'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar evlilik çok farklı bir şey o kadar farklı geliyor ki. evlilikte heyecanı hep saklamak önemli olan.

evet...biz zaten sevgimizi bebek gibi görüyoruz ve ona el bebek gül bebek bakıyoruz... heyecan biterse diye düşündüğümüzde, farklı şeyler yaparız diye çözüm yolu da buluyoruz. ama evlenmek nasip olmadı henüz... bir seneyi geçti, ben hala aşık modundayım

kızlar sevdiğim bana mezuniyet için önlük diktirmişti, rengarenk dantelin sitesine bakanlar görmüştür. onu pazar günü getirdi. kullanırım diyordum ama kıyamıyorum. çeyize mi koymalıyım kullanmalı mıyım normalde ikimiz için ayrı bir önlük de yaptırdı, takım halinde aynı desenli. onu saklıyor. ama bunu da mı saklasam sizce...

kızlar evlilik çok farklı bir şey o kadar farklı geliyor ki. evlilikte heyecanı hep saklamak önemli olan.

nasıl saklanır heyecan...
bende cok istiyorum hep ilk gunku gibi olsun ama nası diorum?
bana bazen zormus gibi geliyo... mesela ilk elini tuttugumuz andaki heyecan artık elini tutmaya alısınca aynısı olmuyo o bakımdan

eceeeeeeeeeeeeeeeeee

bu aksam kardeşimin dogum günü partisi var kuşum bahcede olucaz biz buyuk ihtimal aksam yokum ben

puffffffff :/ peki

ben 9'dan sonra burdayım haberiniz olsun :)

Son düzenleme:
tatlım iki yıllık evliyim.

mesela yolda yürürken elele tutuşmamaya dikkat ederim ben alışkanlık olmasın diye özel anlarda el ele tutulmalı filmin güzel bi sahnesinde,güzel bi yemekten sonra, seni seviyorum derken vs..

Eşim asker çok sert mizaçlı stres dolu işi ama eve gelince huzur bulmalı. onu heyecanlandıran şeyler mutlaka yaparım.

nerede asker ? ömür boyu asker beklemek nasıl bişey ben daha 4 ay oldu alışamadım sen alışmışsındır gerçi artık :)

ben tutma desemde tutar valla benimki... illa dokunur biyerime sacıma basıma elime koluma

hatta kolumu falan ısırmak en buyuk zevki.. ole tuhaf bi sevgi anlayısı var.. yapma diorum ama sokakta bile yapıyo duramıyorum napim cok denedim ama frenleyemiyorum illa dokuncam sana elini tutucam diyo

elimi tutmazsa kolunu omzuma atar benimde beline sarılmamı ole yurumemizi bekler... sarılmazsam uyarır hemen askımm cabuuuk cok bos hissediyorum orayı kendimi eksik gibi hissediyorum diye :26:

benimkide asker.. dedigin gibi stresli bir işi var ama cocuk gibidir yani cidden pek öyle sert mizaçlı degil askerlere karsı nasıl bilmem ama..

gerci böle degildim ben anneme bile sarılamazdım senden sonra oldum diyo adamın içindeki cocugu dısarı cıkardık galba... cabuk bıkmasa bari

çorludayız biz şark görevimizi beraberliğimizde tamamladık 6 yıllık sevgililik dönemimiz var. onu tamamlayınca evlendikten buraya geldik.
burdayken asker beklemek gibi değil sabah gidip akşam geliyor sonuçta.

Askerde disipline alışa alışa eşlerinin yanında rahat davranıyorlar =)
mesela ben yolda yürürken koluna girerim el ele tutuşmak özel olsun diye.
bir de evlenince ağırlaşıyor erkekler benden söylemesi kızlaar

Askerde disipline alışa alışa eşlerinin yanında rahat davranıyorlar =)
mesela ben yolda yürürken koluna girerim el ele tutuşmak özel olsun diye.
bir de evlenince ağırlaşıyor erkekler benden söylemesi kızlaar

karolina hoşgeldin.
bn bişey sormak istiyorum.
hani hem evlisin hemde 6 yıllık bi geçmişiniz var.
bi yerde okumuştum " eger bi huyu bile hoşunuza gitmiyorsa evlenince düzelir düşüncesiyle davranmayın" diyordu.
buna göremi hareket etmemiz lazım:S

ağırlaşmasın yaa memnunum bu halinden bennn yaramaz cocuk gibi askerle evli olmak zor mu dicem ama sen yol gozlemiyomussun..

benimki denizci... gemiyle gidiyo sefer cıktı mı.. nası beklicem bakalım :18:

Son düzenleme:
çorludayız biz şark görevimizi beraberliğimizde tamamladık 6 yıllık sevgililik dönemimiz var. onu tamamlayınca evlendikten buraya geldik.
burdayken asker beklemek gibi değil sabah gidip akşam geliyor sonuçta.

nişanlım tekirdağda yapıyor askerliğini daha 4 ay bitti pufff

canım huylu huyundan vazgeçmiyor, değişmiyor. o insan değişsin ondan sonra evleneyim diye düşünmeyim mecbur o huyuyla kabullenin.
mesela benim eşimin erkek kardeşi nişanlı kızla aralarında sorun var herkes evlenince düzelir diyor huylar öyle birşey olmuyor mesela.
evlilik çook güzel kesinlikle harika bir şey ama hani bizim gözümüzde beyaz atlı prens olan adam evlenince öyle olmuyor bu bi gerçek. dişlerini fırçalamadan yatağa gelince bile huzursuz oluyorsun ama sevgiliyken bilmiyorsun bunları.

:S saol canım:S ALLAH mutlulugunu daim etsin. mutlluguna mutluluk katsın..

ağırlaşmasın yaa memnunum bu halinden bennn yaramaz cocuk gibi askerle evli olmak zor mu dicem ama sen yol gozlemiyomussun..

benimki denizci... gemiyle gidiyo sefer cıktı mı.. nası beklicem bakalım :18:

nerde peki canım gölcükte falan mı?
benimki şimdi ordu evinde ama dediğin gibi yol gözlemiyorum.

nerde peki canım gölcükte falan mı?
benimki şimdi ordu evinde ama dediğin gibi yol gözlemiyorum.

normalde oraya baglı ama son 2 yıldır daha cok tuzla da... öle ordan oraya gidip duruyo.. son 1 yılda normal iş gibi sabah gidip aksam geliyo

bizim derdimiz yurtdısı seyirleri ama en az gidişi 2 ay oluyo.. evlendikten sonra nasıl beklenir bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…