'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ben 5 mil yapıyorum sıkmıyor beni yani ama ben kilomu sivilce ilacım ve aynı zamanda spor yaparak verdim inş korurursam bu halim bile iyi. 6 kilo verdim 58 im.

Nasıl bir dolap aldın canım.

Hüm Mutfakta ki eşyaların hayırlı olsun canım,Rabbim huzurlu kullanmayı nasip etsin

Özge Dila,bircan,sinem,bence zayıf olayım derken kendinizi fazla yormayın,Allah muhafaza hasta düşersiniz

benim için de en zoru bu oldu ama tuttum kendimi valla
son zamanlarda az az yemeye başladım yine tutsam iyi olcak

kız yaklaşık 8 aydır fln yemiyorum ben bunlarıı
şimdi de bişeler yapim istiyorumm.
spora gidebilirim ama akşam çıkıp gitmeye üşeniyorum açıkcasıı kendim bişeler yapim istiyorum

kız yaklaşık 8 aydır fln yemiyorum ben bunlarıı
şimdi de bişeler yapim istiyorumm.
spora gidebilirim ama akşam çıkıp gitmeye üşeniyorum açıkcasıı kendim bişeler yapim istiyorum

Bacım senin fiziğin güzel nerden esti spora,eniştenin haberi olsun,sonra demesin kendini ne hale getirdin

Valla canım Call. Güzel ama ilk haftalar çok kasların geriliyor et kesiyr yani vücudun :) iş yerinde arkadaşım yaptı leslie daha iyi diyor

o da jillian gibi o zaman o çok fena yapmıştı beni özür dilerim ama wc ye oturamıyordum bacaklarımın ağrısından

leslie öyle yapmıyor insanı evet ama sıkılaştırmıyorda kilo vermene yardımcı oluyor o

aynen yemek için her daim bahanem hazırdır benim

60 lardan vazgeçtim ya 70 bari olayım diyorum ben en son 80.3 geldim

napsam da versem ben şu 10 kiloyu :44::44:

rüya diil kendimi tuttum ve olduu
abur cubur yemiyorum nerdeysee

hayal bence benim için en fazla bi hafta yemeden durabilirm ben 1 hafta diyet yapsam sonra bigün izin olsa olmaz mı ya dila :26:

Bacım senin fiziğin güzel nerden esti spora,eniştenin haberi olsun,sonra demesin kendini ne hale getirdin

onun zayıflaması lasım aslında ben yanında çocuk gibi kalcam yoksaa:18::18::18:

pınarrr zaten kilo çok çabuk verilmiyoo
sen emek etcen bi cipsle bütün haftayı çöpe atmış olcaksınnn

Nasıl bir dolap aldın canım.

Biz dolabı kendimiz yaptık boydan kısa içi de iki raflı bir katına erzakları koyuyorum bir katına da borcamları ve ıvır zıvır eşyaları üstüne de mini fırını ve tort makinasını koydum orada pişiriyorum basit oluyor..

Eşimin elinden geliyor öyle şeyler biz ölçüleri verdik Bauhaus'dan parçaları kestirdik evde monteledik..

Azmetmek zorundayız canım ya moralini bozmak istemem ama evlenince de zor oluyor anladın sen onu :26:

Bu arada ben pek sporda yapıyordum ama dün akşam eşim zorla yaptırdı artık her akşam mekik çekecek mişim bakalım becerebilecek miyim...

Ay kıyamam mekik çekmek çok sıkıcı geliyor bana

Benimm sevgili nişanlım da gıcıklaşıyor sen salata ye, spora başla kilo alma diye vıdı vıdı

dilamik ben cips sevmem zaten benim derdim tatlı ve hamur işi

bircanım biliyorum evlenince veremeyeceğimi geçen yıl nişanlık giycem diye azmettim 9 kilo verdim 80 oldum nişanlandım düğüne çok var dedim saldım

sonra zaman zaman aldım verdim şimdi yine 80'im bida bi azim lazım bana ama gelmiyor işte olmuyor

gelinlik için bile vermezsem bida töbe veremem zaten :18:

Aman Bacı Kendini Fazla seni çok seviyoruz bunu bil,olmasan hemen yokluğun görünür canım

Allah razı olsun

benim de sevgiye şevkata ihtiyacım var(dı!)

**

spordan laf açılmış..

call yapan bendim ve çok faydasını gördüm . 3 hafta sonunda 1 beden incelmiştim. ki yemeği tam kısamadığım halde..

pınar,bircanın dediği gibi evlendikten sonra daha zor ben suan yapmak istiyorum bazen ya cok yorgun oluyorum ya da ev işi oluyor kalıyor aslında günde 40 dk ayırsam süper olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…