offf sorma cnmEn çokta evden çıkarken salya sümük ağlayıp kednimi paralamaktan korkuyorum
Birde adanalııı kızlaaarrr
Ben baba tarafındank.maraşlıyım adetlerimiz sizle aynı Düğünde kuşak bağlama merasimi oluyomuş gelinin erkek kardeşi yada kuzeniyle karşılıklı oynayarak 3 kez çözüp öyle bağlanıyomuş BBilen varmı :26:
evett canımm biliyorumm benn
düğünün sonuna doğru kuşak merasimi yapılır,
kızın varsa erkek kardeşi yoksa erkek kuzen fln kimi istersenizz,
karşılıklı oynanır ve kuşak belden 2 defa geçirilip 3. de bağlanırr
tabi bunlar oynanarak yapılırr
Evet kuzum bende biliyorum kuşak merasimi yapılır gelin erkek kardeşi veya kuzeni takar karşılıklı oynuyorlar ve her kuşağı belinden geçirdiğinde bişey sölüyo ve 3. de bağlıyor ama ne söylediğini tam bilmiyom şimdi :26::26::26:
Takı merasiminden önce kuşak merasimini yaparlar sonra takı merasimi yapılır
eevet bizde yapıcaz onu kuzenimle
Ozaman evden çıkarken bişey bağlamıyoruz değilmi kızlar :26:
ama üzme kendini ufak tefek seyler için.
evet halı önemli ama mutlulugundan daha önemli değiil :)
fotografı var mı canım fikir vermek için ?
saolsun kızlarr utandırıyolar benii
asıl manken olan onlarr
ayy yarınn kesinleştircemm direk giyip foto halinde atarım sizeee
evett doğruu hatırladın canımm
peki senin isminn nee
ee hadi dönüş bekliyoruzz o zamaan üstünde görelim daha rahat seceriz :)saolsun kızlarr utandırıyolar benii
asıl manken olan onlarr
ayy yarınn kesinleştircemm direk giyip foto halinde atarım sizeee
evett doğruu hatırladın canımm
peki senin isminn nee
o sorun bende de vardı bir ara evden yüklersin artık :)ben işyerinde her sayfayı açamıyorum mobilyalarımın fotolarına doya doya bakamıyorum :98: eve gidince bakıp eklerim fotosunu artık :97:
Duygu , biraz duygu bütün istegim buydu biraz deniz, biraz uyku bütün istegim buydu :103:
Selam canlar işim çokkkk hepinizi sevgiyle selamlıyorum
kızlar merhabalar benim de düğünüm inşallah 31 ağustosta olacak bu başlığı birkaç gündür takip ediyorum çok sevdim sizleri:))) biz evimizi tuttuk hafta sonu ben oraya taşınacağım beyaz eşyalarımızı aldık başka da bir şeyimiz yok temmuzda memleketlerimize gidip yaşadığımız şehre düğünden sonra döneceğimiz için temmuza kadar eşyaları halletmemiz gerekiyor ama ben bilemedim hızlı mıyız yavaş mıyız??????
Hoş geldin hayırlı olsunkızlaaaaar tünayddddın cumadan beri okumaktan anca yazabildim herkesciklere merhabaaaaahaftasonu evler arasında koşturmaktan giremedim
aklımda kalanlara hemen yazayım aslıı önce çok geçmiş olsun
hüm
cam masa benimde çok hoşuma gidiyordu ama nişanlım kendi evimize geçince alırız diyince normal masa aldık kırılmasın diye hatta sandalyelerimiz de rengarenk yaptırdık cumartesi geldi hepsi çok güzel olmuş bayıldımm
vee şimdi aldığım bi haber yarında işte olucam halbuki ne planlar yapmıştım nasıl üzüldüm hepsini akşamları koşturucam artık
imam nikahını bende düğünden hemen önce istiyordum fakat bi yerde okumuştum perşembe gecesi kıydırmak daha iyi oluıyormuş
ayy benim eşyalarım beyaz eşyalarım hepsi birden geldi şimdi birtek koltuklarımı bekliyoruz bugün nişanlım bekleyecek işten geldikten sonra inş gelecekler bi tanesivee sona kalan halılarımız artık alınacak en çok düşündüren beni halı nasıl alacağım hiç bilmiyorum :18: ve koltuk takımlarıma uyan hiç bulamadık
Senenin trendi zaten bu söylediğim canlı renkler hem ten renginede uyumlu olacak bir renk seçhafta sonu pembe denedim ama kadın foto çekmeme izin vermedii
yoksa direk onun fotosunu koyardımmm
Sana güveniyorum hümunutur muyum tatlımseni kutlayacağım mutlaka şans dileyeceğim ben bi yolunu bulurum
Her zaman eksik olacaktır o yüzden boşuna kendini kasma ben söz günümde yüzükleri istememiştim ne oldu gidilip eve geri getirtildi.Offff sorma :) ben yakın bi arkadaşımı görevlendiricemonun titizliğine çok güveniyorum.Herşeyi ona emanet edicem. Genelde gelin kesesi unutuluyo sanırım :) nüfus cuzdanları,gelin kesem vs.. herşeyi odama koyucam önceden.Unutmıyım diye, ama dediğin gibi sanki biri birşeyi atlıycak gibii çok tuhaf ya.
Bir de açıkcasımalum an yaklaştıkça tırsmaya başladım :s
Mesaj sayım 6000 i geçmiştir Dilam gibi kutlama yapıyorum hemen bende
Mesaj sayım 6000 i geçmiştir Dilam gibi kutlama yapıyorum hemen bende
Hoş geldin hayırlı olsun
Senenin trendi zaten bu söylediğim canlı renkler hem ten renginede uyumlu olacak bir renk seç
Lakin koyu renk alma böyle ışıl ışıl ol istiyorum.
Benimde nişan elbisemde izin vermemişlerdi gıcık bir durum
Sana güveniyorum hüm
Her zaman eksik olacaktır o yüzden boşuna kendini kasma ben söz günümde yüzükleri istememiştim ne oldu gidilip eve geri getirtildi.
Bizim içinde komik tatlı bir anı oldu kasma kendini boş yere derim ben nacizane fikrim tabi
hoşbulduk kızlar çok şükür düğün yerlerimiz hazır aileler hallediyor bir de bizim ayrı şehirler olduğu için kına da düğün gibi olacak gelinliğim filan hiçbişey belli değil ve temmuzdan önce halletmem lazım Allahım kolaylık verir inşallah
geçince ne oluyormuşş kiii
bende yemek yiyeyim mademm
Çenesi düşükler sizi ben daha 4bin olmamışım
Hayırlı olsun kuzum kutlayalım azcık banada yer aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?