'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydınnn..
pazartesi gibi bi gün , nerdeyse iyi haftalar dileyecektim herkese..

biryahcanya1952
kardeIen;
mutluuuuu;
maviş
hande_buse88
Günaydın gelincikler nasılsınız bakalım?
Özgem inşallah o günlerde gelecek inşallah o zaman heyecan tavan yapmış olacak
Hande bende de durum aynı kendimi dengesiz hissediyorum bu yüzden

gunaydın haticem. dun sevgiliyle birlikteydik güzeldi ama artık hep onunla olmak onunla kalmak onunla uyumak istiyorum :2: daha 5 ay var ama sabrın sonu selamettir 5 ay sonra her an bırlıkte olacağız bir ömür boyu inşallah

Kuzucan kardelende benim mavişte penüm
Bu arada düğünden sonra 1 hafta mı tatil yapcan haticem sen:26::26::26:

Ne güzel aşkı 3 hafta boyunca sadece hafta sonları görebileceğim.
Oda mecburi yapmamız gerekenlerden dolayı şimdiden çok özledim.
Neyse ki inşallah dediğin gibi olacak vuslattan sonra hiç ayrılmayacağız inşallah

Dün rüyamda ünivden çok yakın bi arkadaşım var hala devam eder arkadaşlığımız o geçtiğimiz cumartesi evlendi balıkesirde oldu düğünü ben gidemedim rüyamda onu gördüm ben düğünden 2 gün sonra aramışım bunu rüyamda oda diyo mavişim bilmem farkında mısın ben evlendim 2 dün önce ve balayındayım burda bi rahat bırak diyo bana

Hıım anladım kuzucum beni uğurlayamıcam o saman

Kocişi gönderdim mi bir tarafa cepten girer uğurlarım kuzum
Sen merak etme arada bakarım olmadı facebooktan yazarım

ben sana bana yapılanı anlatayım insanlar bazen çok düşüncesiz harbi..

lise ark. uzakta sınavları var diye gelemedi.. bizim otele gittiğimiz ilk gün

oteli gezelim vs dedik. ısrarla arıyor mesgule atıyorum yok yine devam. mesaj attım müsait değilim diye neyse odaya geldik. aradı yine. tebrik etti tekrar falan..

ben düğünün ertesi gün arıcaktım da ayıp olur dediler ondan bugün aradım dedi. ölür müsün öldürür müsün sanki çok fark var. yine 1 gün sonra aradın

tatilde yaşadığım tek sıkıntı bu idi telle ilgili bak rüyanı anlatınca aklıma geldi. aileler vs herkes sessizdi. araması gereken zamanları biliyolardı

Benim annemde "telefonun açık olsun. Sabah beni ara bir sesini duyayım. Merakta bırakma beni. Sen nasıl evleneceksin daha çok küçüksün" diyor.

Anne telefonuma balayı boyunca bakmayacağım diyorum çıldırıyor.

Hehe yazık kadına sağlıklı olduğunu haber ver daha da aramaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…