rüya diil kendimi tuttum ve olduu
abur cubur yemiyorum nerdeysee
call aslı yapıyoduuuu
zehroş da yapıyodu baya memnunduuuu
1000i çok geçmemeye çalışıyom kuzum zaten sen oraya üye ol sana yazıyo şu kadar kalori alırsan ayda şu kadar verirsin diye
leslie çok eğlenceli ama bana çok hafif geldi ya
gerçi 3 mil yaptım ben hep
Ben de yazdıklarını okuyunca birden kendimi göndüm Pınarım ben üzülünce de yerim sevinince de ortası yok eşim benden daha az yiyo ya
Ben önceden 72 idim bir ara 68 oldum ama şimdi 78-79 aralarındayım benim de 10kg vermem lazım ama laf var icraat yok henüz..
Benim mutfağımda küçük pek bir şeyim sığmadı bizde extra dolap yaptık mecburen zor oluyor gerçekten
benim için de en zoru bu oldu ama tuttum kendimi valla
son zamanlarda az az yemeye başladım yine tutsam iyi olcak
kız yaklaşık 8 aydır fln yemiyorum ben bunlarıı
şimdi de bişeler yapim istiyorumm.
spora gidebilirim ama akşam çıkıp gitmeye üşeniyorum açıkcasıı kendim bişeler yapim istiyorum
Valla canım Call. Güzel ama ilk haftalar çok kasların geriliyor et kesiyr yani vücudun :)iş yerinde arkadaşım yaptı leslie daha iyi diyor
Ben de yazdıklarını okuyunca birden kendimi göndüm Pınarım ben üzülünce de yerim sevinince de ortası yok eşim benden daha az yiyo ya
Ben önceden 72 idim bir ara 68 oldum ama şimdi 78-79 aralarındayım benim de 10kg vermem lazım ama laf var icraat yok henüz..
rüya diil kendimi tuttum ve olduu
abur cubur yemiyorum nerdeysee
Hüm Mutfakta ki eşyaların hayırlı olsun canım,Rabbim huzurlu kullanmayı nasip etsin
Özge Dila,bircan,sinem,bence zayıf olayım derken kendinizi fazla yormayın,Allah muhafaza hasta düşersiniz
Bacım senin fiziğin güzel nerden esti spora,eniştenin haberi olsun,sonra demesin kendini ne hale getirdin
aynen yemek için her daim bahanem hazırdır benim
60 lardan vazgeçtim ya 70 bari olayım diyorum benen son 80.3 geldim
napsam da versem ben şu 10 kiloyu :44::44:
hayal bence benim için en fazla bi hafta yemeden durabilirm ben1 hafta diyet yapsam sonra bigün izin olsa olmaz mı ya dila :26:
Nasıl bir dolap aldın canım.
o da jillian gibi o zaman o çok fena yapmıştı beniözür dilerim ama wc ye oturamıyordum bacaklarımın ağrısından
leslie öyle yapmıyor insanı evet ama sıkılaştırmıyorda kilo vermene yardımcı oluyor o
aynen yemek için her daim bahanem hazırdır benim
60 lardan vazgeçtim ya 70 bari olayım diyorum benen son 80.3 geldim
napsam da versem ben şu 10 kiloyu :44::44:
hayal bence benim için en fazla bi hafta yemeden durabilirm ben1 hafta diyet yapsam sonra bigün izin olsa olmaz mı ya dila :26:
Azmetmek zorundayız canım ya moralini bozmak istemem ama evlenince de zor oluyor anladın sen onu:26:
Bu arada ben pek sporda yapıyordum ama dün akşam eşim zorla yaptırdı artık her akşam mekik çekecek mişim bakalım becerebilecek miyim...
çok yoğunum :95::95::95:
Benimm sevgili nişanlım da gıcıklaşıyor sen salata ye, spora başla kilo alma diye vıdı vıdı
Aman Bacı Kendini Fazla seni çok seviyoruz bunu bil,olmasan hemen yokluğun görünür canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?