Pembe daha iyi olmaz mı?
Sende şöyle cıvıl cıvıl renkli birşeyler giysen çok hoş durur gibime geliyor.
Tabiki karar senin gül yüzlü
hümm bi model daha paylaştım rengini o şekilde düşünn tatlımm
Merhaba Canım :) hemde nasılll, çoğaldı kelebekler. Hala birinin düğününe davetliymişim gibi geliyokendim gelin olucağıma inanamıyorum. sende de öle bişey var mı
kızlar sizee bi sorum olcakk
çok yakın arkadaşımın düğünü var yaa hanii 2 elbise arasında kaldımm :44::44:
sizce bu mu
Eki Görüntüle 691731
yoksa bu mu ?
ama bu elbisenin içini tamamen pul payet işlemeli düşününn
Eki Görüntüle 691732
Hüm beni unutmuyorsun
Pembe daha iyi olmaz mı?
Sende şöyle cıvıl cıvıl renkli birşeyler giysen çok hoş durur gibime geliyor.
Tabiki karar senin gül yüzlü
yok canımm ben de renk olarakk beyaz düşünmüyorum sadece model olarak baz alınn onu
maviş renk pembe, mavi renklerinde olcak büyük ihtimall
Canım şuanda duygularıma tercüman oldunBende aynen o şekilde hissediyorum
Ve sanki aslında bi sürü eksiğimiz varmış o gün herşey eksik kalıcakmış gibi geliyo Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum ama :26:
ben nedensee 1.yi sevdim rengi de modeli de cok hoşkızlar sizee bi sorum olcakk
çok yakın arkadaşımın düğünü var yaa hanii 2 elbise arasında kaldımm :44::44:
sizce bu mu
Eki Görüntüle 691731
yoksa bu mu ?
ama bu elbisenin içini tamamen pul payet işlemeli düşününn
Eki Görüntüle 691732
koltuk takımını aldıgın yere sorsan canım genelde takım olusturuyor onlar ?kızlaaaaar tünayddddın cumadan beri okumaktan anca yazabildim herkesciklere merhabaaaaahaftasonu evler arasında koşturmaktan giremedim
aklımda kalanlara hemen yazayım aslıı önce çok geçmiş olsun
hüm
cam masa benimde çok hoşuma gidiyordu ama nişanlım kendi evimize geçince alırız diyince normal masa aldık kırılmasın diye hatta sandalyelerimiz de rengarenk yaptırdık cumartesi geldi hepsi çok güzel olmuş bayıldımm
vee şimdi aldığım bi haber yarında işte olucam halbuki ne planlar yapmıştım nasıl üzüldüm hepsini akşamları koşturucam artık
imam nikahını bende düğünden hemen önce istiyordum fakat bi yerde okumuştum perşembe gecesi kıydırmak daha iyi oluıyormuş
ayy benim eşyalarım beyaz eşyalarım hepsi birden geldi şimdi birtek koltuklarımı bekliyoruz bugün nişanlım bekleyecek işten geldikten sonra inş gelecekler bi tanesivee sona kalan halılarımız artık alınacak en çok düşündüren beni halı nasıl alacağım hiç bilmiyorum :18: ve koltuk takımlarıma uyan hiç bulamadık
bak bunlar harika meselaaa bayıldımmm
bende bu şekilde düşünyorum canımm ctesi baktım ama yarın tekrardan çıkıp kesinleştircem
*
balde eşyaların hayırlı olsun canımm
güle güle kullanınn
ben nedensee 1.yi sevdim rengi de modeli de cok hoş
ama ikincinin de farklı rengi güzel olabilir.
ben artık kısa elbiseleri mi sevmiyorum acabaa baskıdan ne hale geldimm
koltuk takımını aldıgın yere sorsan canım genelde takım olusturuyor onlar ?
bende bu şekilde düşünyorum canımm ctesi baktım ama yarın tekrardan çıkıp kesinleştircem
*
balde eşyaların hayırlı olsun canımm
güle güle kullanınn
mint yeşiline bayıldım yaaa
adamların yanına koltukları aldığımdan beri 1500 sefer gittim perde için yakında beni kovacaklariyi ki bi takım verdik diye elde var sıfır perde de olmadı benim koltuk takımım zümrüt yeşili tamamiyle, krem düşündüm fakat istediğim gibi halı bulamadım kırmızıcım artık bi yerden beğenip alcaz yoksa çeyizim evde halı olmadan gdecek kendi babam da bi çadır sereck diye düşünüyorum
teşekkür ederim dilaaadoğru hatırladım inş isimlerinizi yavaş yavaş öğrenicem de hepimiz hevesle aldığımız eşyalarımızı mutlulukla kullanalımmm
Offff sorma :) ben yakın bi arkadaşımı görevlendiricemonun titizliğine çok güveniyorum.Herşeyi ona emanet edicem. Genelde gelin kesesi unutuluyo sanırım :) nüfus cuzdanları,gelin kesem vs.. herşeyi odama koyucam önceden.Unutmıyım diye, ama dediğin gibi sanki biri birşeyi atlıycak gibii çok tuhaf ya.
Bir de açıkcasımalum an yaklaştıkça tırsmaya başladım :s
kızlar manken gibi hatunsun demiş baksana demek ki ne giysen yakısıyor arkadasımm :)
diloşşş 2. elbisenin su yeşilini yaptırrrr
süpper olur sana
mint yeşiline bayıldım yaaa
teşekkür ederim dilaaadoğru hatırladım inş isimlerinizi yavaş yavaş öğrenicem de hepimiz hevesle aldığımız eşyalarımızı mutlulukla kullanalımmm
offf sorma cnmEn çokta evden çıkarken salya sümük ağlayıp kednimi paralamaktan korkuyorum
Birde adanalııı kızlaaarrr
Ben baba tarafındank.maraşlıyım adetlerimiz sizle aynı Düğünde kuşak bağlama merasimi oluyomuş gelinin erkek kardeşi yada kuzeniyle karşılıklı oynayarak 3 kez çözüp öyle bağlanıyomuş BBilen varmı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?