teşekkürler kızlar.. aksam burda olcak zaten solerim bunları...:44:
yagmurcum simdi zıtlasmanın ne anlamı varki... bosver he de gec zamanı gelince bakarsınız...
canım o rahatsız malesef.. sinir hastatsı kardeşide bunu bildigi halde uzerine gidiyor bazen ve sonuc bu oluyor..
eminim o an canı cok yandıgı iiçin demiştir bende kardeşimle kavga edince bazen bu tarz olmasada kötü seyler soluyorum elimde olmayarak...
bu bagıs işi mantıklı soliyim de ayırsın parasıını sadakasını falan versin hatta bende sadaka ayırayım iş olaylarım için valla iyi hatırlattın
bide tövbe etsin canım,,, kendide günaha girdi çünkü,,,
Selam kızlar herkesler de burdaymış. Dün gece geldim baktım kimse yok çıktım ben de.
çağlacım tövbe edip af dilesin canım kötü ne yapıyorsak duayla engelliyoruz sonuçta kızınca söylenmiş bir laf allah hepimzin içini ve niyetini bilir pişamanlık varsa affı olur tatlım
negüzel bende isterim ama şuan içimden gelmiyor yanlıs yaptıgımın farkındayım ama işte günaha giriyorum ama((
ama ibadet ertelenmez ama işte nebilim..
oda şimdi dayanamıyoruz giriyoruz günaha evlenince arınalım namazımızda olup hacca gidelim modunda çok güzel bişey ama ben yurtdısını vs.de görmek isterim hacı olunca oraya gidilmezki ya anlatamıyorum((((((((
aşkımla msjlaıyorduk yemekte eyfel e karsı bi otelde olsak orda uyansak uyusak geece yatmadan odamızda kuleye karsı romantikleşsek kahvelerimizi içsek dedi bnde oof aşkım en cok kocamla gitmek istedigim yer dedım kısmet ederse borclar bitince gideriz yazdm.inş.ama ben öncelikle hacca gitmekten yanayım tercih ederim yazdı bende ya oraya ordan sonra gideriz yasayalım biraz sonra ibadetimizi yaparız yazdm bana olmaz öle ibadeti nasıl ertelersin yaa askm dedı yazmadım bişi ya
bu aşkm beni öldürtücek anlamadım kafam cok karıstı yaaaaaa:26:
kızlarr cok acil bişe sorucammm umarım arada kaynamaz...
kuzenim sabah kardeşiyle cok fena kavga etti.. ve kavga esnasında o anki sinirle kardeşine cok kötü bişey solemiş...
ölürsün bu eve öle gelirsin gibilerinden daha da kötu de elim varmıyo yazamadım anlamısınızdır siz...
şimdide aglıyo deli gibi telefonda napıcam ben ya diye içine sıkıntı ve dert olmus bu laf cok korkuyo bişey olursa diye
napması lazım???
Hoşgeldin balım
tuğçeeee
hoşgeldinnnnn
tamam hayatcımm tesekkur ederimm
ohooo yagmurcum evlendikten sonra hac mac mavzularına gelene kadaaaarr
coluk cocuk ev derdi derken o gelmez aklına sen merak etme şimdiden bosa takma bu kadar
Hoşbuldum canımDers çalışıyordum kahve molası verdim soluğu hemen topikte aldım.
Hoşbuldum Çağlacım.Benim adımı da şu topikte bir sen biliyorsun valla
Hoşgeldin balım
tuğçeeee
hoşgeldinnnnn
Aşk olsun balım bende biliyorum
Kolay gelsin tatlımmBende akşamları çalışıyorum ama 2 gündür pek canım istemiyo :18:
Çağla vardı adımı yazdığım surada topikte o biliyor sanıyordum bir tek tatlım.Ben de gündüz çalışıyorm akşam yemekten sonra filan ağırlık çöküyor çalışamıyorum ben.
kızlar aşkımla mesajlasıyoduk Bana bi msj attı paylaşmak istedim Sanırım gerçekten değişti benim sevgilim
Aşkım dinlen sen melegim, ne hakkı aşkım ikimiz bi canız artık senin için çok sey yapıcam demiş
Ayyyyyyyyyy Nasıl bişi bu yaaa
kızlar aşkımla mesajlasıyoduk Bana bi msj attı paylaşmak istedim Sanırım gerçekten değişti benim sevgilim
Aşkım dinlen sen melegim, ne hakkı aşkım ikimiz bi canız artık senin için çok sey yapıcam demiş
Ayyyyyyyyyy Nasıl bişi bu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?