bana da tuhaf geldi ama olur mu olabilir.
**
hüm eğer doğru ise evet hasta adam. oral döneme saplantılı kalmış ama tuhaf ya:44:
Benim nişanlım da pijama, çamaşır vs ne kadar düşkünsün diyor. ne yapayım ben nişanlanmadan öncede düşkündümseviyorum kendime bakmayı
aynen öyleherşey ilk kendimiz için.
ben kendim için giyiniyom eşim faydalanmış oluyor
bu arada Allah herkese hayırlı eş versin.seçimimizden pişman etmesin.
kimi görsem evlilik daha da güzelleştirmiş seni diyor. gözlerimin içi gülüyormuşumarım hep böyle devam eder. 5 yıl sonra da yıllar sonra da
saçlar kesildikten sonra ise dün eşim dedi ki böle daha bi seksilik gelmişbi sevindirik oldum bi de kilo versem spor yapabilsem
Benim nişanlım da pijama, çamaşır vs ne kadar düşkünsün diyor. ne yapayım ben nişanlanmadan öncede düşkündümseviyorum kendime bakmayı
:44::44::44::44::44::44::44: bişey anladıysam arap olayım
kızlarr bugün sizden uzak kalacam gelin yemeğine davetliyim dee
kimi görsem evlilik daha da güzelleştirmiş seni diyor. gözlerimin içi gülüyormuşumarım hep böyle devam eder. 5 yıl sonra da yıllar sonra da
saçlar kesildikten sonra ise dün eşim dedi ki böle daha bi seksilik gelmişbi sevindirik oldum bi de kilo versem spor yapabilsem
Uffff sen epey yol almışsın canımmm
öhöööö öhhhöööö sen aşmışsın yavrumm yaaa ama
babana mı??????????????????????*
Hiç bir fikrim yok ama ilerde mecbur öğreneceğiz.
Dilam uçmmuşsun sen ben hayatta anam anam ben aşka aldırayım diyorum oda imkansız gibi geliyor:18:
eveeett bende 22 haziranda evleniyorum.Heyecan dorukta Allah tüm evleneceklere mutluluk nasip etsin
Kızlar i am very busy
Evde busy, işte busy, heryerde busy
Bu nasıl iş arkideş yaaaaaa
Öpüyorum hepiniziiiii
Veeeee artık evlenmek istiyoooommmmmm delü gübüüüüüü!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elifffffffffaz kaldı..vuslatın çağına her anlamda..
-**
ya bu arada forumda bir konu okudum tüylerim diken dikeneğer konu fake değilse şoklardayım..
kadının kocası her gece yatarken biberonla süt içiyormuşartık şaşmayacağım diyorum ama yine de şaşıyorum..
Allahım nelerle karşılaşcaz kimbilir.
merhabalar kiiiiii
düğününe taammmm 4 ay kalmış bi gelincik geldiiiiiibu gün ayın 24 ü
bida ki ayın 24 ü gelcek sonra bida gelmeden abimi dünya evine sokacam :123::123:
sonra bida ayın 24 ü olcak temmuz oluyor buo zaten ramazan olcak oruçlu olcaz büyük ihtimal evimiz tutulmuş eşyalarımız alınmış gelinliğim dikilmiş olacak :132:
sonra bida ayın 24 ü olduğundaaaaaaa:118::118::118::118::118::123::123::123::123::124::124::124::124:
sonradaaaasonra ayın 26 sı olacak ve bekle bizii antalyaaaa
Allah 'ım ne güzel bi gün
çok mu mutluyum neya da çok aşık
hadi evlenin artık kızlar yaaaa sıra gelsin bana daaaa:86::86:
elifiimmmm az kaldı kuzumm sık dişini bak bu cuma degül bida ki cuma
bana baksana sen bu ayın 24 ü diger ayın 24 ü öbür ayın 24 ve öbürününde öbürü ayın 24 ü
dila elbise nerde :44: kaldırdın mı yoksaaagörmedim kiii
Bireyin haz kaynağı ağızdır. Bu nedenle bebekler herşeyi ağızlarına alarak tanımaya çalışırlar. Yeterli doyuma ulaşmayıp oral evrede saplanan (oral fiksasyon) kişilerin gelecek yaşamında oburluk, sigara tiryakiliği görülebilir.
konu sahibinin kocası da biberonla emiyor ya o gelişim döneminden kalma saplantı olabilir demek istedim.
dilaamm bu arada kıyafetini göremedim ki ben kaldırdın mı:44::44:
Dilaaaaaaaaa
Elbiseeeee
Söyliiim çıkiiiim dediiiimmmm
Buda iyiymiş.Yok bizden birşey çıkmazbizimkide gidelim beraber allaım diyor son care öyle yapıcaz artık
Elifim hadi azıcık kaldı sık dişiniKızlar i am very busy
Evde busy, işte busy, heryerde busy
Bu nasıl iş arkideş yaaaaaa
Öpüyorum hepiniziiiii
Veeeee artık evlenmek istiyoooommmmmm delü gübüüüüüü!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Benimki mağazaya adımını atmaz utangaçtır o konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?