'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Haticem davetiyene bayıldım çok şeker ki

maşallah

*

Hümmmmmmmm mutfağın çok sıcak ve huzurlu sempatik geldi bana

yalnız ne kadar çok tenceren var kendimde çok az var tuhaf oldum da bende 4 tencere 1 düdüklü var da

bardakların süper kola içmeye gelebilir miyim

Rabbim aşkla yemek yaptığın günleri göstersin inşallah

kuzum gel gel keşke görsem seni ilk tanıştığım insansın sen bu sayfada canım benim valla tencereler bana da fazla geldi olmadı annemle bakacağız alacak 2-3 tanesini

aslında evlenince zayıflamak lazım hani zayıflatıyordu

Haticem Davetiyelerin Hayırlı olsun canım,çok tatlı olmuş

uçak 1 saat İzmire geleyim ben ordan senle İstanbula gidelim cırt diye ordan Tekirdağ a ordan uçakla Adanaya heheheeh

Hüm sen İzmir'e Gelirsen seni misafir ederim ama enişte ile gelirsen gezdiririz: Aslı Bacının yanına gideriz,yeni gelinden artık ne ikram görürüz bakalım

aslııımoskovizoskiviçççç

3 haftada 1 beden miiiii

abimin düğüne 6 hafta var yapsam şimdi 2 beden incelirmiyim :26: o zaman 40 beden olurum

aslııııııııı dünyaları bağışladın bana sankiiii

zaten şefkate ihtiyacın vardı(!)gel sarıp sarmalayayım seniiiiiiii

ama çay içicem şimdi ondan sonraaa

3 haftada 1 beden haa:97::97::97::97:

o zaman düğüne kada 0 beden bile olurum ki beennnn:86::86::86::86::86::86:

Hüm sen İzmir'e Gelirsen seni misafir ederim ama enişte ile gelirsen gezdiririz: Aslı Bacının yanına gideriz,yeni gelinden artık ne ikram görürüz bakalım

Aslım bize neler neler yapar

bu zayıflatıyorsa bile sonra fındık fıstık enerji yüklemesinden alınıyor sanırım kilo

evettttttt süper olurr

Kızzzz fındık fıstık bizde mi yiyoruz sadece erkek yese yetmiyor mu

uçak 1 saat İzmire geleyim ben ordan senle İstanbula gidelim cırt diye ordan Tekirdağ a ordan uçakla Adanaya heheheeh

neee buraya mı geliyosunuzzzzz
ayyy buyrunn buyrunnnnnnn

aslııı call nası yapılıyo acebaaa :44::44:
aydınlatırmısın biziii lütfenn

tecrübeli gelin gibi sen alsana ilk aaaa ne diyo

ben fındık sevmem ki yemem ben yaaa

bizim de ihtiyacımız oluyor tabi..

sadece bunun için değil günlük hayat için enerji şart oluyor
fındık yeme başka bişi ye

** gel sen gel neler neler yapmam ki

tamam ben de Hurma yerim incir yerim ım ım onlar daha güzel tatlı tatlı ve bi kaç ay sonra hüm tekrar 70 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…