'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar yine toplantdaydım şimdide yoldayım neler konsluuyor özetlsenze bana

Çagla bu arada nasihatni dkkate alıcam askımn gönlnü kırmıcam

Bu topicdeki en uzun ilişki sahibiyim 6 sene 2 ay İsmim Sineray Cemre. Ben hem ikinci üniversitemi okuyorum hem vodafone müşteri hizmetlerindeyim (call center) hem de biotekno şirketinde vodafone görevlisiyim
Kpssye hazırlanıyorum ufaktan çeyiz yapmaktayım
2014 geliniyim ancak kendimi burda buldum
Hg. Aramıza Gizem'cm

Beni de al yanına çok pis müşteri temsilciliği yaparım dermişim

kızlar bende bu ay biseycik alsam diyorum yahu

Ece fotografını koyda herkes görsün ama 9 gbi felan evde olcam hala yoldaym burdan göremem

Sirena sen bugün çok uyudun canım tatilmydn

kızlar bende bu ay biseycik alsam diyorum yahu

Ece fotografını koyda herkes görsün ama 9 gbi felan evde olcam hala yoldaym burdan göremem

Sirena sen bugün çok uyudun canım tatilmydn

Evet cnm 2 hafta izine çıkmıştım. 2. haftamdayım. Üşütmüşüm biraz cnm ondan uyudum sürekli

bende 2 kişiligini yaptım bundan ama kedilerin rengi farklı çok güzell cnm güle gülee kullann

Teşekkürler cnm biz bu takımı özdilekte görmüştük çok beğenmiştik ama çok pahalıydı
Alalım bile dedik çok güzeldi çünkü ama aldırmadım
Şansımaymış canım valla çok istiyodum

evet ya çok pahalı bende mutfagın bi çogunu bunlardan aldım ama hep indirimden =)

sirenaycım dinlemsssndr kafanı tatlım ohhh uyu tabkde

Morgana yarın öglen bernardoya ve gürala gidicem seninklerede bakıcam tatlım

ayyy ço tatlıymış hiç haberim olmadı yoksa bend e alabilirdim.

neyse kısmet

sorcam unutuyorum internetten alışveriş yaptığına göre kredi kartı aldın sanırım???

Sanal kartla aldım balım kredikartı kullanmıyorum ben bitane daha takımı indirimde balım hemen göstereyim Oda çok tatlııııı

Eki Görüntüle 267910

Şuan sitesinde indirimde cnm. Tencereleri çok hoşuma gitti ondan almayı düşünüyorum birde çaydanlığı :) Gerçi oda düşmüş ama genede pahalı

sirenaycım dinlemsssndr kafanı tatlım ohhh uyu tabkde

Morgana yarın öglen bernardoya ve gürala gidicem seninklerede bakıcam tatlım

tencerelerini aldım cnm ben çok ciciler çaydanlıgını da aldım aynısından bahsediyoruz sanırım çeyiz topigime eklemiştim kaliteli duruyolar almaslısın cnm =)

gizcim bugun gittim bernardoya burda vardı tekrar baktım standlara alırsan haber ver kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…