ben sana bana yapılanı anlatayıminsanlar bazen çok düşüncesiz harbi..
lise ark. uzakta sınavları var diye gelemedi.. bizim otele gittiğimiz ilk gün
oteli gezelim vs dedik. ısrarla arıyor mesgule atıyorum yok yine devam. mesaj attım müsait değilim diye neyse odaya geldik. aradı yine. tebrik etti tekrar falan..
ben düğünün ertesi gün arıcaktım da ayıp olur dediler ondan bugün aradım dedi.ölür müsün öldürür müsün sanki çok fark var. yine 1 gün sonra aradın
tatilde yaşadığım tek sıkıntı bu idi telle ilgili bak rüyanı anlatınca aklıma geldi.aileler vs herkes sessizdi. araması gereken zamanları biliyolardı
Benim annemde "telefonun açık olsun. Sabah beni ara bir sesini duyayım. Merakta bırakma beni. Sen nasıl evleneceksin daha çok küçüksün" diyor.
Anne telefonuma balayı boyunca bakmayacağım diyorum çıldırıyor.
Kuzum yuk öle bişi yapmadım ben sadece rüyamda yaptım hala beklemedeyim aramadım önümüzdeki pazartesi arıcam
Annemin yanından hiç ayrılmadım.Hehe yazık kadına sağlıklı olduğunu haber ver daha da aramaz heralde
Ben buna benzer yaptım.
Kuzum yuk öle bişi yapmadım ben sadece rüyamda yaptım hala beklemedeyim aramadım önümüzdeki pazartesi arıcam
Sizin şehirler farklımı canım. Birde sen kamuda mı çalışıyorsun :26:Ne güzel aşkı 3 hafta boyunca sadece hafta sonları görebileceğim.
Oda mecburi yapmamız gerekenlerden dolayı şimdiden çok özledim.
Neyse ki inşallah dediğin gibi olacak vuslattan sonra hiç ayrılmayacağız inşallah
benim annemde ilk geceden sonra haber ver demişti
anladım anladımben rüyanı okuyunca başıma geleni hatırladım da yazmak istedim.. aman siz siz olun sessize alın arada.
Sizin şehirler farklımı canım. Birde sen kamuda mı çalışıyorsun :26:
Mavişim heyecan ne alemde bakalım sevdicekle
benim annemde ilk geceden sonra haber ver demişti
anladım anladımben rüyanı okuyunca başıma geleni hatırladım da yazmak istedim.. aman siz siz olun sessize alın arada.
Kuzucum heyecan bilmiyorum fazla yok sanki yaa belki günler biraz daha yaklaşınca heyecan tam bastıracak
Hayır aynı şehirdeyiz ama onun hazırlanması gereken sınavları var. İşleride çok yoğun kendisini derse verebilmesi için uzak duruyoruz birbirimizden eskisi kadar konuşmuyoruz (hoş eskidende 20 dk üstünde konuşmazdık) , mesajlaşmıyoruz. Bende özlüyorum işte
Annemin yanından hiç ayrılmadım.
İlk kez ayrı yerlerde uyuyacağız babamın ölümünden sonra hep birlikteydik.
Şimdiden ağlama faslı başlamış annemde sanırım öyle kolay kolayda aramamazlık yapmaz
Neyseki Ben aşkı şimdiden ayarladım.
Hafta sonu annemi ziyarete giderim ama utanıyorum nasıl ziyaret edeceğim diye. O iş yapılmış düşüncesiyle bakışları bile farklı olursa ben kıpkırmızı olurum.
Annemde bu huyumu bildiğinden uzun süre arayıp sormam diye korkuyor.
Ben annemden utanmam şahsen çünkü annem benim sırdaşımdır her şeyimi onunla paylaşırım. tabii tartışmalarımız gb üzecek şeyleri paylaşmıyorum çnkü onlar daha çok takıyorlar ya üzülürse kızım diye:18:
boyle zamanlarda anlayışlı olmak gerek ama insan özlüyor işte
Herhalde bende henüz evleneceğim fikrine adapte olamıyorum. Bazen hemen gün gelse de aşkla yaşasam diyorum.
Bazende uzaktan sevmek daha güzel alışmışım babaevinin konforuna kim bu kadar sorumlulukla uğraşacak diyorum.
Biz ne kararsız insanlarız yahu
susu sen de öğretmensin galiba :)) hoşgeldin
yoğun bir günün ardından gecekuşu gevezek geldi efenim:))
hümm evinde güle güle otur senin de eşyalrın azdır dur bakalım düzene koyar sığarsın inşallah sen huzurla otur da sevdiğinle her şey hallolur
özgeee dayanamadım vallaaa :))) yi yi enerji olsun ben de bugün çok yedim yine
veee flash haber bugün gelinlik aldıık :))
size gösterdiğim gelinlikleri bu kez giyince sevmedim içime sinmedii bi sürü gelinlik denedim yok budur diyemedim
bi gıcık olduum bi gıcık oldum sormayın sonunda gittim hiiiiç alakası olmayan bi model aldımama ama çook sevdim hem de indirim yaptılar
resmini çekmedik askı eklencek eteklerine taş yapılcak ama model mendil etek:)) tüylü tüylü gelinliğim oldu :123:
Günaydınlaaaarrr!
İnanılmaz yorgun argın, ölmüş bitmiş bi gelincik geldiiiii
Benim annemde "telefonun açık olsun. Sabah beni ara bir sesini duyayım. Merakta bırakma beni. Sen nasıl evleneceksin daha çok küçüksün" diyor.
Anne telefonuma balayı boyunca bakmayacağım diyorum çıldırıyor.
günaydın kızlar
bugün şafak olarak memleketimdeyim, 59 tekirdağ
Elifim hayırdır?Günaydınlaaaarrr!
İnanılmaz yorgun argın, ölmüş bitmiş bi gelincik geldiiiii
Evet yalnız yaşayan biri için o yemek nasıl lezzetli gelmiştir hele sevdiceğin elinden oluncaO bende de var canım rahata alıştıktan sonra bırakmak zor geliyor ama illaki yuvamızı kuracağız Allah sevgilerimizi azaltmasın pişman etmesin. Evden tamamen kopmayacağız sonuçta sık sık görüşürüz ailelerimizle. Sevgilim nişanlım evimize taşındı artık yakınız birbirimize, annemlerde memlekete gittler , dün kendime yemek yaptım onada ayırdım o da evimizde yedinasıl mutlu olmuş nasıl mutlu olmuş yemekten sonra aradı beni canım yaaa. 7 yıldır tek başına yaşıyor
Günaydın merak la bekliyoruzGünaydın kızlarrr
Geçmişi okuyup gelicem anlatacaklarım var size
Hüm o kadarda değil arayacağım ama hemen yanlarına gitmem gibi geliyor en azından 1 hafta bekleyeyim.olmaz öyle canım ben annemi olmasa bile kardeşimi arayacağım yoksa merak ederler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?