'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben nası elbise bulacağım ya düğünee :44: dilanınki gibi giysem ya bende o vücutla nası giymiş bunu diye millet ağzıyla bile gülmez banaa

bulunduğum ilçenin sınırları içindeki tüm mağazaları gezdim bulamadım bildiğiniz üzere izmir de de bulamamıştım şimdiki hedefim aydın sevdiceğim gel beraber bulalım didi yirim onu yaa

mayıs sonuna kadar vaktim var buldum buldum bulamadım görümce elbisesiz kalacak

eysaih senle tanışmadık biz
adın ne nerelesini kaç yaşındasın evlisin sanırım ne kadarlık evlisin?

eveeett bende 22 haziranda evleniyorum.Heyecan dorukta Allah tüm evleneceklere mutluluk nasip etsin

bir gündaş dahaaa
gündaşımmmm benim 659 senin 59 biz nasıl gündaşız o zaman bu bi çelişki midir

oyy gündaşımmm sana garezim var sanki 659 yapmışım bi de Allah beni ne etmesin ya
yarınki listede düzeltirim artık kuzum özür

Pınar ne var vücudunda aaaaaaaaaa delirtme beni

millet kaç beden yağlar lömbür lömbür taytla mini etekle dolanıyo ya

saçmalamaz mısın bulacaksın fıstık gibi de olacaksın

yok bizimki o kadar değil Allahtan :)
Bizde söylemiştim.
Eşim kendini hazır hissetse bile ben panikletcem rahat rahat uyuyacağım.
Utangaç halleri daha mı tatlı oluyor ne yüzü kızarınca yanaklarını sıkasım geliyor nedense

Dilam ben sanırım hep böyleydim.
Kzı kardeşim bana benzemez hatta aslı gibi oda çok sever böyle renkli şeyleri falan
Ben utangaç olduğumdan belkide giyemiyorum bilmem acep evlenince değişir mi?:44:

en güzelilini yapıyorsun alışkınsındır o zaman ben beyaz dondan onlara geçiş yapacağım nasıl olacak acep bilemedim
Bende senin gibi kızgın kumlar serin sular durumunu tam tersine yaşıyacağız gibime geliyor

Aslım
Allah hep böyle olmanızı nasip etsin aminnnnnn darısı başımıza

Pınar sadece beğenmekte zorluk çekiyorsundur.
Ben 6 ay elbise aramıştım abimin düğünü için en son annemler dikmişlerdi.
Onlarada itiraz edemediğimden giydim.

gercekten utanınca daha tatlı oluyorlar canımm ama biz daha tatlıyızz

Pınar ne var vücudunda aaaaaaaaaa delirtme beni

millet kaç beden yağlar lömbür lömbür taytla mini etekle dolanıyo ya

saçmalamaz mısın bulacaksın fıstık gibi de olacaksın

millet dolanıyor ama nası kötü duruyor aslım biz bile bakıyoruz nası giymiş bunu diyee

beden büyük olunca ona göre çıkartıyolar onlar da hep sünnet çocuğu annesi modeli yani genç bi insan iri olamaz sanki

bulucam inşallah henüz umudumu yitirmedim 1 ay diyet yapsam aslında tutamıyorum lanet olasıca bogazımı

Pınar sadece beğenmekte zorluk çekiyorsundur.
Ben 6 ay elbise aramıştım abimin düğünü için en son annemler dikmişlerdi.
Onlarada itiraz edemediğimden giydim.

yok canım hem beden sorunu hem beğeni sorunu bu yani olanları beğenmiyorum beğendiklerimin bedeni yok gibi

1 ay daha arayacağım bakalım bulucam inşallah hem beğendiğim hem bedeni bana olan bi elbisecik

gercekten utanınca daha tatlı oluyorlar canımm ama biz daha tatlıyızz
Haklısın

yok canım hem beden sorunu hem beğeni sorunu bu yani olanları beğenmiyorum beğendiklerimin bedeni yok gibi

1 ay daha arayacağım bakalım bulucam inşallah hem beğendiğim hem bedeni bana olan bi elbisecik

İnşallah bulabilirsin.
Ben aramaktan helak olmuştum.
Neyse ki annemler hemencecik 5 günde dikmişlerdi.
Arkadaşı terziydi ve kendisi de işlemelerini yapmıştı yetişmişti.

İnşallah bulabilirsin.
Ben aramaktan helak olmuştum.
Neyse ki annemler hemencecik 5 günde dikmişlerdi.
Arkadaşı terziydi ve kendisi de işlemelerini yapmıştı yetişmişti.

annenler banada dikseler yaaa

inşallah bulurum ya bakalım aydına gideyim bide olmadı başka yerlerde var aklımda

dikişine güvendiğim bi yer yok maalesef burda o iş yaş yani

hazır bulucam ben ya inanıyorum kendime güveniyorum

dikişine güvendiğim bi yer yok maalesef burda o iş yaş yani

hazır bulucam ben ya inanıyorum kendime güveniyorum

İnşallah canım ama denemeden elbiseler hakkında yorum yapma ben öyle olduğumdan bizimkiler biraz ısrar edince deniyorum ve çok beğeniyorum üstümde duruşunu askıda hemen karar verme derim.

Seni çok iyi anlıyorum canım ya ben de kiloluyum ve giydiğimi yakıştıramıyorum kendime üstüne de yemeye devam ediyorum ama seviyorum yemeği ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…