'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kuzum yuk öle bişi yapmadım ben sadece rüyamda yaptım hala beklemedeyim aramadım önümüzdeki pazartesi arıcam

benim annemde ilk geceden sonra haber ver demişti

Kuzum yuk öle bişi yapmadım ben sadece rüyamda yaptım hala beklemedeyim aramadım önümüzdeki pazartesi arıcam

anladım anladım ben rüyanı okuyunca başıma geleni hatırladım da yazmak istedim.. aman siz siz olun sessize alın arada.

Hehe yazık kadına sağlıklı olduğunu haber ver daha da aramaz heralde
Annemin yanından hiç ayrılmadım.
İlk kez ayrı yerlerde uyuyacağız babamın ölümünden sonra hep birlikteydik.
Şimdiden ağlama faslı başlamış annemde sanırım öyle kolay kolayda aramamazlık yapmaz
Neyseki Ben aşkı şimdiden ayarladım.
Hafta sonu annemi ziyarete giderim ama utanıyorum nasıl ziyaret edeceğim diye. O iş yapılmış düşüncesiyle bakışları bile farklı olursa ben kıpkırmızı olurum.
Annemde bu huyumu bildiğinden uzun süre arayıp sormam diye korkuyor. Aslında durum bundan ibaret

Ben buna benzer yaptım.
En yakın arkadaşım geçen haftasonu evlendi 13 nisanda onu 3-4 gün sonra aradık ortak arkadaşımızla.
Dedik "hani kusura bakma arayamıyoruz müsait olmazsın diye" kızda "saçmalamayın 7/24 o işimi yapıyoruz. Allah Allah" dedi güldük

Sizin şehirler farklımı canım. Birde sen kamuda mı çalışıyorsun :26:

Sizin şehirler farklımı canım. Birde sen kamuda mı çalışıyorsun :26:

Hayır aynı şehirdeyiz ama onun hazırlanması gereken sınavları var. İşleride çok yoğun kendisini derse verebilmesi için uzak duruyoruz birbirimizden eskisi kadar konuşmuyoruz (hoş eskidende 20 dk üstünde konuşmazdık) , mesajlaşmıyoruz. Bende özlüyorum işte

benim annemde ilk geceden sonra haber ver demişti

anladım anladım ben rüyanı okuyunca başıma geleni hatırladım da yazmak istedim.. aman siz siz olun sessize alın arada.

Kuzum tşk ederim anlattın güldürdün beni yaa sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün güzel bi anı olarak kalmış bende teledonu sessize alacam

Kuzucum heyecan bilmiyorum fazla yok sanki yaa belki günler biraz daha yaklaşınca heyecan tam bastıracak

Herhalde bende henüz evleneceğim fikrine adapte olamıyorum. Bazen hemen gün gelse de aşkla yaşasam diyorum.
Bazende uzaktan sevmek daha güzel alışmışım babaevinin konforuna kim bu kadar sorumlulukla uğraşacak diyorum.
Biz ne kararsız insanlarız yahu

boyle zamanlarda anlayışlı olmak gerek ama insan özlüyor işte

O bende de var canım rahata alıştıktan sonra bırakmak zor geliyor ama illaki yuvamızı kuracağız Allah sevgilerimizi azaltmasın pişman etmesin. Evden tamamen kopmayacağız sonuçta sık sık görüşürüz ailelerimizle. Sevgilim nişanlım evimize taşındı artık yakınız birbirimize, annemlerde memlekete gittler , dün kendime yemek yaptım onada ayırdım o da evimizde yedi nasıl mutlu olmuş nasıl mutlu olmuş yemekten sonra aradı beni canım yaaa. 7 yıldır tek başına yaşıyor

sağol canım benim teşekkürler

olmaz öyle canım ben annemi olmasa bile kardeşimi arayacağım yoksa merak ederler..

günaydın kızlar
bugün şafak olarak memleketimdeyim, 59 tekirdağ

Canım benim Şafağın memleketinde olması en güzel duygu idi bizde 35 izmir olunca parti verdik çok eğlendik,enişte yurtdışında değilse tavsiye ederim canım bugünü eğlenmeye bak

Günaydınlaaaarrr!

İnanılmaz yorgun argın, ölmüş bitmiş bi gelincik geldiiiii
Elifim hayırdır?

Evet yalnız yaşayan biri için o yemek nasıl lezzetli gelmiştir hele sevdiceğin elinden olunca
Günaydın kızlarrr

Geçmişi okuyup gelicem anlatacaklarım var size
Günaydın merak la bekliyoruz

olmaz öyle canım ben annemi olmasa bile kardeşimi arayacağım yoksa merak ederler..
Hüm o kadarda değil arayacağım ama hemen yanlarına gitmem gibi geliyor en azından 1 hafta bekleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…