'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Merhaba Canım :) hemde nasılll, çoğaldı kelebekler. Hala birinin düğününe davetliymişim gibi geliyo kendim gelin olucağıma inanamıyorum. sende de öle bişey var mı

Canım şuanda duygularıma tercüman oldun Bende aynen o şekilde hissediyorum
Ve sanki aslında bi sürü eksiğimiz varmış o gün herşey eksik kalıcakmış gibi geliyo Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum ama :26:

ikincisi çok hoş duruyor dilaaa ben buna benzer denemiştim üzerinde de çok hoş duruyor rengi de ben sevdiğimden midir bilmem ama yeşili çok hoş canlandırdım gözümde

Offff sorma :) ben yakın bi arkadaşımı görevlendiricem onun titizliğine çok güveniyorum.Herşeyi ona emanet edicem. Genelde gelin kesesi unutuluyo sanırım :) nüfus cuzdanları,gelin kesem vs.. herşeyi odama koyucam önceden.Unutmıyım diye, ama dediğin gibi sanki biri birşeyi atlıycak gibii çok tuhaf ya.
Bir de açıkcası malum an yaklaştıkça tırsmaya başladım :s

ben nedensee 1.yi sevdim rengi de modeli de cok hoş
ama ikincinin de farklı rengi güzel olabilir.
ben artık kısa elbiseleri mi sevmiyorum acabaa baskıdan ne hale geldimm
koltuk takımını aldıgın yere sorsan canım genelde takım olusturuyor onlar ?

dilacım önü kısa arkası uzun olan model güzel ama renk değil En yakın arkadaşındı galiba farklı bişey olsun yada mini parlak renkli olan 2.ihtimal olabilir

mint yeşiline bayıldım yaaa

adamların yanına koltukları aldığımdan beri 1500 sefer gittim perde için yakında beni kovacaklar iyi ki bi takım verdik diye elde var sıfır perde de olmadı benim koltuk takımım zümrüt yeşili tamamiyle, krem düşündüm fakat istediğim gibi halı bulamadım kırmızıcım artık bi yerden beğenip alcaz yoksa çeyizim evde halı olmadan gdecek kendi babam da bi çadır sereck diye düşünüyorum

bende bu şekilde düşünyorum canımm ctesi baktım ama yarın tekrardan çıkıp kesinleştircem

*
balde eşyaların hayırlı olsun canımm
güle güle kullanınn

teşekkür ederim dilaaa doğru hatırladım inş isimlerinizi yavaş yavaş öğrenicem de hepimiz hevesle aldığımız eşyalarımızı mutlulukla kullanalımmm

ama üzme kendini ufak tefek seyler için.
evet halı önemli ama mutlulugundan daha önemli değiil :)
fotografı var mı canım fikir vermek için ?

offf sorma cnm En çokta evden çıkarken salya sümük ağlayıp kednimi paralamaktan korkuyorum

Birde adanalııı kızlaaarrr
Ben baba tarafındank.maraşlıyım adetlerimiz sizle aynı Düğünde kuşak bağlama merasimi oluyomuş gelinin erkek kardeşi yada kuzeniyle karşılıklı oynayarak 3 kez çözüp öyle bağlanıyomuş BBilen varmı :26:

kızlar manken gibi hatunsun demiş baksana demek ki ne giysen yakısıyor arkadasımm :)

saolsun kızlarr utandırıyolar benii
asıl manken olan onlarr

diloşşş 2. elbisenin su yeşilini yaptırrrr
süpper olur sana

ayy yarınn kesinleştircemm direk giyip foto halinde atarım sizeee

mint yeşiline bayıldım yaaa

teşekkür ederim dilaaa doğru hatırladım inş isimlerinizi yavaş yavaş öğrenicem de hepimiz hevesle aldığımız eşyalarımızı mutlulukla kullanalımmm

evett doğruu hatırladın canımm
peki senin isminn nee

evett canımm biliyorumm benn
düğünün sonuna doğru kuşak merasimi yapılır,
kızın varsa erkek kardeşi yoksa erkek kuzen fln kimi istersenizz,
karşılıklı oynanır ve kuşak belden 2 defa geçirilip 3. de bağlanırr
tabi bunlar oynanarak yapılırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…