'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım evliyken ara sıra uzak olmak güzel olur evlenince çünkü özlem diye bir şey olmuyor özlemekte güzel olur.
keşke benimki de denizde olsaydı.hem askerlerin eşleri de bazen gidiyor onlarla beraber gemide eglenceler oluyor.dert etme canım.
sen ne iş yapıcaksın?

ahh ahh ben suan işsizim.. ingiliz dili ede. mezunuyum.. olursa editör olmak istiyorum yayınevinde

olmazsa da kader nereye suruklese hiçbişey olmazsa ing. ögretmeni olarak devam ederim heralde hayırlısı...

kızlar ben hazırlanmaya gidiyorum dus falan alcam daha aksama parti vaaar askım da burda olucakk mis gibi kokayım ona

gorusuruzz

38 dkdır nerdesin

sormayn bu gün dediğim saatten biraz geç geldim kızlar, mağaza müdürümüz merdivenden düştü hastaneye kaldırıldı bu son 2 ay içinde başına gelen 3, olay var bişi ama anlamıs deilm, smdide beni aradı yarn tatildm normalde ama mağazayı açıckmısım dikiş fln atmıslar eline bacanda da bağ kopmus 5 gün raporluymuş
valla hala aklım onda kaldı gelincede patates kızarttm kendime bi güzel yedim ohh

Bebişler napıyosunuz?

napalm kuzu valla çekirdek yiyom bende smdi hiç durmadm bu gün hep bişiler yeme peşindeydm
şu bıcakları alanlar sizin sipariş ne durumda daha bana yeni tedarik edilio maili geldi umarm sorun çıkarmaz bu evmanya, yoksa yine kendini şikayet sitesinde bulucak

gizemcm pazar alısverişleri de yapılmıs ohh valla:))
demek stradi üzerinden geçiniolar byılıorm ben öle amcalara, daha ismini bile söleyemiolar zara bırşka stravados diye bağıranı görmüştm bende
mağazada 50 burda 10 diye bağıranda doru demiş,
bizim kızlar sezonun 29luk tsirtünü 3,5tan almıslar 69luk elbiseyi de 15ten:))

Nilimm daha dün sipariş ettin sabret bebeğim. Bugün yarın gelir, eli kulağındadır:76:

Nilimm daha dün sipariş ettin sabret bebeğim. Bugün yarın gelir, eli kulağındadır:76:

sende mi almıstn pelinim
valla almayan kalmadı sanırm bi örnek oldk ne güzel, ilerde biribirimizin mutfaklarında yabancılık seçmicez birlkte bişiler hazrlarsakk
anaaaam bunu da yanlış anlamısım sende aldn sandmm

Son düzenleme:
sende mi almıstn pelinim
valla almayan kalmadı sanırm bi örnek oldk ne güzel, ilerde biribirimizin mutfaklarında yabancılık seçmicez birlkte bişiler hazrlarsakk

Yok hayatımm ben almamıştım ama sen aldıysan garanti alırım:90::76:

Yok hayatımm ben almamıştım ama sen aldıysan garanti alırım:90::76:

bi gelsn bakalm da julyen julyen doğriciiiim herbişeyi test sürüşü yapmayı pek bi severm
diğer gelincikler de ne zman gelcekler ki, gizemn de toplantısı sıkıntısız geçmiştir umarm baya stres yapmıs çünkü

Akşam trafiğindelerdir:)

Ben daha işteyim. Küçük yerde oturmanın hem iyi yanı hem kötü yanı şu.
1. Eve çabuk gidebiliyosun.
2. Küçük biryer olduğu için işten erken çıkamıyosun

Nill sana bişey danışcam bebeğim. Sabahtan beri içimde sıkıntı var. Ve bu sıkıntının sebebi Evren. Yani ben onu sorumlu tutuyorum. Durup dururken kendimi çok ilgisiz hissettim. Sanki herşey sıraya konulmuş bizde sırasıyla gerçekleştiriyomuş gibiyim. Sabah kalkınca msj atmak, gece yatmadan aramak msjlaşmak vs... Bu sabah onunla da paylaştım bu konuyu. Sadece güldü. Daha da canım sıkıldı. Ben hayatın tekdüzeliğinden uzak durdukça sanki o benim yakama yapışmış gibi hissediyorum ve bu monotonluktan nefret ediyorum.
Şimdi de onun sevgisinden şüphe ettiğimi düşünüp ikide bir sana aşığım diyoo

Ama ben bunu istemiyorum, bu düşüncelerimden sıyrılmak istiyorum. Zaten geceden daha hazırlamıştım kendimi bu şekilde olucağımı biliyodum

Bana bi akıl ver kuzum, depresyona falan mı girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…