Buda iyiymiş.Yok bizden birşey çıkmaz
Aşka geçen ince çorap al dedim.
Düğüne geç kalıyorduk. Resmen yalvardı ebn utanırım.Ben anlamam ne alacağımı, geleyim arabayla giderken alırız" dedi.
İç çamaşırını düşünemiyorum bile
dila mesaj başlığın kopardı
1 saatte eşek geçti de ne demekdeli kız
Ya Öyle canım,aslında kullanılması lazım benim İdolum Oya dır,kullanılmayınca uzak duruluyor işte inan ilk defa bu forumdayım,zamanım olmadı çevremde kimse yok
Allah sizin gibi kardeşlerden mahrum etmesin,sizler çok iyisiniz,sizler olmasa idiniz,çok yanlız kalacaktım,artık saf kalbimle konuşuyorsamda affedin
eveeett bende 22 haziranda evleniyorum.Heyecan dorukta Allah tüm evleneceklere mutluluk nasip etsin
gündaşımmmm benim 659 senin 59 biz nasıl gündaşız o zaman bu bi çelişki midir
Bizde söylemiştim.yok bizimki o kadar değil Allahtan :)
vallahii biras aştımm
nişanlı aldı bana bi kaç defaa saolsunn
hoşgeldinn, hayırlı olsunn
kolay gelsinn elifkoviççççç
bende okudum onuu ama yeni üye lpnu değişik fake olabilir die düşündümm
hoşgeldin kiii
azcıkk kaldıı accık sabırr pınartoşumm
maşallah maşallahhhh
dişsizz kaldığınızda bile bu cümleler dökülsün dilinden inşallah kuzumm
ekliyorumm canım senin içinnn
bide bi arkadaş vardı yurt dışından gelip hemen hazırlık yapacaktı, yardım istiyoduu[/COLOR]
yetiştirirsinn arkadaşımm, önümüzde örnekleri varr
bknz: jeteliff
Bende senin gibi kızgın kumlar serin sular durumunu tam tersine yaşıyacağız gibime geliyoren güzelilini yapıyorsun alışkınsındır o zaman ben beyaz dondan onlara geçiş yapacağım nasıl olacak acep bilemedim
Aslımaynen öyleherşey ilk kendimiz için.
ben kendim için giyiniyom eşim faydalanmış oluyor
bu arada Allah herkese hayırlı eş versin.seçimimizden pişman etmesin.
kimi görsem evlilik daha da güzelleştirmiş seni diyor. gözlerimin içi gülüyormuşumarım hep böyle devam eder. 5 yıl sonra da yıllar sonra da
saçlar kesildikten sonra ise dün eşim dedi ki böle daha bi seksilik gelmişbi sevindirik oldum bi de kilo versem spor yapabilsem
ben nası elbise bulacağım ya düğünee :44: dilanınki gibi giysem ya bendeo vücutla nası giymiş bunu diye millet ağzıyla bile gülmez banaa
bulunduğum ilçenin sınırları içindeki tüm mağazaları gezdim bulamadımbildiğiniz üzere izmir de de bulamamıştım şimdiki hedefim aydın sevdiceğim gel beraber bulalım didi yirim onu yaa
mayıs sonuna kadar vaktim var buldum buldum bulamadım görümce elbisesiz kalacak
hayırlı ugurlu olsunnhangi şehirde olcak düğünn
Bizde söylemiştim.
Eşim kendini hazır hissetse bile ben panikletcem rahat rahat uyuyacağım.
Utangaç halleri daha mı tatlı oluyor ne yüzü kızarınca yanaklarını sıkasım geliyor nedense
Dilam ben sanırım hep böyleydim.
Kzı kardeşim bana benzemez hatta aslı gibi oda çok sever böyle renkli şeyleri falan
Ben utangaç olduğumdan belkide giyemiyorum bilmem acep evlenince değişir mi?:44:
Bende senin gibi kızgın kumlar serin sular durumunu tam tersine yaşıyacağız gibime geliyor
Aslım
Allah hep böyle olmanızı nasip etsin aminnnnnn darısı başımıza
Pınar ne var vücudunda aaaaaaaaaadelirtme beni
millet kaç beden yağlar lömbür lömbür taytla mini etekle dolanıyo ya
saçmalamaz mısınbulacaksın fıstık gibi de olacaksın
Pınar sadece beğenmekte zorluk çekiyorsundur.
Ben 6 ay elbise aramıştım abimin düğünü için en son annemler dikmişlerdi.
Onlarada itiraz edemediğimden giydim.
Haklısıngercekten utanınca daha tatlı oluyorlar canımm ama biz daha tatlıyızz
yok canım hem beden sorunu hem beğeni sorunu bu yani olanları beğenmiyorum beğendiklerimin bedeni yok gibi
1 ay daha arayacağım bakalım bulucam inşallah hem beğendiğim hem bedeni bana olan bi elbisecik
İnşallah bulabilirsin.
Ben aramaktan helak olmuştum.
Neyse ki annemler hemencecik 5 günde dikmişlerdi.
Arkadaşı terziydi ve kendisi de işlemelerini yapmıştı yetişmişti.
annenler banada dikseler yaaa
inşallah bulurum ya bakalım aydına gideyim bide olmadı başka yerlerde var aklımda
dikişine güvendiğim bi yer yok maalesef burda o iş yaş yani
hazır bulucam ben ya inanıyorum kendime güveniyorum
millet dolanıyor ama nası kötü duruyor aslım biz bile bakıyoruz nası giymiş bunu diyee
beden büyük olunca ona göre çıkartıyolar onlar da hep sünnet çocuğu annesi modeli yani genç bi insan iri olamaz sanki
bulucam inşallah henüz umudumu yitirmedim1 ay diyet yapsam aslında tutamıyorum lanet olasıca bogazımı
Seni çok iyi anlıyorum canım ya ben de kiloluyum ve giydiğimi yakıştıramıyorum kendime üstüne de yemeye devam ediyorum ama seviyorum yemeği ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?