'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım bu tarz konuları konuşacaksın ki nişanlında senin düşüncelerini anlayacak

müneccim değil sonuçta nerden bilsin ki senin istediğini gönlündekini... içine sinmiyorsa söyle.konuşmadan orta yol da bulunmaz.nişanlın da ses etmediğin için onunla hemfikirsin sanıyordur kendini.

yaş çamaşırla aynı odada yatmak pek sağlıklı bişey değil canım o yüzden nem oldu başım ağırdı

Hüm Bacım Yani Gece dışarda assaydaın yaa kim görecekti yaa gerçekten ıslak ve deterjan kokulu yerde oturmayın yatmayın

neden sorduğumu da yazayım..

sürekli teknoloji özürlüyüm vs. diyorsun. Bir mühendisin teknolojiden uzak kalması :44::44: çokkk tuhaf..

Ya Öyle canım,aslında kullanılması lazım benim İdolum Oya dır,kullanılmayınca uzak duruluyor işte inan ilk defa bu forumdayım,zamanım olmadı çevremde kimse yok

Allah sizin gibi kardeşlerden mahrum etmesin,sizler çok iyisiniz,sizler olmasa idiniz,çok yanlız kalacaktım,artık saf kalbimle konuşuyorsamda affedin

Ya Öyle canım,aslında kullanılması lazım benim İdolum Oya dır,kullanılmayınca uzak duruluyor işte inan ilk defa bu forumdayım,zamanım olmadı çevremde kimse yok

benim dediğim ile senin algıladığın çok farklı...

ben bir mühendisin bilgisayarı bilmemesi noktasında takılı kaldım.. sosyal medyadan bahsetmiyorum face,twit vs. değil benim dediğim..

klasik bilgisayar bilgisi bu forumda ekstra birşeye gerek yok ki.:44: o yüzden şaşırdım.

Sen duygularını ona anlatmazsan ilerde içinde birikir birikir ve yanardağ misali patlarsın.
Etrafın harabe sen mutsuz olursun. Bu yüzden bence konuş açık açık anlat düşüncelerini araya onu ne kadar sevdiğinden de bahset ki onu eleştirmek veya ona dikte etmek gibi bir düşüncen olmadığını anlasın.İnsan ne kadar severse sevsin içinde bir şeyler birikmeye başlarsa aşkı zedeler unutma

işin kolaylastı desene :)
ben daha almaya utanıyorum alıp yıkaması sermesi giymesi annnaaaamm utancımdan ölürüm kii
Kırmızı bendensin

kuzummm napıcazz biizz

istediklerimi söylediğim ve yapılmadığı zaman çok kırılıyorum. mesela düğün tarihi konusunda aynı şey olmuştu. aylarca küs gibi davrandım. o yüzden yine aynı şey yaşansın istemiyorum. en iyisi ankaraya gidince konuşmaya çalışayım hem yan yana olursak tartışma olasılığımız azalır :44:

oyy bende öleydimm iç çamaşırı alırken annemle giderdim sakın bana gösterme bile nasıl die ben gözümle onaylarım derdimm
şimdi aştım kendimi oh bakıyorum ediyorumm
bide geçende bi takım aldımm olmadı babama rica ettim değiştirirmisin diee
bide anlattım orda kırmızı vardı kenarında şöle bi detay vardı diee

öhöööö öhhhöööö sen aşmışsın yavrumm yaaa ama

Uffff sen epey yol almışsın canımmm

babana mı??????????????????????*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…