işte bu desenler:)
hiç bunun set halinde satıldığını görmedim, asıl bnda gözüm var ama belki kararım değişir.
eve gideyim evim hayatma bakcam saklama kapları varsa alcam
Kızlar bıcak seti korkmazn almaya karar verdm
Nil englısh homede bugnemi özeldi orda degişik yatak örtsü begendm kareli
işte bu desenler:)
hiç bunun set halinde satıldığını görmedim, asıl bnda gözüm var ama belki kararım değişir.
Kızlar doğrayıcı yakaladinyakaladin da 42 den 16.50 ye düşmüş almak isteyen olursa Haber vermek istedim
Eki Görüntüle 267914
programım uyarsa ayarlamaya çalışırm cnm bende alışveriş yapamıcam ama sizinle gezebilirm sorun deilbekliycem size gelmesini balım ondan soa alırım
Morgananın çay pasta setinden yada kek standlarından alcam bu ay brseyler alablrm kart borcmu ödedm hemen boslugu doldurayım nilcik berabr hafataya toplasp ikea günü yapalm olrmu
ben de gördüm ama iyi midir bilemedim.
kullanan var mı ya da duyan bilen????
kızlar bilmiorm ama sanki plastikten bişimiş ve kolayca bozulucak gibi gelio bu bana
kargoyla fln 20ye gelir size, speed slicer 29adüşüo bazen markafonide fln en azından kalitesi dünyaca onaylanan bi ürün kızlar
aslında belkide biz de annem gibi 2 tane bıcak kullanıcaz belki çok gerkesiz ve cekmecelerimizde boşa yer kaplıcak ama hevesleniorz işte:76:
bende bunu ikeada gördm kızlar pratik bişi bu baya , çelik bıcakları var kuruyemiş soğan ne varsa 2 hmlede param parça edio:) fiyatı da 14,90 gibi bişidiBizde var böyle seyler çekmecelerde cnmTek alırsam soğan doğrayıcı alırım tatlım gecen gün tchibo da gördüm haladaha var gayet güzel hoşumada gitti almayı düşünüyorum annemle kendime
Eki Görüntüle 267920
bende bunu ikeada gördm kızlar pratik bişi bu baya , çelik bıcakları var kuruyemiş soğan ne varsa 2 hmlede param parça edio:) fiyatı da 14,90 gibi bişidi
ama blendırımın küçük haznesi de aynı seyi yapar fazlalık olmasn die almamıstm
Blendrı çıkartmamak için ideal bişi cnm elinin altında bulunur blendırı kurana kadar bununla daha hızlı yapabilirsin cnmHerşeyi blendrla yaparsak elektrik faturasını düşünemiyorum
Bizde var böyle seyler çekmecelerde cnmTek alırsam soğan doğrayıcı alırım tatlım gecen gün tchibo da gördüm haladaha var gayet güzel hoşumada gitti almayı düşünüyorum annemle kendime
Eki Görüntüle 267920
doğru diosn cnm valla ama zaten hep elimin altında tutucam gibi hatta duvara monte etme imkanım olursa onu da yaparm:))
evlenince çok ihtiyacm olursa böle bişi de alabilirm çok paalı deil zaten
bu da güzelmiş, ben tupper süper şef aldım böyle şeyleri aslında daha da almayı düşünmüyorum.
etraftan arkadaşlar bu tip ıvır zıvır ihtiyaç oldukça da zaten alınır ama inan çoğu boşuna dediler.
onları alacağına 2 havlu fazladan alsan bile daha çok işe yarar dyorlar.
zaten süper şef var, almıcam artık bunlardan, bir tek blander-mikser set o kadarcık.
benden bi dizi molası:)
yatmadan gelirim çeyizciklerimmm
doğru diosn cnm valla ama zaten hep elimin altında tutucam gibi hatta duvara monte etme imkanım olursa onu da yaparm:))
evlenince çok ihtiyacm olursa böle bişi de alabilirm çok paalı deil zaten
nilcim tchibodaki sogan dograyıcıyı aldım ben çok kullanışlı tavsiye ederim cnm
bizim avmdede mağazası var cnm ama görmedm onu hiç dikkatimi çekmedi, ikeada görmüştm kullanıslı bişidi
ondan önce bıcaklarımızı bekliorz sabırsızlıkla siparişimizi verdk dün bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?