haticemm bence sakın ayrı yatmaa
gerekirse hiç bişe yapma ama ilk günden ayrılığı sokma aranızaa
aslıı bi kitap önermişti onu ikinizde okuyunn bencee
*
bizim içinde hayırlısı olsun diyorumm, belki aynı şehir olur bilmiyorumm bakalımm
Bende öyle gaza getiriyorum kendimi 13 yaşında kızlar bile yapıyor benim neyim eksik diyeCanım nacizane fikrim, öle bir korkun varsa bile üzerine git. nişanlının dediği gibi en azından sarılarak beraber uyuyun.tenleriniz birbirine değsin,öle alışırsın.ayrı kaldıkça nişanlına da kendine de eziyet etme bence... allahın izni ile herşey olur.korkma sendua et. eskiden insanlar 15 16 yaşında evlenipte yapıyorlardı.Hiçbir sey olmuyor. ben öle düşünüyorum.sende öle düşün :)
Arkadaşlar bu arada benim bir arkadaşım paylaştı da benimle, alıştırma için bir masaj varmış.daha bende izlemedim ama :S isteyenler bakabilir kegel egzersizleri.Belki korkularını az az yenersin canım
Diloşum bende pek bilmiyorum.
Onu çok seviyorum böyle kokusunu içime çekesim var ama iş o aşamaya gelirse kasılıp kalırım diye korkuyorum.
Birde ben alışkınım hep yalnız yatmaya, odada tek başına olmaya annemin ameliyatına kadar öyleydi.
Şimdi yine yalnız yatıyorum ya acaba o gece uyuyabilir miyim yanımda o varken diye düşünüyorum.
Allahdan ameliyatından sonra annemle birlikte yattığımda biraz biraz alışmışım yoksa imkan yoktu.
haticemm önünde 1 ay var ve artık korkuyorum lafını kullanmaa
beynini korkuyoruma şartlama lütfenn
olacak, herşey güsel olacak die düşün
bence bu aşamayı geçersen aşman daha kolay olacakk
Bende ona güveniyorum ya
Aşık olduğumdan evlemeye cesaret edebildim.
Ben evlilikten korkuyordum her anlamda sağolsun aşkım inandırdı beni.
Böyle onun yanında kendimi huzurlu, mutlu, güven içinde hissediyorum.
Ben ona resmen aşığım
Ben yemeğe gidiyorum gelincikler Çok konuşmayın sakın heeeOkuyamıyorum , laf yetiştiremiyorum sonra
GELDİMMMMMaslı niye gelmedi bugünnnn
9 haziranda evleniyorum ve hiçbişey yapmadık daha
Nişanlım sağolsun hep ertelemeye çalışıyor
Moralim çok bozuk
Gelinlik bakıyorum hep straplez
Hem nişanlımın tarafı hem babam istemiyor öyle giymemi açıkcası bi kaç tane denedim normalde hiç giymediğimden bende çok rahatsız oldum
Kafam allak bullak
Daha eşyalar alıncak of off
Patlıcak balon gibi de gerginim
Bu arada herkese merhaba belki anlayan olur diye yazdım
GELDİMMMMM
taze taze medeni durumu : evli yazan kimliğimi aldım
ikametgahımı taşıdım
bu arada Pınar nerdeterbiyesiz ütü gece geç bittiyse :92: gelememiştir falan aaaaa aaaaaaaaaa gerçekten ütü yaptım ben bi keremm
bu arada Özge yasmin eğer öyle ise :18::18: doktorlara da güvenim kalmadı. hepsi farklı farklı ya ben hamileysem
ama adet sancım var
**
Özlemcimherşeyin hayırlısı bence istediğin zaman olacak.Allah nelere kadir.
**
Elifmu ben 2. ciceği begendim. sen pabucunu onlara gönder ona göre yapsınlar ki
**
ve tüm diğer fıstıklarımözledim sizi yahu.. bağımlı ettiniz beni
Moralim çok bozuk
Hem nişanlımın tarafı hem babam istemiyor öyle giymemi açıkcası bi kaç tane denedim normalde hiç giymediğimden bende çok rahatsız oldum
Kafam allak bullak
bu arada Özge yasmin eğer öyle ise :18::18: doktorlara da güvenim kalmadı. hepsi farklı farklı ya ben hamileysem
ama adet sancım var
**
Özlemcimherşeyin hayırlısı bence istediğin zaman olacak.Allah nelere kadir.
**
Elifmu ben 2. ciceği begendim. sen pabucunu onlara gönder ona göre yapsınlar ki
**
ve tüm diğer fıstıklarımözledim sizi yahu.. bağımlı ettiniz beni
Moralim çok bozuk
Kafam allak bullak
Gizom elimden geleni yapıyorum.hatice ayrı yatmayı aklından bile geçirme sen uyum yşadığın biriyle evleniyorsun ub karşındakinin güvenini zedeler diceksin ki benim güvneim önyargım utngaçlığım naısl kırılır aşarsınız ama aranıza duvarları sokarsan ilk geceden heleki sonraları duvarlaırnı yıkman zor olur
beraber masumca uuyunulabilir ki erkeklerin saygısı varsa senelrce uyur yine dokunmadan dururlar benimde inan çok korkularım vardır belki bende ilk evlendiğimde çok zorlanırım ama kesinlikle onla uyurum ben dün bile dneiz otobüsünde ona sarıldım uyudum omzund auyumak huzur verirken yanında yatmak bulutların üstünde hissetirecektir
böyle güzel şeler düşün illa bodozlama öle bişi yaşanmaz zaten gerekirse çok sonr ayap bir kaç şeyi aşarsın kafanda sonra zaten o uyumu yakalayınca gerisi gelir canım
belki can yanmasından korkuyosundur benim canım çok kıymetlidir ama o şey sizin beraber tenlerinizin uyumuyla bütünleşecek belki bir bebeğiniz olucak ona ait olucaksın ubnları üdşün rahatlat kötü bişi yok ve evli olucaksın ne kötü ne ayıp baskıları sil ona ait olucağna odaklan
İnşallah inşallah o zaman varya göbekler atacağımolmuştur bu işş
ayrıcaaaa
Afiyet olsun tuğçem ben daha yemek yiyemedim.Ben yemeğe gidiyorum gelincikler Çok konuşmayın sakın heeeOkuyamıyorum , laf yetiştiremiyorum sonra
Benimkilerde straplez istemiyorlar. Azıcık onlar azıcık ben isteğimden feragat ettik orta yolu bulduk.9 haziranda evleniyorum ve hiçbişey yapmadık daha
Moralim çok bozuk
Kafam allak bullak
GELDİMMMMM
taze taze medeni durumu : evli yazan kimliğimi aldım
ikametgahımı taşıdım
bu arada Pınar nerdeterbiyesiz ütü gece geç bittiyse :92: gelememiştir falan aaaaa aaaaaaaaaa gerçekten ütü yaptım ben bi keremm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?