'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Tünaydınlar :)

balDE Aynı rahatlığa bende sahibim :) 4 gün kaldı nişana ama bende bi kıpırtı yok :) Heyecan var ama iş yapmaya dair bir kıpırtı yok :) Annem de çözemiyor bu durumu
tünayddddın
ooouuv nişanda en sakin bendim hem herşeyimi yapmıştım hemde bi rahattım büyükler şaşmıştı
ama düğünde öyle olmuyormuş içimdeki burukluk hiçbir şey yaptırmıyor

ama zaten yakışmayan bir elbise ooo

peki bakalım yapıyorum senin için

memnun oldum canım

çalışalım bakalım bayram sabahı hala uyuyanlara inat size hiiiççç özenmiyoz kiiii

bende bende çok memnun oldum ki öğlen molası olmuştur sizlerde benim o da yok sabah akşam çalışıyorum

hoşgeldin dilaaa

candy de canlar niye bitiyo yaaaa :84::84::84:

dünden beri geçemedim bak çok sinir oluyom heee:95::95::95::95::95::95::95:

Valla bende heyecan var gibi :)

Ayy Allah yardımcın olsun Benimde kısmetse düğün Eylül de, şehir dışına evleneceğim...Yakınlarım yavaş yavaş hüzünlenmeye başladılar.Koşuşturmacalardan pek farkında olmuyorlardı.Ben sanırım içime atıyorum,düşünmek istemiyorum o kısımları ama daha çok var.Senin çok az kalmış

benm öğle arası 13-14 arası az kaldııı

sen ne iş yapıyon :44: öğlen yemeği için ara yok mu :44:

ben bi şirkette ( isim vermiyim reklam olmasın )personel servisinde çalışıyorum normalde var ama bugün yalnız olduğum için odayı bırakıp çıkamıyorum hatta güneşi bile göremedim bugün hemen yemek yiyip geldim

güneş senin içinde
içindeki güneşe yönel mutlu ol

hee iyi o zaman bende hiç öğle yemeği yedirmiyolar sandım

herkes izinli mi :26: bi sen mi varsın :26:

aminnn aminnn hepimiz hayırlısıyla düğünlerimizi atlatalım :123:
sen şimdi nişanını düşün düğüne daha var var

evet atlayamadım da dünden beri aynı yerdeyim sinir geldi gari

dur hemen atlatayım ben seninkini benimki çok zor yaa çikilatalardan geçemiyorum şekerler yetmezmiş gibi

ay çiçeği mi bu kız

29.bölümdeyim valla geçsene bana

kendini hangi çiöek görmek istiyorsa artık

hee iyi o zaman bende hiç öğle yemeği yedirmiyolar sandım

herkes izinli mi :26: bi sen mi varsın :26:

yok arkadaşlarım var ama ayrı binalardayız oda arkadaşıma izin verdim şen git bayram yap diye
resmi tatil olunca idari kadrolardan nöbetleşe geldik de onun çin ben bugün tekim ama maşallah yoğunluk normal mesaiyi aratmıyor oturamıyorum ki
ıımm sana da afiyet olsuuuuun

güneş senin içinde
içindeki güneşe yönel mutlu ol

içimdeki güneş bugün aşka geldi

duygu eskişehirin neresindensin sen bakiimmm

günaydın kızlarrrr ev işi yarına ertelendi her gün erteleniyor bakalım ne çıkacak sonuç çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…