'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sanırım bende odun gurubundayım:S
tepkisiz kalıyorum aslında tepkisiz kaldığmın farkındada değilim
sevgiim öyle dio:S

ALLAH daim etsin:)

tatlım hakediyorsun demekki

benim sevdiceğim hergün böyle ama ben alamıyorum odunum kızlar ya banada el atın cilveyi yapıyorum her dediğim oluyor ama biraz odunum ben neler çektirdim sevdicğeime off

sanırım bende odun gurubundayım:S
tepkisiz kalıyorum aslında tepkisiz kaldığmın farkındada değilim
sevgiim öyle dio:S

Teşekkürler kızlar
Ben hiç odun olamadım benmki odundu ama benden gördükçe başladı yavaş yavaş
Üzüm üzüme baka baka kararıyo işte

Ben birazcık uyuyorum kızlar başım çatlıyo öpüldünüzz

canım ben anlatsam roman olur dün gece bana bir güzel yazmış aşkım ama ben sabah anladım sonra basit bir msj attım ama cidden kötü davransa hakederim o derece duyarsızım bende romantiklik yok hatta donuk kalıyorum o vakitlerde

sevdiceğim bana bişiy alır poşete bakarım aa ne aldın hadi açalım derim o ise sahile inelim güzel biryerde hediyeni vereyim görmezden geleblrmisin der ne dese haklı

mesela neler paylaş bakalım yazdıklarını gizcim

Allah hepinizi mutlu etsin arkadaşlar, tatlı tatlı geçinin :) sevgi sözcükleri düşmesin hiç ağzınızdan...

belli et inan cok daha zevkli ve güzel romantik oluyor yaff
bazen benimki sölemıyor alıstırdın dıorum bugunde bıseyler de barı dıyorum yok herzaman olmaz dio anlamaı kalmaz dio
bizimki öle kalıp sözleri pek göndermez nadirdir genelde kendi çiçek böcek öle sözler yazar kendince nettekilerden yazmaz pek

canım benimki çok şiir yazar kendisi yazar ben bir ara nazım hikmetin sanıyordum birgün oturdum araştırdım yazdıklarını google yazıyorum yok kitaplara bakıyorum yok sonra sordum dedim bu şiirler kimin oda ben yazıyorum dedi şok olmuştum benimki çok duygusal ya

ben pek odunum geçen yıl bir ara odunluk yapmıştı ondada ben romantiktim ilginçti 2 ay romantik olmuştum sonra tekrar odunlaştım üstüme düştüğü anda odun oluyorum ne ilginç dimi

keşke benimkide şiir yazabilse ama onun bişeyleri birleştirmesi bile başka güzel yaaaaaaa uyutması beni falan filan ama demin konustuk grip oluyor sesı deısmıs aacık yaa kıyamam ya askına çorba yapmazsın sen şimdi diyor aban annen nerde dedım
sonra yaparım yer olsa dedım evde yap getir dedı deli yaa illa ben yapcam yaa

gizemcikk onceki ilişkimde bende oyleydim..

2.5 yıl boyunca adam durmadan didinmişti bense bazen normal mesajlarına bile cevap vermiyordum.. içimden pek gelmezdi sanırım birazda evlilige uzak bi tip olmam yuzunden o zamanlar, aaman yuz bulmasın da evlilik konusu acmasın bana diye bi güzel söz cıkmazdı agzımdan..

sonra bir ara o cok sıkıldı artık karsılık goremeyince dayanamadı, kendiside odun ötesi olmustu bana inat inan cok kötü bi his karsılık alamamak o zaman anlamıstım

arada sende yap.. zor bişey degil o uyurken bikaç guzel söz yazmak, arada romantik suprizler yapmak... cocugun hevesini kırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…