- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
duygu eskişehirin neresindensin sen bakiimmm
günaydın kızlarrrrev işi yarına ertelendi her gün erteleniyor bakalım ne çıkacak sonuç çok merak ediyorum
pınar nerdesin gel bırak oyunu ya
kııızzz senin canın yok amaaaabenim de yok 10 dk sonra gelcek 1 tane
iznin olursa açık kalsın canın gelsin ben geçeyim olur muuu
Aslimuuuu 29 muu o da neee
Gelde 181. bölümü geç
bak hele şunabi hava bi caka
ezildim büzüldüm
Kal orda Aslıı acele etmee 30. bölümden sonra oynadığına lanet etmeye başlıcaksın..
dilaaaaaaaaaa :95::95::95:
bu sana
Tamam tamamm :)) kalktimm disari ciktimm elbise bakmayaaeger foto cekebilirsem cekip atarimm buraya fikir verirsinizz :)
kalsın sorun yokama kafayı yeme geçecegim diye. bi de kendine can gönder
nası gönderiliyor acaba :44:
Efkar bastı yine dün bizim oturma grubumuz gelmişti
ne sevinmiştimiş çıkışı hemen gidip baktım çok şirin olmuşlardı tam poşetlerini çıkartıp temizlik yapayım derken bir de ne göreyim
bizim istediğimiz renkte yapmamışlar nasıl üzüldüm:84:
orda kayınvalidenim yanında utanmasam ağlayacaktımsonra nişanlım hemen adamı aradı bizim belirlediğimiz renkler değil diye adam da kırlentin tekini getirin bakalım bir demiş
mavi gövde kollarında pudra pembe ve açık yeşil şeritler olacktı gitmişler mavinin bi ton koyusuyla yapmışlaryeşilin yerine bi de biçmiş ölçmüş dikmişler hiç utanmaları yok getirip kapılarımızdan zorla (kanepeleri sökmeden getirdikleri için kapılardan zor geçmiş) içeriye yerleştirmişler nasıl çıkacak şimdi onlar oradan düşüncesi sardı beni de :85:
ne güzel unutmuştum nerden geldi gene aklıma akşam olsa da bi gidip konuşsak acaba evde gelip söküp biçip takabilirler mi :18::18::97:
Pınar bu arada mesaj kutun dolusen bana bakma kendi bölümünü geç bari
Kızçeler canlar ben size yazamamıştım di mi ben dün ilk provama gittim çamaşırımıda götürdüm iyiki bilgili gelincikleri dinlemişim ben normalde 75 beden giyiyorumgelinlikçim 85 beden istedi değiştirecem de kafama takıldı ben o bedeni sonra nasıl kullanacam :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?