- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
kızlar şimdi anlatmaya başlıyorum. ben 3 hafta sonra ankaraya gidicem. hem gelinliğimin 2. provasına hemde ev tutmak için. öncesinde internetten bakalım dedik kiralık evlere. nişanlıcanım çok güzel bi semtte oturmak istiyo dolayısıyla evler çok pahalı. onun gönlü o iyi semtte oturup küçük bi ev tutumak. evin çok yeni olmasınıda sorun etmiyo. bense tam tersi evin içi güzel olsun ferah olsun istiyorum. oturduğumuz semti çok önemsemiyorum çünkü zaten bizim evimiz değil. mobilyalarımız çok büyük. küçük bi evde sıkışık sıkışık olacak. çok kafama takıyorum ve söyleyemiyorumda.
Daha öncede aynı olay düğün mekanı ve düğün tarihi için olmuştu. ben ağustostan sonra evlenelim demiştim. rahat rahat balayımızı yaparız diye düşünmüştüm onuda kabul etmedi. hemen evlenelim neyi bekliyoruz zaten bir senedir nişanlıyız diyo hep. düğün için tuttuğumuz otel tarihi bi yapı. orayıda beğenmedim. diğer otellere göre fiyatı çok daha pahalı olmasına rağmen orayı aldık. o zaman beni ikna etmişti ama şu an içime sinmediğini farkediyorum bu konuların. ne yapsam acaba konuşsam mı yoksa anlamasını mı beklesem :44: yoksa çok fazla düşünmeyip oluruna mı bıraksam :44:
Alacağım evet... bugün de bi posta yıkamam lazım ama onlar normal düz atlet falan balkona koyarım onları sakıncasız
yaş çamaşırla aynı odada yatmak pek sağlıklı bişey değil canım o yüzden nem oldu başım ağırdı
Canım Gıda Mühendisi
işin kolaylastı desene :)
ben daha almaya utanıyorum alıp yıkaması sermesi giymesi annnaaaamm utancımdan ölürüm kii
neden sorduğumu da yazayım..
sürekli teknoloji özürlüyüm vs. diyorsun. Bir mühendisin teknolojiden uzak kalması :44::44: çokkk tuhaf..
işin kolaylastı desene :)
ben daha almaya utanıyorum alıp yıkaması sermesi giymesi annnaaaamm utancımdan ölürüm kii
Hüm Bacım Yani Gece dışarda assaydaın yaa kim görecekti yaa gerçekten ıslak ve deterjan kokulu yerde oturmayın yatmayın
Ya Öyle canım,aslında kullanılması lazım benim İdolum Oya dır,kullanılmayınca uzak duruluyor işte inan ilk defa bu forumdayım,zamanım olmadı çevremde kimse yok
almak en kolay aşaması... benim aldığım yerde erkek çalışmıyor zaten rahat rahat aldım şu ana dek
Sen duygularını ona anlatmazsan ilerde içinde birikir birikir ve yanardağ misali patlarsın.kızlar şimdi anlatmaya başlıyorum. ben 3 hafta sonra ankaraya gidicem. hem gelinliğimin 2. provasına hemde ev tutmak için. öncesinde internetten bakalım dedik kiralık evlere. nişanlıcanım çok güzel bi semtte oturmak istiyo dolayısıyla evler çok pahalı. onun gönlü o iyi semtte oturup küçük bi ev tutumak. evin çok yeni olmasınıda sorun etmiyo. bense tam tersi evin içi güzel olsun ferah olsun istiyorum. oturduğumuz semti çok önemsemiyorum çünkü zaten bizim evimiz değil. mobilyalarımız çok büyük. küçük bi evde sıkışık sıkışık olacak. çok kafama takıyorum ve söyleyemiyorumda.
Daha öncede aynı olay düğün mekanı ve düğün tarihi için olmuştu. ben ağustostan sonra evlenelim demiştim. rahat rahat balayımızı yaparız diye düşünmüştüm onuda kabul etmedi. hemen evlenelim neyi bekliyoruz zaten bir senedir nişanlıyız diyo hep. düğün için tuttuğumuz otel tarihi bi yapı. orayıda beğenmedim. diğer otellere göre fiyatı çok daha pahalı olmasına rağmen orayı aldık. o zaman beni ikna etmişti ama şu an içime sinmediğini farkediyorum bu konuların. ne yapsam acaba konuşsam mı yoksa anlamasını mı beklesem :44: yoksa çok fazla düşünmeyip oluruna mı bıraksam :44:
Kırmızı bendensinişin kolaylastı desene :)
hiçç utanma
içindeki dişiyi ortaya çıkar
Sen duygularını ona anlatmazsan ilerde içinde birikir birikir ve yanardağ misali patlarsın.
Etrafın harabe sen mutsuz olursun. Bu yüzden bence konuş açık açık anlat düşüncelerini araya onu ne kadar sevdiğinden de bahset ki onu eleştirmek veya ona dikte etmek gibi bir düşüncen olmadığını anlasın.İnsan ne kadar severse sevsin içinde bir şeyler birikmeye başlarsa aşkı zedeler unutma
Kırmızı bendensin
canım bu tarz konuları konuşacaksın ki nişanlında senin düşüncelerini anlayacak
müneccim değil sonuçta nerden bilsin ki senin istediğini gönlündekini... içine sinmiyorsa söyle.konuşmadan orta yol da bulunmaz.nişanlın da ses etmediğin için onunla hemfikirsin sanıyordur kendini.
oyy bende öleydimm iç çamaşırı alırken annemle giderdim sakın bana gösterme bile nasıl die ben gözümle onaylarım derdimm
şimdi aştım kendimi oh bakıyorum ediyorumm
bide geçende bi takım aldımm olmadı babama rica ettim değiştirirmisin diee
bide anlattım orda kırmızı vardı kenarında şöle bi detay vardı diee
oyy bende öleydimm iç çamaşırı alırken annemle giderdim sakın bana gösterme bile nasıl die ben gözümle onaylarım derdimm
valla ben kadında olsa cekiniyorum sanırım ama asıcam bi şekilde nerden aldın ki istanbulda mıı [/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?