişman olacağımız sözler söylememiz gerekiyor ama çoğu zaman ağzımıza ne gelirse söylüyoruz arasa özür dilese canım nasıl olur?
kıyamam sana tatlım
Ne desem bilemedim şimdi. Sen gene en iyisi istediğin gibi olsun cnm demen erkekler bu konuda biraz daha dediğim dedik oldukları için. aranızda anlaşmazlıklar çıkar belki tatlım. Sorun etme balım hayırlısı neyse o olur. Kısmetse ikisinede gidersiniz
ballar özür dilemiş zaten suan küs degiller
o işin dua boyutundan korkuyo... beddua gibi olmus ya tutarsa diye
cok pişman olmus öle bi laf ettigine...
ya benimki namaz kılıyor arada çoğu zaman kaçırmıyor..hep için de istek evlendikten sonra seninle ibadetimize düşelim şimid okadar günah işliyoruzki dokunmamız bile evlenince bunları yaptıklarımınaksine namazımızda olalaım haramdan kacıanalım ws.der...
ama bu denli istiyor gezmeyi etmeyi ama ben kapanmak istedigim zaman yada hac sonra dedıgımde ibadeti erteyemezsn müslüman önce ibadetini düşünür sonra gezmesine gevur memleketi düşünür diyor alalanapcamben ya
ballar özür dilemiş zaten suan küs degiller
o işin dua boyutundan korkuyo... beddua gibi olmus ya tutarsa diye
cok pişman olmus öle bi laf ettigine...
bence en önce yurtdısı olmalı olmaz diyor önce ibaadettt...
sinriim bozuldu zıtlasıyorz resmenn
araştırmadım ama batıl inanç bu bence. af dilesin Allah'tan, başka yapacağı bir şey yok. her an eşref vakti, her an söylediğimiz şey dua yerine kabul edilebilinir, ondan hep olumlu konuşun denilir mesela. onlara dikkat etmiyor da buna mı üzülüyor şimdi :)Tuzla ekmek başın etrafında çevrilirdi sanırım balım öyle bişi vardı tutmaması için.
napması lazım???
canım benimki de namaz kılıyor, ben de elimden geldiğince kılan biriyim de yani konuşmanın gidişatına hiç uymamış dediği, çok komik olmuşartı işine geleni söylüyor o, dokunmasın o zaman mesela... Eyfel'e de gidersiniz haccınızı da yaparsınız. ne alaka şimdi :)
diğer mevzuyu anlamadım, yorum yapamayacağım. vicdan azabı diye bir şey var şükürler olsun, çeksin işte azabı :)
o zaman olmaması için dua etsin şimdide
Allah görüyor canım içten dua etsin herşey olacağına varır. Hayırlısı olsun..
Tuzla ekmek başın etrafında çevrilirdi sanırım balım öyle bişi vardı tutmaması için.
Oda kendince haklı cnm sende kendince haklısın ona uygunn bi dille anlatman gerekir. Senin söylediğin daha mantıklı geliyo bana balım ama din yönünden bakarsak sevgilinin göylediği daha mantıklı geliyoOrta yolu bulmanız lazım tatlım.
yani beddua etmiş ama onun kabul olup olmayacağını bilemeyiz keşke sinirlerine hakim olsaydı ama en azından şunu yapabilir bi fakirin karnını doyurabilir bi bağış yapabilir,, ortadaki beddua yemin kalksın diye,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?