'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aslımm benim için o kadar kolay değil yaa
ben şimdi onlar alsam evde kat kat sarar öyle saklarım o derece

ilk bende öyleydim ama şimdi

bi de evde saklasam da annem bulduğu için utangaçlık gitmişti.

canım şöyle düşün hep senin istediğin de olmaz ,hep nişanlının istediği de... yani istediklerimin yapılmadığı zaman kırılıyorum düşüncesi yanlış bana kalırsa. çünkü ikili ilişki denge işi. farklı iki bireyin ortak paydada buluşması ve terazinin kefesini dengede tutabilmesi önemli..

ikinizin de orta fikri olsun.. benim dediğim olacak yarışı olmamalı. böyle algılanmamalı..

sen güzelce fikirlerini anlat. konuştukça çözüm üretilir. küsüp,surat asmak inan çözümü geciktiriyor.

kuzummm napıcazz biizz
Hiç bir fikrim yok ama ilerde mecbur öğreneceğiz.

Dilam uçmmuşsun sen ben hayatta anam anam ben aşka aldırayım diyorum oda imkansız gibi geliyor:18:

yok canım ankarada oturuyorum ben..... genel de miss claire yada orkide kullanıyorum
bize de loyanın yolları tastan o zamaaan

o duygu beni yer bitirir valla ama yapck bişi yok malesef

eveeett bende 22 haziranda evleniyorum.Heyecan dorukta Allah tüm evleneceklere mutluluk nasip etsin

Kızlar i am very busy

Evde busy, işte busy, heryerde busy
Bu nasıl iş arkideş yaaaaaa

Öpüyorum hepiniziiiii

Veeeee artık evlenmek istiyoooommmmmm delü gübüüüüüü!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elifffffffff az kaldı..vuslatın çağına her anlamda..

-**

ya bu arada forumda bir konu okudum tüylerim diken diken eğer konu fake değilse şoklardayım..

kadının kocası her gece yatarken biberonla süt içiyormuş artık şaşmayacağım diyorum ama yine de şaşıyorum..

Allahım nelerle karşılaşcaz kimbilir.

aslı bende okudum onu şoook oldum tabi
neden bilmiyorum inanmak gelmedi içimden.

Hasta falan mı canım acaba adam???

az kaldıı kuzuuu sabreeeet :)

aman sanki biz kendimize alıyoruzzz :)

He valla onlar için alıyoruz yoksa bana kalsa beyaz donumla yatarım yani şu an öyle bi siyah var o kadar hep beyaz giyerim ben.... ama benim bi arkadaşım dedi ki aman dedi kendim için giyinirim sadece erkekler için mi alacağız ohh dedim al tabi

merhabalar kiiiiii

düğününe taammmm 4 ay kalmış bi gelincik geldiiiiii bu gün ayın 24 ü

bida ki ayın 24 ü gelcek sonra bida gelmeden abimi dünya evine sokacam :123::123:

sonra bida ayın 24 ü olcak temmuz oluyor bu o zaten ramazan olcak oruçlu olcaz büyük ihtimal evimiz tutulmuş eşyalarımız alınmış gelinliğim dikilmiş olacak :132:

sonra bida ayın 24 ü olduğundaaaaaaa:118::118::118::118::118::123::123::123::123::124::124::124::124:

sonradaaaa sonra ayın 26 sı olacak ve bekle bizii antalyaaaa

Allah 'ım ne güzel bi gün

çok mu mutluyum ne ya da çok aşık

hadi evlenin artık kızlar yaaaa sıra gelsin bana daaaa:86::86:

gündaşımmmm benim 659 senin 59 biz nasıl gündaşız o zaman bu bi çelişki midir

aynen öyle herşey ilk kendimiz için.

ben kendim için giyiniyom eşim faydalanmış oluyor

bu arada Allah herkese hayırlı eş versin. seçimimizden pişman etmesin.
kimi görsem evlilik daha da güzelleştirmiş seni diyor. gözlerimin içi gülüyormuş umarım hep böyle devam eder. 5 yıl sonra da yıllar sonra da

saçlar kesildikten sonra ise dün eşim dedi ki böle daha bi seksilik gelmiş bi sevindirik oldum bi de kilo versem spor yapabilsem

Maşallah canım kaç kilo fazlalığın var ki canım

aynen ya senelerdir işim olmamış kii :)
bana da tuhaf geldi ama olur mu olabilir.

**

hüm eğer doğru ise evet hasta adam. oral döneme saplantılı kalmış ama tuhaf ya:44:

olabilir tabş yazık kadına gercekten.

ayy Allahım bize de o günleri nasip etse aileden uzak olunca üzülürz falan diyorum inşallah gözlerimizde o neşe olur yaa.
kaç kilosun ki hatun sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…