'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Herkese günaydın kızlar....

Valla dünün yorgunluğunun üstüne bi de eve gelince geceliklerimi çamaşırlarımı falan yıkadım attım makineye narin ipekli programında sıkması 400 yaptım çok güzel oldular ama kırmızı mor balkona asılmaz salona falan da koyulmaz diye kendi odama koydum çamaşırlığı... koymaz olaydım başım fena ağırıyor yawww

günaydınn kızlarrrr
dünn düğün için elbisemi aldımm az sora eklicemm bakalım siz ne düşünceksinizzz

yani canım ben tatilden pazar döneceğim pazartesi iş başım var zaten periembe cuma falan gideriz artık annemlere el öpmeye

Ya evet bende düşünüyorum onu. rengarenk çamaşırlar ,gecelikler odama assam babama belli olmuyor pc bnim odam da internetti kullanıyor. annemde kullanacağın kadarını yıka evlendikten sonra evinde yıkarsın diyor. biz balayına düğünden 2 gün sonra gideceğiz hallederim artık o gün

Kizlar hic yardim edebilecek akil verebilecek yok mu cok stres yaptim ...

Kızmızı, mor
Geçmiş olsun canım

günaydınn kızlarrrr
Hayırlı olsun kuzummmmm
Merakla bekliyoruz gözleirmi bilem kırpmıyorum
yani canım ben tatilden pazar döneceğim pazartesi iş başım var zaten periembe cuma falan gideriz artık annemlere el öpmeye
İyi bende cumartesi falan mı gitsek diye düşünüyorum.
Bakalım kısmet

Canım benim Şafağın memleketinde olması en güzel duygu idi bizde 35 izmir olunca parti verdik çok eğlendik,enişte yurtdışında değilse tavsiye ederim canım bugünü eğlenmeye bak

yok canım geldi dün ama hafif tripliyim ona

günaydınn kızlarrrr

ben dün gördüm kiiiii

Bacılar Bugün Pazartesi değil değimi,Korkudan takvime bakmıyorum

Hafta sonu az kaldı tatil

Kızlar geride ki sayfaları okudum,yeni eşya alanlar ve elbise çeyiziniz hayrlı olsun

Yeni eve taşınanlar,Allah o evi sizlere Cennet gibi havada devam ettirsin,Enişte ile

hümm deterjan kokusu mafetmiştir ya

Elifim sabır çek az kaldı... son güne kadar koşturma tam gaz gidiyor. vitaminsiz bırakma kendini.

evet o zaman olur da biz hemen düğün sabahı güneş doğarken gideceğiz yani mecburum yıkamaya... beyazlar siyahlar kaldı renklileri yıkadım toplam 7 tane çamaşır takımım var yeter herhalde

Bacılar,Ben Teknolojik özürlüyüm,yanlış yazılarım olacak sa çok özür dilerim affediniz:44:

kızlar şimdi anlatmaya başlıyorum. ben 3 hafta sonra ankaraya gidicem. hem gelinliğimin 2. provasına hemde ev tutmak için. öncesinde internetten bakalım dedik kiralık evlere. nişanlıcanım çok güzel bi semtte oturmak istiyo dolayısıyla evler çok pahalı. onun gönlü o iyi semtte oturup küçük bi ev tutumak. evin çok yeni olmasınıda sorun etmiyo. bense tam tersi evin içi güzel olsun ferah olsun istiyorum. oturduğumuz semti çok önemsemiyorum çünkü zaten bizim evimiz değil. mobilyalarımız çok büyük. küçük bi evde sıkışık sıkışık olacak. çok kafama takıyorum ve söyleyemiyorumda.

Daha öncede aynı olay düğün mekanı ve düğün tarihi için olmuştu. ben ağustostan sonra evlenelim demiştim. rahat rahat balayımızı yaparız diye düşünmüştüm onuda kabul etmedi. hemen evlenelim neyi bekliyoruz zaten bir senedir nişanlıyız diyo hep. düğün için tuttuğumuz otel tarihi bi yapı. orayıda beğenmedim. diğer otellere göre fiyatı çok daha pahalı olmasına rağmen orayı aldık. o zaman beni ikna etmişti ama şu an içime sinmediğini farkediyorum bu konuların. ne yapsam acaba konuşsam mı yoksa anlamasını mı beklesem :44: yoksa çok fazla düşünmeyip oluruna mı bıraksam :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…