kızlarrr iyi akşamlar ben geldim yine
hoşgeldn gizem nasılsn
o zman iyi yapıcan:))iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın yormlarınızı okuyodum muhabbete direk dalıcam
kızlarrr iyi akşamlar ben geldim yine
ya pelin valla içimi okudunn(
bende aynı senin gibiym su sıralar cnm herşey o kdr monoton gelioki haytm o kdr hareketli olmasına rağmen ilişkimiz çok tek düze, yani öğlen girişim olmasına rağmen sabah onunla 10dk konuşabilmek için 8de uyanıorm sonra işe gidiorz öğle arasında yemeklerimiz denk gelirse 2 dk max konusabiliorz, sonra akşam oluo 9dan sonra biraz konusuorz11 gibi uyuyo zatn çok yoruluo işte konusurkende hep aynıyız bi değişiklk yok diorm ki hep böle mi olucak nesi varki dio o bunu farketmio bile kendisi çok benm kdr ince ince düşünmez ve çok yüzysel olup sadece anı yaşamayı sever bu yüzden de bunları sorun eden hep ben oluorm
sanrm şikayet etmeyi bırakp bu dönemi atlatmaya çalışıcaz pelinherkesn hayatı böle aslında ama bize sanki bi ek biizmkisi gibi gelio durmadan suçluorz sanki zaten çocukların işi başından aşkın deilmiş gibi (
bu benm için de büyük bi dert ama emin ol
ya pelin valla içimi okudunn(
bende aynı senin gibiym su sıralar cnm herşey o kdr monoton gelioki haytm o kdr hareketli olmasına rağmen ilişkimiz çok tek düze, yani öğlen girişim olmasına rağmen sabah onunla 10dk konuşabilmek için 8de uyanıorm sonra işe gidiorz öğle arasında yemeklerimiz denk gelirse 2 dk max konusabiliorz, sonra akşam oluo 9dan sonra biraz konusuorz11 gibi uyuyo zatn çok yoruluo işte konusurkende hep aynıyız bi değişiklk yok diorm ki hep böle mi olucak nesi varki dio o bunu farketmio bile kendisi çok benm kdr ince ince düşünmez ve çok yüzysel olup sadece anı yaşamayı sever bu yüzden de bunları sorun eden hep ben oluorm
sanrm şikayet etmeyi bırakp bu dönemi atlatmaya çalışıcaz pelinherkesn hayatı böle aslında ama bize sanki bi ek biizmkisi gibi gelio durmadan suçluorz sanki zaten çocukların işi başından aşkın deilmiş gibi (
bu benm için de büyük bi dert ama emin ol
o zman iyi yapıcan:))
bizim topimize bi gelen eğer bi daha geliosa bence alışkanlık olmus demektir:))
daha sık uğra, ee kendinden bahsetsene biraz tanıyalm seni dün çok karışıklığa geldi hiç ilgi sahibi olamadk
bu kızların ortak sıkıntısı demekki aynı dert bende de vardı ki çözdük bi kere kızlar bize öyle geliyo monotonlaştı artık beni sevmiyomu sıkıldımı sendromları oluyo her ilişkide heleki o ilişki uzunsa akışına bırakmak lazım böyle zamanlarda çünkü erkek arkadaşımıza söylediğimiz zaman çalışıyorum yoğunum vs..tarzı şeyler duyuyoruz zşahsen benim öyle :2: sizde meşgul olun bişilerle boşuna kavga olmasın benden tavsiye ilgisizliğini hissetiniz an siz ilgi gösterin oda bi kendine gelsin naparsanız karşılığını görürsünüz bu hep böyledir..yaşım sizden küçük eğer saçma geldiyse k.bakmayın şimdiden
tamam cnm amaa daha sonra bana da haber ver, bilmiorm ki napsak seninki yine bak eğlenceli biriymiş atakan hiç öyle deildir gayet cool takılır,
zaten onu tanıdığmda da ne cool oçocuk yahu kimselerle konusmuo dedim hep onu güldüren benmdir mesela:))
ama onu anlamaya çalışıorm işte tüm gün işte bi sürü seyle uraşıo bana hali bile kalmıo biliorm bide hasta 3-4 gündr onun da halsizliği var ona yoruorm, kesin haklı bi nedenleri vardır cnm boşuna kuruntulanıo da olabiliriz, ama tabiki sölicez de kendimize saklayarak nereye kdr bilmesi gerekiosa bu durumu bilmeli de
o halde bi kısa özet geçebiliriz senin için gizemcm
nil ben 23 yaşındaym istda yaşıorm geçen yıl mezun oldm bende biyoloji bölümü bitirdm, okul btince direk stradivariusa girdm orda çalışıorm 2 yıllık bi birlkteliğim var sanırm bizde ciddi seyler yapıcaz bundan sonraki kendimi burda ve çeyiz topiklerinde buldm:))
burdaki kızlar gerçkten çok sıcaktır sahip olduğum en iyi arkadaşlarm arasındalar çok seviorm onları
muck muck muckkk
yavrular ben geldimmmmmm
aramızda iglisiz kalanlar, monotonlaşanlar olmuş.
kızlar bu ister istemez olan bir durum, ilgisizlikte ve sevgisizlikten değil de vakitsizlikten ve yorgunluktan.
bazen bizde tam tersi oluyor,ben 2-8 çalışıyorum o da 12.30-17.30
gün içinde birbirimize çok denk gelmiyoruz.
sabah o uyandığında benim okuldaki en yoğun zamanım, tam okul bitio o yoğunlaşıyor.
mesela bugün halı sahada yine, sabahtan beri toplasan 3-4 dk ancak konuşabildik.
olur yani böyle şeyler, biz kızlarda da oluyo da farkında bile olmayabiliyoruz.
saol gizemcm herkes kavuşsun inş:)
orkidem doru diosn aslında ben zaten hep bu knuda ona hak veriorm ama ilgikoliğiz işte napalm(
önceden öğrenciydik paso boş zmanlarımız vardı günde 8 saat aralıksız telefonda konusurdk smdi günde max 1 saat anca
gerçi sağlığa da zarar zaten bölesi daha iyi ama olmuo işte
o da kadınlar kulübüne çok zaman ayırosn benle ilgilenmiosn akşamları fln dio bazen hoşuma gidio çekilll kadınız biz diorm dalga geçiorm
Anladım ki bu durum bize has değil, şimdi rahatladım:) Sağ ol orkidem
Gizem senin için özet geçelim:76::76:
Pelin ben. 22 Yaşındayım, Edirne'de yaşıyorum:) 4 buçuk aylık bi ilişkim var, kısmetse evlenicez:90::90:
biz de seni seviyoruzzz
senin için ben de özet geçeyim, ben de 23 yaşındayım, pdr mezunuyum, geçen yıl mezun oldum ve rehber öğretmenim
cadılar bayramında bizim ilişkimiz de 1 yıllık oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?