'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Daha tam düzenlenmemiş de olsa mutfağın resimlerini koydum kızlar...Not: Perde teyzemin eski perdesidir idareten storem yapılana kadar

Seni çok iyi anlıyorum canım ya ben de kiloluyum ve giydiğimi yakıştıramıyorum kendime üstüne de yemeye devam ediyorum ama seviyorum yemeği ya

yeyip yeyip kilo almasak öyle bşeyi icat eden olursa gelsin öpeceğimmm

ahh kaderdaşlarım benim yaşamak için yiyen değil yemek için yaşayan dostlarım akşama evde kek var diye sevinen bi insan gördünüz mü siz yaa

işte o benim

resmen bir oburum ben

zayıflamamm lasımmmm

dila hanımcım sen bi git yaaa ne zayıflamasııı daha ne olcan da benim sinirimi bozcan

44 beden abiye arıyom ben senin haberin var mıı

dila hanımcım sen bi git yaaa ne zayıflamasııı daha ne olcan da benim sinirimi bozcan

44 beden abiye arıyom ben senin haberin var mıı

gell bak şöle yapalımm özgeden leslie öğrenelim birlikte yapalım olur muu
benim göbeğim var pınartoşum yaaa onu vermek istiyorum birlikte diyet arkadaşı olalım olmaz mıı :44::44:

seni çok iyi anlıyorum canım çünkü bundan bi kaç sene önce bende 46 bedendim gencecik kız koca koca şeyler giymek çok zor yaaaa ama dikkat etmiyoruz işte sürekli yiyoruz maalesef

herkese merhabalar kızlaar
öğlene kadar uyudum nişancanla kısa bi tartışma atlattım ve tatil günümde rahat rahat ev işi yaparım derken oturdum kaldım açtm slow şarkıları ağlıyorum nolcaz biz böyle bi dargın bi barışık ooooff of

gell bak şöle yapalımm özgeden leslie öğrenelim birlikte yapalım olur muu
benim göbeğim var pınartoşum yaaa onu vermek istiyorum birlikte diyet arkadaşı olalım olmaz mıı :44::44:

leslie çok yaptım ben sıkıldım artık o kadından 3 mil yaptım devamlı zaten 4 mil ve 5 çok zor geldi 2 de çok hafif

benim bogazımı tutarak başlamam lazım dilam homini gırtlak yersen vücut napsın ki tutamıyorum kendimi işte

diyet arkadaşı kardeşi dostu herşeyi olabiliriz yeter ki zayıflayayım ben yaaa

70 olayım ya çok bişi istemiyorum sadece 10 kilocuk veremedim gitti yaa

seni çok iyi anlıyorum canım çünkü bundan bi kaç sene önce bende 46 bedendim gencecik kız koca koca şeyler giymek çok zor yaaaa ama dikkat etmiyoruz işte sürekli yiyoruz maalesef

aynen hüm aynen normalde 42 giyiyorum abiye kalıplarından dolayı 44 dediler hep o da tabi anne modellerine kaçıyor artık şıkır şıkır kıyafetler var bedeni yok işte

kafalarını kırcaksınn
şuan ben de sinirli olduğumdann

pınartoşş başlayalım öyleyse hem yemeğimize dikkat edelim hem yürüyüş yapalım akşamları olur muu

:80:Merhaba kızlar
Şey ben davetiyemi yaptırdım da yükledim bakalım yorumlarınız ne olacak

ben çok beğendimm haticemm

yeyip yeyip kilo almasak öyle bşeyi icat eden olursa gelsin öpeceğimmm

Valla ben de öperim

zayıflamamm lasımmmm

şistt sana ne oluyor yahu iyisin maşallahın var

Akşam evdeki keki ben gidene kadar yiyip bitirmesinler diye evi arayıp bana bırakın yoksa aynısından bir tepsi yaptırır hepsini tek yerim siz bakarsınız diye tehdit savuran bile var

peki sen şimdi kaç bedensin bakalım?

Al benden de o kadar canım ya düğüne kadar denedim olmadı düğünden sonra sıkıntı yapar veririm dedim o hiç olmadı şimdi bebek olana kadar barı zayıflasam diyorum ((

pınartoşş başlayalım öyleyse hem yemeğimize dikkat edelim hem yürüyüş yapalım akşamları olur muu

bilmem çıkabilirmiyim ki ben yürüyüşe :44: evde yapsak bişeyler leslie değil de özge geçen gün yeni bişeye başladım dedi ondan yapsak misal :44: callenistic mi ne öyle bişi:26:

olma mı :26:

ben spor yaparım onda sorun yok ama boğazı nası tutucam bimin önünden geçip nası dalmıcam içeri dankek almamaya

Şu an 40 bedenim çok şükür

Ne yapacaksanız bana da söyleyin...

Kızlar bende diyet yapmak istiyorum... yürüdüm bugün öğle arasında yarım saat akşam evce gittiğimde ya leslie yapmayı düşünüyorum ya da yürüyüşe çıkmayı havada güzelleşiyor artık.

kendimi gördüm sende bircaannn

bende öyleyim ya annem de bitene kadar yicem iişte bitince beni yicek değilsin ya diyo belli olmaz bu gidişle onu bile yerim diye korkuyorum

millet stres yapar yemez ben strese girdim mi kendimi markette buluyorum ne varsa toplayıp gelip tv nin karşısına yayılıyorum

sonra işte böyle ağlıyorum sağda solda

bende düğüne kadar yaptım yaptım sonra mümkün değil toparlayamam bida ben

nişana kadar 9 kilo verdim 80 oldum geçen sene düğüne kadar 10 kilo daha vermem lazım yoksa bida hayatta kendine gelmez bu vücut:18::18:

ben jillian diye bişeye başladımmmm
3 video halinde level1 level 2 level 3 şeklinde
her biri 10 ar gün yapılıyo
27 dk videolar ama çok tempoluuu anam ağlıyo valla
bacaklarım falan felaket ama yapıcam hırs yaptımmm
sıkılaşmak istiyorum çünküüü
diyete de devam ediyom tabi (dünü saymazsak )
kalori sayma yöntemi ile diyet yapıom ben

Daha tam düzenlenmemiş de olsa mutfağın resimlerini koydum kızlar...Not: Perde teyzemin eski perdesidir idareten storem yapılana kadar

Canım güzel mutfağın. Dolabın mı yetersiz canım? Benim de senin gb olacak gb benim dolap yetersiz ek dolap alcam artık ev kira olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…