'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Evet cnm araştırdım baya yorumlar hep olumlu.
Saklama kaplarınıda almak istiyorum biraz kenarda bu seri için para biriktirdim
Normalde kedi pek sevmeyiz ama çok tatlılar

kızlae english homeda da indirm vard bu gün girmeye fırsatm olmadı müdürün hastaneleriyle uraşırken, kolay ütülenebilir nevresmler tek kişilk 39,90 çift kşlk 49,90 yazıodu
artk nevrsm bakamıorm ben malum:))
ama beşki bakman isteyenler olur
bence bu desen daha güzelmiş pisiciklerde
güle güle kullan cerencm sende pisicklerini

Son düzenleme:
Evet cnm araştırdım baya yorumlar hep olumlu.
Saklama kaplarınıda almak istiyorum biraz kenarda bu seri için para biriktirdim
Normalde kedi pek sevmeyiz ama çok tatlılar

saklama kaplarıda çok iyi cnm sana tavsiyem tepsisi tahtası ve nihalesini de almalısın indirime girdiginde borcamlarınıda aldım ben çok kaliteliler

yok ben buluyorum da parça parça, takım halinde değil.

sirenay takım aldığından ben de soruyorum.

Teşekkürler tatlışımm
İkisi arasında kaldım bende cnm ama sonra düşündüm aldıgım deseni beğenmiştik die onda karar kıldım

saklama kaplarıda çok iyi cnm sana tavsiyem tepsisi tahtası ve nihalesini de almalısın indirime girdiginde borcamlarınıda aldım ben çok kaliteliler

Evet cnm onlarıda sonradan gördüm indirim var onlardada önlükleride çok hoşuma gitti yavas yavas alıcam markafonide indirimi bekliyorum. Baktım eski indirimlerine setler hiç indirime girmemiş cnm. Tencereler falan girmiş markafoniden alıcam onları balım.

Teşekkürler tatlışımm
İkisi arasında kaldım bende cnm ama sonra düşündüm aldıgım deseni beğenmiştik die onda karar kıldım

ben bi düşüneyim alırsam şu kahvaltılık var ya içinde parça parça onu da alırım ya da parça parça tamamlarım takımı.

ben 2 kişilik takımdan ziyade günlük kahvaltı takımı oluşturmak istiyorum.
yani servis tabağı falan gerekli değil şimdilik.

Anladım tatlışım sen bilirsin Geçen nisan mayıs gibi girmiş markafoniye indirime o sıralarda girerse bende o zaman alıcam geri kalanları

Anladım tatlışım sen bilirsin Geçen nisan mayıs gibi girmiş markafoniye indirime o sıralarda girerse bende o zaman alıcam geri kalanları

ben ponpon kedi grubunu çok sevdim aslında kırmızı siyah.

ama onlarda da böyle çeşitlilik yok.

takım halinde de satmıyorlar.

eve gideyim evim hayatma bakcam saklama kapları varsa alcam

Kızlar bıcak seti korkmazn almaya karar verdm

Nil englısh homede bugnemi özeldi orda degişik yatak örtsü begendm kareli

işte bu desenler:)

hiç bunun set halinde satıldığını görmedim, asıl bnda gözüm var ama belki kararım değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…