Kuzum günaydın nasıl bi elbiseydi neyini beğenmediler ki kuzucum:26::26::26:
bana yakışmamış canım elbise öyle didiler
bana yakışmamış canım elbise öyle didiler
Ben albümüne paktım gördüm kuzum bence yakışmış çok istiyosan KEŞKE dememek için al bence ama yinede bilmeyom:44::44::44:
Pınariskoskoviçimmmmmmmgünaydın
zehram kaderdaşımsana da günaydın
Pınarım elbise güzel pliseli olmasına rağmen basenleri göstermemiş fazla ama üst kısmındaki desen elbiseyi boğmuş bana kalırsa
kına için daha güzel abiye bulabilirsin bence de.
aynen dedğin gibi basen sorunu yaşatmadı elbise banaüst kısım dantel sanırım beni çeken özelliği de bu :26: ama yakası yuvarlak ya yengemde aynen senin dediğini dedi üst bedenini kısalttı seni basık gösterdi dedi yakışmadı boylu poslusun daha güzellerini buluruz dedi
sende öyle diyosun galiba :26: ben niye bu kadar beğendim ki yaa :44: fiyatı uygundu bidebu sesepten mi acaba :44:
elbise iyi hoş ama senin fiziğine naynnnn kuzumdantel deseni yoğun ve bel kısmındaki özellikten dolayı üst beden kısa kalmış.
sen daha güzel bulacaksın ki
kızlaaaarrr yarın saat 2 de imam nikahlı bi insan oluyorum
kızlaaaarrr yarın saat 2 de imam nikahlı bi insan oluyorum
hayırlı olsun o zaman
günayddddddınlar
bayram bayram nasıl bir yoğunluktur bu bölyeevde dinlenmek varken çalışıyorum :126: bi kahve bile içemedm daha uykulu uykulu geziyorum..
hepinizin çocuk bayramını kutlarım kibırakın bugün içinzdeki çocukları ooh onlarda bayram etsin
pınar elbise güzel ama abinin düğünü için daha şık elbise bulabilirsin ama aklın onda kaldıysa zaten başka beğenemezsin yine de biraz daha bak derim ben
merhaba baldesenin adın neydi tanıştık mı biz :26:
elbise için evet canım vazgeçtim ondan zaten artık dedğim gibi soğudum yani başka modellere bakıcam yani daha şık ve beni daha iyi gösterecek bi model bulurum inşallah
bayram bayram çalışmak ne kadar kötü yaa
yaaa pınar ben göremedim ama
ben senin için beklemiştim albümümü silmemiştimmmm
aynı performansı senden de bekliyorum
yaaa pınar ben göremedim ama
ben senin için beklemiştim albümümü silmemiştimmmm
aynı performansı senden de bekliyorum
tanışmamıştıkhemen tanıtayım kısaca kendimi
Duygu , biraz duygu bütün istegim buydu biraz deniz,... yarışmaya eskişehirden katılıyorumbayram bayram durmak bilmeden çalışıyorum :126: veeee yapılacak bi sürü hazırlığım olmasına rağmen bendeki bu rahatlığı çözemiyorum
oyy aşağıda bir Dila görüyorum:76:
Asliiimmmmmm) okuyodum kuzum yazdiklarinizii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?