'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hacı olunca oraya niye gidilmesin yaHu? ben anlamadım bir şey, ilmihalde mi okudun
canım kendi kafanızdan kendi kendinize sınırlar çizmeyin lütfen. hacdan önce yurtdışına da gidersin, hacca gittikten sonra yurtdışına da gidersin. nerden uyduruyorsunuz bunları :26:

bide tövbe etsin canım,,, kendide günaha girdi çünkü,,,

çağlacım tövbe edip af dilesin canım kötü ne yapıyorsak duayla engelliyoruz sonuçta kızınca söylenmiş bir laf allah hepimzin içini ve niyetini bilir pişamanlık varsa affı olur tatlım

çağlacım tövbe edip af dilesin canım kötü ne yapıyorsak duayla engelliyoruz sonuçta kızınca söylenmiş bir laf allah hepimzin içini ve niyetini bilir pişamanlık varsa affı olur tatlım

öyle canım dag tas dua uzerine kurulu diyolar.. tesiri buyuk bende oyle dedim ama içi rahat etmedi extra bişey yapmak istedi bu sadaka işi içini rahatlatır heralde

tesekkur ederim yardımın içinnn balımm

canım benm neden öyle düşünüyosunki.. balayına ümreye giden insanlar bile var..
ben duyunca şok olmuştum içten içede tebrik etmiştim.
dinimiz okdar kapalı bi din değil. müslümanlık hoşgörü dini güzellik dini:S
eşinle gidiceksin helalinle gidiceksin eyfele ne olcakki yani..

şu içimden gelmiyor mevzusuna gelincede,
insanın oturdugu yerden içinden bişeyler gelmez zaten. neblm yaşlı bi amca görür namaz kılarken etkilenir.
yaşlı bi teyze yada kçk bi çocuk..
yada kitaplar okuyarak.. yani eger içinde var bunları sana teşvik etcek bi şeyler yapmalısın.
kuranın türkçesini okuyabilirsin. düşünürsen kitap ismi olarak yardımcı olabilirim
ben şuan okuyorum beni başka başka yerlere götürdü..

canım sinirle söylenmiş. bol bol dua etmeli..
pişamnlıgı dile getirmeli
demişler inş erse yakaran inşa eder yaradan..
rabbim affınızı kabul etsin inş.

tamam hayatcımm tesekkur ederimm

ohooo yagmurcum evlendikten sonra hac mac mavzularına gelene kadaaaarr

coluk cocuk ev derdi derken o gelmez aklına sen merak etme şimdiden bosa takma bu kadar

inş.dediğiniz gibi olur cnm ya bıan acaba yanlıs kiside mi karar verdım dedım yaa zıtlasnca din konusu cok zayıf bı konu ve oda anlamıyor bazen haklı ama ben brazda yaasamak istiyorumm ya ama bende günaha giriyorum of hee:26:

Hoşbuldum canım Ders çalışıyordum kahve molası verdim soluğu hemen topikte aldım.

Hoşbuldum Çağlacım. Benim adımı da şu topikte bir sen biliyorsun valla

Aşk olsun balım bende biliyorum

Kolay gelsin tatlımm Bende akşamları çalışıyorum ama 2 gündür pek canım istemiyo :18:

Son düzenleme:
Hoşgeldin balım

tuğçeeee

hoşgeldinnnnn

Aşk olsun balım bende biliyorum

Kolay gelsin tatlımm Bende akşamları çalışıyorum ama 2 gündür pek canım istemiyo :18:

Çağla vardı adımı yazdığım surada topikte o biliyor sanıyordum bir tek tatlım. Ben de gündüz çalışıyorm akşam yemekten sonra filan ağırlık çöküyor çalışamıyorum ben.

Çağla vardı adımı yazdığım surada topikte o biliyor sanıyordum bir tek tatlım. Ben de gündüz çalışıyorm akşam yemekten sonra filan ağırlık çöküyor çalışamıyorum ben.

Anladım tatlım. Akşam bende 11 12 gibi başlıyorum bi konu bitirip testimi çözüp yatıyorum. Ama iki gündür hiç canım istemio

maşallah kzlar topic almış başını gitmiş de ben geride kalmışım.

yeni geldim evden başım çatlıyor az dinlenip gelicem yanınıza

kızlar aşkımla mesajlasıyoduk Bana bi msj attı paylaşmak istedim Sanırım gerçekten değişti benim sevgilim

Aşkım dinlen sen melegim, ne hakkı aşkım ikimiz bi canız artık senin için çok sey yapıcam demiş

Ayyyyyyyyyy Nasıl bişi bu yaaa

ALLAH daim etsin:)

tatlım hakediyorsun demekki

benim sevdiceğim hergün böyle ama ben alamıyorum odunum kızlar ya banada el atın cilveyi yapıyorum her dediğim oluyor ama biraz odunum ben neler çektirdim sevdicğeime off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…