'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bunun cd sini bulabilir myiz? her gün video oynatırsam evde net sınırsız değil ve ağırlaşıyor. indiremedim iş yerindeyim denedim ama olmadı

bende yapacammm yaaaaaaaa:84::84::84::84::84:

bende yapacagım.. sadece kilo için değil kendimi daha zinde ,sağlıklı hissediyordum

vücudum esnemişti ya.. ne kadar ham'ım aslında. sanki manikeyimde yağlanmışım gibi hissediyordum kendimi..

iyi ki spor konusunu açtınız kızlar 10 dk da olsa bugünden başlıcam hareket yapmaya.. nasip olursa da pazartesi call'a başlarım.

Boyum 1.64 canım ben senden baya kısayım

Rabbim bana da hem boy vermiş hem en,bu da beni iri yapıyor işte kemiklerde kalın kalın hep e kiloda var

oyy gel sarayım kollarımda sevgiye boğayım seni

demek call bu kadar etkili şimci ben gittim baktım o topiğe büssürü link var başlangıç yazan yere tıkladım o da başka bi yere çıktı :44:

ben şimdi 3 haftada 1 beden incelmek için nereyi yapayım yani hangi link tam olarak :44:

ayy bende istiyom taş gibi popo karın göğüs benim de olsun yaaa

hadi yapalım aslııımuuu ben sana gaz veririm bak siz hadi yapalım birlikte 3 haftada 1 beden gitsin sonra ayda 1 beden sonra 2 ayda 1 beden razıyım yani

düğüne beni 38 yapsana yaaaa

dilaaa,bircan,hüm,duydunuz muuuu

Son düzenleme:

duydumm ben ama senin gibi bir sürü yeri tıkladım ve ne yapacağım anlamadım

Pınarrrr bakabilirsin..

baktım tatlım maşallah diyim önce

Allah mesut etsin bir ömür inşallah

sonnacıma kilo konusunda hiç 1.64 e 76 gibi durmuyosun kolların falan ince yani bende bi kol bacak var

maşallah sen sıkısın heralde göstermiyon çünkü o kadar tabi balık eti grubundansın ama şişman asla değilsin

duydumm ben ama senin gibi bir sürü yeri tıkladım ve ne yapacağım anlamadım

bende aynıyım işte heryere tıkladım ama bişi bulamadım

aslıııı ne yapacuğuk ya biz nerden yapııciiiz bunu :26:

Amin canım hepimiz mutlu ve bir ömür boyu eşlerimiz ile birlikte olalım.. Darısı başına inşallah seni de görürüz canımmm

amin canım hayırlısıyla inşallahh

cd sini bilmiyorum.. ben indirmiştim

özelden mailini yaz istersen ben atabilirsem atarım.

aslımm acaba bana da atabilirmiisinn :44::44:
bende sıkılaştırmak için istiyorumm, dedim ya iç bacaklarım yumuşak benimm

duydumm duydummm
öleyse hep beraber call diyoruzzzz
tabi aslıcan bana video atarsa sevincemm

duydummmmmm komutanımmmm

napcam yaaa anlamadım bennn

sana mail adresimi yazayım aslımu napayım

yaz bebeğim

**

kızlar bu arada video türkçe dublajlı biraz ağır anlatıyor. daha doğrusu hani baygın bir şekilde ilk sıkıcı yavaş gelebilir ..isterseniz sesini kısarsınız alt yazıyı takip edersiniz...

bacak ve kalçalarda püf noktalar var onları kaçırmadığınız takdirde zamanla zaten ayrı müzik açıp yaparsınız.

ilk benim içim bayılıyordu sonra sesini kapatıp müzik acıp yaptım

zamanla ezberleyince hareketleri resimli halde aşama aşama var o dosyayı da atıyorum maille ona bakıp yaparsınız.

ilk hafta pert olma haftası

Kuzularım ben yavaş yavaş çıkıyorum kardeşim gelecek 5.45te alacak beni go to Prova dantellerim dikilmiş duvağım yapılmış nasıl oldu çok merak ediyorum kocaman öpüldünüz

bana da at aslım yazıorum mail adresimi

Kuzularım ben yavaş yavaş çıkıyorum kardeşim gelecek 5.45te alacak beni go to Prova dantellerim dikilmiş duvağım yapılmış nasıl oldu çok merak ediyorum kocaman öpüldünüz

oohhh çok güzel oldu ki resim de bekliyoruz ki

tamam canım mailini yaz

ben indiremiyorum bunu yaaa

bilinmeyen hata diyo pc kaydedilemedi diyo

pınarıskoviçkoskoskivoc

mailini yaz bana

görüşürüzz cicimm
foto çekilmeyi unutma lütfenn

eysaih sende fot koysana yaa biz seni hiç görmedikkkkk hadiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…