- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
ohh güle güle kullan evli nüfus cüzdanını
bişi sorabilirmiyimmmm :26: soyadın iki tane mi yazılı senin :26:
Bizde seni özledik ki merakda ettik ki aklımızda tatlı tatlı fesatlık geçti ki:92: :92::92:
9 haziranda evleniyorum ve hiçbişey yapmadık daha
Nişanlım sağolsun hep ertelemeye çalışıyor
Moralim çok bozuk
Gelinlik bakıyorum hep straplez
Hem nişanlımın tarafı hem babam istemiyor öyle giymemi açıkcası bi kaç tane denedim normalde hiç giymediğimden bende çok rahatsız oldum
Kafam allak bullak
Daha eşyalar alıncak of off
Patlıcak balon gibi de gerginim
Bu arada herkese merhaba belki anlayan olur diye yazdım
teşekkür ederimdarısı sizlere
evet 2 tane yazılı...
evlilik başvurusu için gittiğimizde hatırlarsanız ben unuttum diye 2. ye gitmiştik kızlık soyadımı kullancam diye (iş çevremde değişiklik daha kolay olur diye istedim) imza atmıştım..
nüfus için bugün gittik adam sistemde gözükmüyor dedisinirim tavan yaptı. yok yere mi ben 2 kez gittim nikah dairesine diye... neyse ki nüfus müdürlüğünde de dilekçe dolduruluyor. hemen yaptık. görevli yazdı hazırladı nüfusumu gözümün önünde ekrana yapıştım da kontrol etcem diye
13 tl karşılığı yeni kimliklerimizi aldık.
bu arada çalışanlar çok lakayıt nüfus ciltlenecek diye 5 dk oturun haber vercem dedi.
sonra bir ses ilerden "aaassssssssslıııı gellllll"eşim ve ben
dedim hitap şekilleriniz hiç hoş değil kaldı ki kurumda böyle hitap.
teşekkür edip çıktım. eşim sinirini mi yatışırsın beni mi sakinleştirsin bilemedi.
ben böyle şeylere çok dikkat ederim de :44:
keşke öyle olsaydı izin yetseydi eve gidecektik öğlen de iznimiz yoktu ikimizinde.
evet 2 tane yazılı...
evlilik başvurusu için gittiğimizde hatırlarsanız ben unuttum diye 2. ye gitmiştik kızlık soyadımı kullancam diye (iş çevremde değişiklik daha kolay olur diye istedim) imza atmıştım..
nüfus için bugün gittik adam sistemde gözükmüyor dedisinirim tavan yaptı. yok yere mi ben 2 kez gittim nikah dairesine diye... neyse ki nüfus müdürlüğünde de dilekçe dolduruluyor. hemen yaptık. görevli yazdı hazırladı nüfusumu gözümün önünde ekrana yapıştım da kontrol etcem diye
bu arada çalışanlar çok lakayıt nüfus ciltlenecek diye 5 dk oturun haber vercem dedi.
teşekkür edip çıktım. eşim sinirini mi yatışırsın beni mi sakinleştirsin bilemedi.
keşke öyle olsaydı izin yetseydi eve gidecektik öğlen de iznimiz yoktu ikimizinde.
Aklıma neler neler getirdin.Sağlık olsun kuzum bunun akşamı var ki akşama az kaldı ki tüm gece sizin ki:92: :92: :92:
Sağlık olsun kuzum bunun akşamı var ki akşama az kaldı ki tüm gece sizin ki:92: :92: :92:
Aklıma neler neler getirdin.
Aslım hayır her gün saç kurutmakta zor olmazmıki:44:
evet 2 tane yazılı...
ben de tam bunu yazmıştım
olmaz mı yasaçımı kestirdim. yine zorlanıyorum ki kuruturken.. boyun fıtığı olcak diye korkuyorum
Aklıma neler neler getirdin.
Aslım hayır her gün saç kurutmakta zor olmazmıki:44:
başvuru esnasında söylüyoduk doğru
peki orda nikah dairsende söylemesem bile daha sonra nüfus dairesindeki dilekçe ile kızlık soyadımı alabilirmiyim :26:
neden soruyorum bu kadar diminişanlım benim sadece onun soyadını kullanmamı istiyor bende kendi soyadımı da istiyorum nikaha beraber gitcez başvurmaya sonuçta orda kullanmıcam desem sonra nufüs cüzdanını ayrı ayrı almaya gitsek orda bi dilekçeyle halledebilirmiyim :44:
biraz gizli saklı bi iş olacak ama cüzdan çıktıktan sonra ben yumuşatırım onu
yok canım ben almayayım
saçım beni maf ediyo
Benim saçları düşünmek bilem istemiyorum.
Hem belime kadar hemde gür
evet canım alabiliyorsun
nikah dairesinde ben söyledim de nolduyine nüfus müdürlüğüne kaldım işte.
kızzzzzzzzzzz enişte seni parçalamasın.
*
Maviş gelin mevlüdü isteğe göre bizde
Anam anam diyorumBen mi neler neler getirdim kuzum
başvuru esnasında söylüyoduk doğru
peki orda nikah dairsende söylemesem bile daha sonra nüfus dairesindeki dilekçe ile kızlık soyadımı alabilirmiyim :26:
neden soruyorum bu kadar diminişanlım benim sadece onun soyadını kullanmamı istiyor bende kendi soyadımı da istiyorum nikaha beraber gitcez başvurmaya sonuçta orda kullanmıcam desem sonra nufüs cüzdanını ayrı ayrı almaya gitsek orda bi dilekçeyle halledebilirmiyim :44:
biraz gizli saklı bi iş olacak ama cüzdan çıktıktan sonra ben yumuşatırım onu
Anam anam diyorum
Kız nasıl ikna etcen adamı söyle bende o taktiği kullanayım.
Benimki de istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?