'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kizlar iyiki buldum sizi :)
sohbetinize bayildim :)
Ben yurtdisinda yasiyorum ve bu sene evlenmeyi planliyorum. Bu hafta sonu Ankaraya gelip( ailelerimiz ankarada yasiyor) butun dugun islerini halledip( arayada kucuk bir nisan kutlamasi sigdirip) geri donecegiz.
Tek bildigimiz eylül ekim gibi dugun yapmak istedigimiz onun disinda hic birsey hazir degil. Bugune kadar aslinda cok rahattim aman ne var canim 2 haftada herseyi hallederiz diyordum. Ama simdi bir panik sardi beni :S

Nisan icin pek dusunmeye gerek yok yer ayarlandi ( soz daha once olmusdu) . Simdi dugun ve nikah yeri rezarvasyonu, tarih alinmasi, gelinlik ve damatlik, ve tabiki de alyans isleri var.
Herkes cokdan Ankaradaki yerle doldu diyor. Umarim gonlumuze gore bir yer bulabiliriz :S

Var mi sizin Ankarada fiyatini kalitesini bildiginiz guzel yerler onerebileceginiz ???

offff yetisebilecek miyim ben herseye bu iki hafta da

Efkar bastı yine dün bizim oturma grubumuz gelmişti
ne sevinmiştim iş çıkışı hemen gidip baktım çok şirin olmuşlardı tam poşetlerini çıkartıp temizlik yapayım derken bir de ne göreyim
bizim istediğimiz renkte yapmamışlar nasıl üzüldüm :84:

orda kayınvalidenim yanında utanmasam ağlayacaktım sonra nişanlım hemen adamı aradı bizim belirlediğimiz renkler değil diye adam da kırlentin tekini getirin bakalım bir demiş

mavi gövde kollarında pudra pembe ve açık yeşil şeritler olacktı gitmişler mavinin bi ton koyusuyla yapmışlar yeşilin yerine bi de biçmiş ölçmüş dikmişler hiç utanmaları yok getirip kapılarımızdan zorla (kanepeleri sökmeden getirdikleri için kapılardan zor geçmiş) içeriye yerleştirmişler nasıl çıkacak şimdi onlar oradan düşüncesi sardı beni de :85:

ne güzel unutmuştum nerden geldi gene aklıma akşam olsa da bi gidip konuşsak acaba evde gelip söküp biçip takabilirler mi :18::18::97:

Pınar bu arada mesaj kutun dolu sen bana bakma kendi bölümünü geç bari

Son düzenleme:

sen ona tkılma nasıl ki eve getirdilerse öyle (kapıları çarpmadan)götürürler.

ayrıca zeytinyağı misali nasıl bi ton koyu yapıp bir de salağa yatıyorlar

düzletsinler boşver.

bi de renklerin kodlarını kendi elleriyle yazıp verdi adam elimize yapsınlar tabisi yoksa kötülerim hep kimsecik almaz onlardan
ya düzeltirler inş başka karışıklık olmamıştır akşam olsa da içim rahatlasa bi
yeşil yapsınlar sonra o yeşilin renginde berjerlerimiz de yaptıracaktık biz

Kızçeler canlar ben size yazamamıştım di mi ben dün ilk provama gittim çamaşırımıda götürdüm iyiki bilgili gelincikleri dinlemişim ben normalde 75 beden giyiyorum gelinlikçim 85 beden istedi değiştirecem de kafama takıldı ben o bedeni sonra nasıl kullanacam :18::18::18:

neden o kadar büyük istedi ki eğer çok boşluk kalırsa potluk yapar demişti benim gelinlikçimde bende büyük almadım normal taktığım gibi aldım sonra hüsrana uğramasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…