plan yaptık da uygulaması hayali oldu biraz
ben 4 mayısta ankaraya gelcem amaa zamanım o kadar kısıtlı ki anlatamam sana
hatta alana yetişebilirsem ne mutlu banaa
yoksam görüşürdük seninleeeeee
ben 4 mayısta ankaraya gelcem amaa zamanım o kadar kısıtlı ki anlatamam sana
hatta alana yetişebilirsem ne mutlu banaa
yoksam görüşürdük seninleeeeee
evet bende sana onu diyecektim canım göreyim seni diye... neden kısıtlı yaptın yaaa
Yani Dila sen Ankaraya git,sonra Hüm elifi görmeden git yada onlar seni ziyaret etmeden geri dönsen olmaz ki,topiğmizin samimiyetine gölge düşer
benim gittiğim tarihte elif istanbulda olcak muhtemelen çünkü 1 gün sonra düğünü varr
ama hümle görüşmeye çalışcazzzz
Bennn geldimmmmm
dilamik ben cips sevmem zatenbenim derdim tatlı ve hamur işi
bircanım biliyorum evlenince veremeyeceğimi geçen yıl nişanlık giycem diye azmettim 9 kilo verdim 80 oldum nişanlandım düğüne çok var dedim saldım
sonra zaman zaman aldım verdim şimdi yine 80'im bida bi azim lazım bana ama gelmiyor işte olmuyor
gelinlik için bile vermezsem bida töbe veremem zaten :18:
şimdi şölekiii ;
sabah 09.45 te burdan bincem10.30 da orda olsam etimesguta gitmem 2 saat sürüyo vesselamm
ama ben biyerlerden aktarma yapcam,
uygun bi yer bulup 1 saat oturup kahve içebiliriz gibi geliyo şuandaa
ordanda eve geçerim kuaföre giderim fln nasıll olurr
Hümle görüşün bence ,yabancılık çekmezsin canım asker ziyaretinemi geçecen ,eniştenin yanına gideceksen yanlız bırakır seni
uçakla gelip havalimanından etismesgut a gitmek evet 2 saatten fazla sürer.... konuşuruz haftaiçi canım inşallah o gün eşyalarım gelmezse buluşuruz ben 2 gün falan kalacaksın sanıyordum
düğüne gidiyorumm
yok canım yaaa
pazar günü de 11.20 de uçak
hiç zamanım yokk
ama konuşalım bakarız hümmm
canım ben evlenirken 76 kiloydum sana fotomu paylaşıcam gelinliğimi de diktirmiştim..
boyun kaç bircanım senin:26:
ben 1.78 im
bide çok görmek isterim senin gelinliğini
Pınarrrrrrrrsar beni sevgiye ihtiyacım var
evet 3 haftada 1 beden inceldim o zaman buraya da yazmıştım sanırım. eski kotumu giyebildim diye. sayende tekrar call topiğine girdim :26: eski dinamik azimli aslıyı gördüm yazdıklarımıbenim biran önce o şevki bulmam gerek
ilk zaman sıkılaşmak daha kolay oluyor çünkü biz (sen ve ben gibilerhafif topşu balık etliler ) etler hamur gibi olduğu için sıkılaşmak kolay oluyor.
ama karnım taş gibiydi popo hafif kalkmış göğüslerim de dikleşmişti. kesinlikle kısa sürede doğru yapılınca etkisini gördüğüm tek spor call
sonra sıkılaşmam yavaşladı ama süperdi... takiii evlilik yaklaşıp koşuştırmalardan canım çıkıp yapmayı bırakana kadar
Aslı bize göster bende yapacam canım,kilom yok ama spor call iyidirPınarrrrrrrrsar beni sevgiye ihtiyacım var
evet 3 haftada 1 beden inceldim o zaman buraya da yazmıştım sanırım. eski kotumu giyebildim diye. sayende tekrar call topiğine girdim :26: eski dinamik azimli aslıyı gördüm yazdıklarımıbenim biran önce o şevki bulmam gerek
ilk zaman sıkılaşmak daha kolay oluyor çünkü biz (sen ve ben gibilerhafif topşu balık etliler ) etler hamur gibi olduğu için sıkılaşmak kolay oluyor.
ama karnım taş gibiydi popo hafif kalkmış göğüslerim de dikleşmişti. kesinlikle kısa sürede doğru yapılınca etkisini gördüğüm tek spor call
sonra sıkılaşmam yavaşladı ama süperdi... takiii evlilik yaklaşıp koşuştırmalardan canım çıkıp yapmayı bırakana kadar
bircannnn
maşallah maşallahh
Allah ayırmasın sizi, bi ömür huzurla mutlulukla yaşayın inşallahh
Hoşgeldin Bacım
Hoşgeldin canımm
canım ben evlenirken 76 kiloydum sana fotomu paylaşıcam gelinliğimi de diktirmiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?