- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Günaydınnn..
pazartesi gibi bi gün , nerdeyse iyi haftalar dileyecektim herkese..
Günaydınnn..
Mügem banada öyle geliyorGünaydınnn..
günaydın herkese
ben hala ayılamadım o ayrı
gunaydın haticem. dun sevgiliyle birlikteydik güzeldi ama artık hep onunla olmak onunla kalmak onunla uyumak istiyorum :2: daha 5 ay var ama sabrın sonu selamettir 5 ay sonra her an bırlıkte olacağız bir ömür boyu inşallahbiryahcanya1952
kardeIen;
mutluuuuu;
maviş
hande_buse88
Günaydın gelincikler nasılsınız bakalım?
Özgem inşallah o günlerde gelecek inşallah o zaman heyecan tavan yapmış olacak
Hande bende de durum aynı kendimi dengesiz hissediyorum bu yüzden
biryahcanya1952
kardeIen;
mutluuuuu;
maviş
hande_buse88
Günaydın gelincikler nasılsınız bakalım?
Özgem inşallah o günlerde gelecek inşallah o zaman heyecan tavan yapmış olacak
Hande bende de durum aynı kendimi dengesiz hissediyorum bu yüzden
gunaydın haticem. dun sevgiliyle birlikteydik güzeldi ama artık hep onunla olmak onunla kalmak onunla uyumak istiyorum :2: daha 5 ay var ama sabrın sonu selamettir 5 ay sonra her an bırlıkte olacağız bir ömür boyu inşallah
Kuzucan kardelende benim mavişte penüm
Bu arada düğünden sonra 1 hafta mı tatil yapcan haticem sen:26::26::26:
Biliyorum ama uykusuzluktan hayatım kusura bakma
2 hafta veya 3 hafta olarak düşünüyorum. Tabi başkanımızın emrine bakıyor.
Dün rüyamda ünivden çok yakın bi arkadaşım var hala devam eder arkadaşlığımız o geçtiğimiz cumartesi evlendi balıkesirde oldu düğünü ben gidemedim rüyamda onu gördüm ben düğünden 2 gün sonra aramışım bunu rüyamda oda diyo mavişim bilmem farkında mısın ben evlendim 2 dün önce ve balayındayım burda bi rahat bırak diyo bana
Hıım anladım kuzucum beni uğurlayamıcam o saman
Dün rüyamda ünivden çok yakın bi arkadaşım var hala devam eder arkadaşlığımız o geçtiğimiz cumartesi evlendi balıkesirde oldu düğünü ben gidemedim rüyamda onu gördüm ben düğünden 2 gün sonra aramışım bunu rüyamda oda diyo mavişim bilmem farkında mısın ben evlendim 2 dün önce ve balayındayım burda bi rahat bırak diyo bana
ben sana bana yapılanı anlatayıminsanlar bazen çok düşüncesiz harbi..
lise ark. uzakta sınavları var diye gelemedi.. bizim otele gittiğimiz ilk gün
oteli gezelim vs dedik. ısrarla arıyor mesgule atıyorum yok yine devam. mesaj attım müsait değilim diye neyse odaya geldik. aradı yine. tebrik etti tekrar falan..
ben düğünün ertesi gün arıcaktım da ayıp olur dediler ondan bugün aradım dedi.ölür müsün öldürür müsün sanki çok fark var. yine 1 gün sonra aradın
tatilde yaşadığım tek sıkıntı bu idi telle ilgili bak rüyanı anlatınca aklıma geldi.aileler vs herkes sessizdi. araması gereken zamanları biliyolardı
Kocişi gönderdim mi bir tarafa cepten girer uğurlarım kuzum
Sen merak etme arada bakarım olmadı facebooktan yazarım
Tamam kuzucan anlaştık
Benim annemde "telefonun açık olsun. Sabah beni ara bir sesini duyayım. Merakta bırakma beni. Sen nasıl evleneceksin daha çok küçüksün" diyor.
Anne telefonuma balayı boyunca bakmayacağım diyorum çıldırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?