'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben 4 mayısta ankaraya gelcem amaa zamanım o kadar kısıtlı ki anlatamam sana
hatta alana yetişebilirsem ne mutlu banaa
yoksam görüşürdük seninleeeeee

Yani Dila sen Ankaraya git,sonra Hüm elifi görmeden git yada onlar seni ziyaret etmeden geri dönsen olmaz ki,topiğmizin samimiyetine gölge düşer

evet bende sana onu diyecektim canım göreyim seni diye... neden kısıtlı yaptın yaaa

şimdi şölekiii ;
sabah 09.45 te burdan bincem10.30 da orda olsam etimesguta gitmem 2 saat sürüyo vesselamm
ama ben biyerlerden aktarma yapcam,
uygun bi yer bulup 1 saat oturup kahve içebiliriz gibi geliyo şuandaa
ordanda eve geçerim kuaföre giderim fln nasıll olurr

Yani Dila sen Ankaraya git,sonra Hüm elifi görmeden git yada onlar seni ziyaret etmeden geri dönsen olmaz ki,topiğmizin samimiyetine gölge düşer

benim gittiğim tarihte elif istanbulda olcak muhtemelen çünkü 1 gün sonra düğünü varr
ama hümle görüşmeye çalışcazzzz

benim gittiğim tarihte elif istanbulda olcak muhtemelen çünkü 1 gün sonra düğünü varr
ama hümle görüşmeye çalışcazzzz

Hümle görüşün bence ,yabancılık çekmezsin canım asker ziyaretinemi geçecen ,eniştenin yanına gideceksen yanlız bırakır seni

Bennn geldimmmmm

Hoşgeldin canımm

canım ben evlenirken 76 kiloydum sana fotomu paylaşıcam gelinliğimi de diktirmiştim..

uçakla gelip havalimanından etismesgut a gitmek evet 2 saatten fazla sürer.... konuşuruz haftaiçi canım inşallah o gün eşyalarım gelmezse buluşuruz ben 2 gün falan kalacaksın sanıyordum

Hümle görüşün bence ,yabancılık çekmezsin canım asker ziyaretinemi geçecen ,eniştenin yanına gideceksen yanlız bırakır seni

düğüne gidiyorumm

uçakla gelip havalimanından etismesgut a gitmek evet 2 saatten fazla sürer.... konuşuruz haftaiçi canım inşallah o gün eşyalarım gelmezse buluşuruz ben 2 gün falan kalacaksın sanıyordum

yok canım yaaa
pazar günü de 11.20 de uçak
hiç zamanım yokk
ama konuşalım bakarız hümmm

Pınarrrrrrrr sar beni sevgiye ihtiyacım var

evet 3 haftada 1 beden inceldim o zaman buraya da yazmıştım sanırım. eski kotumu giyebildim diye. sayende tekrar call topiğine girdim :26: eski dinamik azimli aslıyı gördüm yazdıklarımı benim biran önce o şevki bulmam gerek

ilk zaman sıkılaşmak daha kolay oluyor çünkü biz (sen ve ben gibiler hafif topşu balık etliler ) etler hamur gibi olduğu için sıkılaşmak kolay oluyor.

ama karnım taş gibiydi popo hafif kalkmış göğüslerim de dikleşmişti. kesinlikle kısa sürede doğru yapılınca etkisini gördüğüm tek spor call

sonra sıkılaşmam yavaşladı ama süperdi... takiii evlilik yaklaşıp koşuştırmalardan canım çıkıp yapmayı bırakana kadar

bende yapacammm yaaaaaaaa:84::84::84::84::84:

bircannnn
maşallah maşallahh
Allah ayırmasın sizi, bi ömür huzurla mutlulukla yaşayın inşallahh

Aslı bize göster bende yapacam canım,kilom yok ama spor call iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…