neden o kadar büyük istedi ki eğer çok boşluk kalırsa potluk yapar demişti benim gelinlikçimde bende büyük almadım normal taktığım gibi aldım sonra hüsrana uğramasın diye
Bencede biz dolduracaz içini diyo ama sevdiceğime yazık çıkardığımda Kandırdım Ki yazan bi yazı çıkarsa yazık hüsrana uğrar
o zaman gelinliğin potluk yapmayacak büyük gerekiyor ondan öyle istemişlerdir , onlara da yazık yaama napalım Allah vergisi
yaa radyoda yüksek yüksek tepelere çalıyordu sesini açmadan bile etkilendim birden normalde ne ağlıcam ya diyordum gözümden yaşlar geldi hep
içindenimvişnelikte oturuyorum sende mi eskişehirlisin yoksa
bugün dana gibi hatta bütün büyükbaşlar gibi yedim ben yaa
Allahımmmm bi cozuttum bi cozuttum ki sormayın.. sevdiceğin yokluğunda yemeye verdim kendimi
yarından itibaren yemicem valla söz
birazdan da spor yapçam hem
ayrıca bugün evde olanlardan biri de bendimama nöbet vardı aradılar gittim
amaninnn tickerımda 1 ay yazıyoooo
bugün dana gibi hatta bütün büyükbaşlar gibi yedim ben yaa
Allahımmmm bi cozuttum bi cozuttum ki sormayın.. sevdiceğin yokluğunda yemeye verdim kendimi
yarından itibaren yemicem valla söz
birazdan da spor yapçam hem
ayrıca bugün evde olanlardan biri de bendimama nöbet vardı aradılar gittim
amaninnn tickerımda 1 ay yazıyoooo
gündaşımm bence senin fiziğin gayet hoşama arada böyle kendini ödüllendirmen lazım kiii
veeee artık 1 aylara düştüükkkkkkkkkkk:13::13::13:
susu sen de öğretmensin galiba :)) hoşgeldin
yoğun bir günün ardından gecekuşu gevezek geldi efenim:))
hümm evinde güle güle otur senin de eşyalrın azdır dur bakalım düzene koyar sığarsın inşallah sen huzurla otur da sevdiğinle her şey hallolur
özgeee dayanamadım vallaaa :))) yi yi enerji olsun ben de bugün çok yedim yine
veee flash haber bugün gelinlik aldıık :))
size gösterdiğim gelinlikleri bu kez giyince sevmedim içime sinmedii bi sürü gelinlik denedim yok budur diyemedim
bi gıcık olduum bi gıcık oldum sormayın sonunda gittim hiiiiç alakası olmayan bi model aldımama ama çook sevdim hem de indirim yaptılar
resmini çekmedik askı eklencek eteklerine taş yapılcak ama model mendil etek:)) tüylü tüylü gelinliğim oldu :123:
Hayırlı olsun gelinliğin umarım gönlünce giymekte nasip olur
bende cumartesi gelinlik provama gideceğim ama içimde hep kötü bir his var sevmeyeceğim diye:18:
Günaydın kuzular, gelincikler, yuvadan uçmak için gün sayan ve yuvadan uçan kuşlar
Mutlu ve bereketli bir gün geçirmemiz dileğiyle
günaydın kızlar
bugün şafak olarak memleketimdeyim, 59 tekirdağ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?