tencerelerini aldım cnm ben çok ciciler çaydanlıgını da aldım aynısından bahsediyoruz sanırım çeyiz topigime eklemiştim kaliteli duruyolar almaslısın cnm =)
gizcim bugun gittim bernardoya burda vardı tekrar baktım standlara alırsan haber ver kuzucum
Sanal kartla aldım balım kredikartı kullanmıyorum ben bitane daha takımı indirimde balım hemen göstereyimOda çok tatlııııı
Eki Görüntüle 267910
ayyy site içinde bulamadımmm
ayyy site içinde bulamadımmm
Evet cnm araştırdım baya yorumlar hep olumlu.
Saklama kaplarınıda almak istiyorum biraz kenarda bu seri için para biriktirdim
Normalde kedi pek sevmeyiz ama çok tatlılar
kızlae bernardolarda da indirm vard bu gün girmeye fırsatm olmadı müdürün hastaneleriyle uraşırken, kolay ütülenebilir nevresmler tek kişilk 29,90 çift kşlk 49,90 yazıodu
artk nevrsm bakamıorm ben malum:))
ama beşki bakman isteyenler olur
bence bu desen daha güzelmiş pisiciklerde
güle güle kullan cerencm sende pisicklerini
saklama kaplarıda çok iyi cnm sana tavsiyem tepsisi tahtası ve nihalesini de almalısın indirime girdiginde borcamlarınıda aldım ben çok kaliteliler
yok cemrecm benm bildiğim kdrylaKızlar bernardo nun online satış sitesi var mı ??
yok cemrecm benm bildiğim kdryla
Teşekkürler tatlışımm
İkisi arasında kaldım bende cnm ama sonra düşündüm aldıgım deseni beğenmiştik die onda karar kıldım
Evet cnm onlarıda sonradan gördüm indirim var onlardada önlükleride çok hoşuma gitti yavas yavas alıcam markafonide indirimi bekliyorum. Baktım eski indirimlerine setler hiç indirime girmemiş cnm. Tencereler falan girmiş markafoniden alıcam onları balım.
Olsaydı süper olurduŞansıma artık Balım tşk ederim. Peki porselenleri nasıl cnm çok mu kalın ?
ben bi düşüneyim alırsam şu kahvaltılık var ya içinde parça parça onu da alırım ya da parça parça tamamlarım takımı.
ben 2 kişilik takımdan ziyade günlük kahvaltı takımı oluşturmak istiyorum.
yani servis tabağı falan gerekli değil şimdilik.
bone china tip üretiolatr cnm kaliteli baya ben yemek takımımı çok beğeniorm mesela
Anladım tatlışım sen bilirsinGeçen nisan mayıs gibi girmiş markafoniye indirime o sıralarda girerse bende o zaman alıcam geri kalanları
ben ponpon kedi grubunu çok sevdim aslında kırmızı siyah.
ama onlarda da böyle çeşitlilik yok.
takım halinde de satmıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?