ALLAH daim etsin:)
tatlım hakediyorsun demekki
benim sevdiceğim hergün böyle ama ben alamıyorum odunum kızlar ya banada el atın cilveyi yapıyorum her dediğim oluyor ama biraz odunum ben neler çektirdim sevdicğeime off
sanırım bende odun gurubundayım:S
tepkisiz kalıyorum aslında tepkisiz kaldığmın farkındada değilim
sevgiim öyle dio:S
canım ben anlatsam roman olur dün gece bana bir güzel yazmış aşkım ama ben sabah anladım sonra basit bir msj attım ama cidden kötü davransa hakederim o derece duyarsızım bende romantiklik yok hatta donuk kalıyorum o vakitlerde
sevdiceğim bana bişiy alır poşete bakarım aa ne aldın hadi açalım derim o ise sahile inelim güzel biryerde hediyeni vereyim görmezden geleblrmisin der ne dese haklı
Allah hepinizi mutlu etsin arkadaşlar, tatlı tatlı geçinin :) sevgi sözcükleri düşmesin hiç ağzınızdan...
mesela neler paylaş bakalım yazdıklarını gizcim
herşeyden çok sevdiğim gözlerini açtığında ilk aklına ben geleyim her an düşünmesende arasıra beni özle olur mu en kıymetlimsin
bunu dün yazmıştı off çok utandım hep özlemediğimi düşünüyor ama ya
belli et inan cok daha zevkli ve güzel romantik oluyor yaff
bazen benimki sölemıyor alıstırdın dıorum bugunde bıseyler de barı dıyorum yok herzaman olmaz dio anlamaı kalmaz dio
bizimki öle kalıp sözleri pek göndermez nadirdir genelde kendi çiçek böcek öle sözler yazar kendince nettekilerden yazmaz pek
canım benimki çok şiir yazar kendisi yazar ben bir ara nazım hikmetin sanıyordum birgün oturdum araştırdım yazdıklarını google yazıyorum yok kitaplara bakıyorum yok sonra sordum dedim bu şiirler kimin oda ben yazıyorum dedi şok olmuştum benimki çok duygusal ya
ben pek odunum geçen yıl bir ara odunluk yapmıştı ondada ben romantiktim ilginçti 2 ay romantik olmuştum sonra tekrar odunlaştım üstüme düştüğü anda odun oluyorum ne ilginç dimi
bi evlenseydik, sevdiğimizi her gün görebilseydik
bi evlenseydik, sevdiğimizi her gün görebilseydik
kızlar evlilik çok farklı bir şey o kadar farklı geliyor ki. evlilikte heyecanı hep saklamak önemli olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?