Elifim hayırdır?
Evet yalnız yaşayan biri için o yemek nasıl lezzetli gelmiştir hele sevdiceğin elinden olunca
Günaydın merak la bekliyoruz
Hüm o kadarda değil arayacağım ama hemen yanlarına gitmem gibi geliyor en azından 1 hafta bekleyeyim.
Günaydınlaaaarrr!
İnanılmaz yorgun argın, ölmüş bitmiş bi gelincik geldiiiii
Herkese günaydın kızlar....
Valla dünün yorgunluğunun üstüne bi de eve gelince geceliklerimi çamaşırlarımı falan yıkadım attım makineye narin ipekli programında sıkması 400 yaptım çok güzel oldular ama kırmızı mor balkona asılmaz salona falan da koyulmaz diye kendi odama koydum çamaşırlığı... koymaz olaydım başım fena ağırıyor yawww
Kizlar iyiki buldum sizi :)
sohbetinize bayildim :)
Ben yurtdisinda yasiyorum ve bu sene evlenmeyi planliyorum. Bu hafta sonu Ankaraya gelip( ailelerimiz ankarada yasiyor) butun dugun islerini halledip( arayada kucuk bir nisan kutlamasi sigdirip) geri donecegiz.
Tek bildigimiz eylül ekim gibi dugun yapmak istedigimiz onun disinda hic birsey hazir degil. Bugune kadar aslinda cok rahattim aman ne var canim 2 haftada herseyi hallederiz diyordum. Ama simdi bir panik sardi beni :S
Nisan icin pek dusunmeye gerek yok yer ayarlandi ( soz daha once olmusdu) . Simdi dugun ve nikah yeri rezarvasyonu, tarih alinmasi, gelinlik ve damatlik, ve tabiki de alyans isleri var.
Herkes cokdan Ankaradaki yerle doldu diyor. Umarim gonlumuze gore bir yer bulabiliriz :S
Var mi sizin Ankarada fiyatini kalitesini bildiginiz guzel yerler onerebileceginiz ???
offff yetisebilecek miyim ben herseye bu iki hafta da
Kızmızı, morHerkese günaydın kızlar....
Valla dünün yorgunluğunun üstüne bi de eve gelince geceliklerimi çamaşırlarımı falan yıkadım attım makineye narin ipekli programında sıkması 400 yaptım çok güzel oldular ama kırmızı mor balkona asılmaz salona falan da koyulmaz diye kendi odama koydum çamaşırlığı... koymaz olaydım başım fena ağırıyor yawww
Hayırlı olsun kuzummmmmgünaydınn kızlarrrr
dünn düğün için elbisemi aldımm az sora eklicemm bakalım siz ne düşünceksinizzz
İyi bende cumartesi falan mı gitsek diye düşünüyorum.yani canım ben tatilden pazar döneceğim pazartesi iş başım var zaten periembe cuma falan gideriz artık annemlere el öpmeye
Canım benim Şafağın memleketinde olması en güzel duygu idi bizde 35 izmir olunca parti verdik çok eğlendik,enişte yurtdışında değilse tavsiye ederim canım bugünü eğlenmeye bak
günaydınn kızlarrrr
dünn düğün için elbisemi aldımm az sora eklicemm bakalım siz ne düşünceksinizzz
Ya evet bende düşünüyorum onu. rengarenk çamaşırlar ,gecelikler odama assam babama belli olmuyor pc bnim odam da internetti kullanıyor. annemde kullanacağın kadarını yıka evlendikten sonra evinde yıkarsın diyor. biz balayına düğünden 2 gün sonra gideceğiz hallederim artık o gün
yok canım geldi dün ama hafif tripliyim ona
Canım Bneim triplerin neden,enişteye kıymaama
ben dün gördüm kiiiii
kuzulaaar günaydınnn
Hümmm niye koymaz olaydımm diyosunn ne oldu kii :44:
yaş çamaşırla aynı odada yatmak pek sağlıklı bişey değil canım o yüzden nem oldu başım ağırdı
oy evet tahmin ederim yaa bi agrı kesici alll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?