Pınarrrrrrrrsar beni sevgiye ihtiyacım var
evet 3 haftada 1 beden inceldim o zaman buraya da yazmıştım sanırım. eski kotumu giyebildim diye. sayende tekrar call topiğine girdim :26: eski dinamik azimli aslıyı gördüm yazdıklarımıbenim biran önce o şevki bulmam gerek
ilk zaman sıkılaşmak daha kolay oluyor çünkü biz (sen ve ben gibilerhafif topşu balık etliler ) etler hamur gibi olduğu için sıkılaşmak kolay oluyor.
ama karnım taş gibiydi popo hafif kalkmış göğüslerim de dikleşmişti. kesinlikle kısa sürede doğru yapılınca etkisini gördüğüm tek spor call
sonra sıkılaşmam yavaşladı ama süperdi... takiii evlilik yaklaşıp koşuştırmalardan canım çıkıp yapmayı bırakana kadar
bende yapacammm yaaaaaaaa:84::84::84::84::84:
Bunun cd sini bulabilir myiz? her gün video oynatırsam evde net sınırsız değil ve ağırlaşıyor. indiremedim iş yerindeyim denedim ama olmadı
Boyum 1.64 canım ben senden baya kısayım
Pınarrrrrrrrsar beni sevgiye ihtiyacım var
evet 3 haftada 1 beden inceldim o zaman buraya da yazmıştım sanırım. eski kotumu giyebildim diye. sayende tekrar call topiğine girdim :26: eski dinamik azimli aslıyı gördüm yazdıklarımıbenim biran önce o şevki bulmam gerek
ilk zaman sıkılaşmak daha kolay oluyor çünkü biz (sen ve ben gibilerhafif topşu balık etliler ) etler hamur gibi olduğu için sıkılaşmak kolay oluyor.
ama karnım taş gibiydi popo hafif kalkmış göğüslerim de dikleşmişti. kesinlikle kısa sürede doğru yapılınca etkisini gördüğüm tek spor call
sonra sıkılaşmam yavaşladı ama süperdi... takiii evlilik yaklaşıp koşuştırmalardan canım çıkıp yapmayı bırakana kadar
Rabbim bana da hem boy vermiş hem en,bu da beni iri yapıyor işte kemiklerde kalın kalın hep e kiloda var
oyy gel sarayımkollarımda sevgiye boğayım seni
demek call bu kadar etkili şimci ben gittim baktım o topiğe büssürü link var başlangıç yazan yere tıkladım o da başka bi yere çıktı :44:
ben şimdi 3 haftada 1 beden incelmek için nereyi yapayım yani hangi link tam olarak :44:
ayy bende istiyom taş gibi popo karın göğüsbenim de olsun yaaa
hadi yapalım aslııımuuu ben sana gaz veririm bak siz hadi yapalım birlikte 3 haftada 1 beden gitsin sonra ayda 1 beden sonra 2 ayda 1 beden razıyım yani
düğüne beni 38 yapsana yaaaa
dilaaa,bircan,hüm,duydunuz muuuu
Pınarrrr bakabilirsin..
duydumm ben ama senin gibi bir sürü yeri tıkladım ve ne yapacağım anlamadım
Amin canım hepimiz mutlu ve bir ömür boyu eşlerimiz ile birlikte olalım.. Darısı başına inşallah seni de görürüz canımmm
bende yapacagım.. sadece kilo için değil kendimi daha zinde ,sağlıklı hissediyordum
vücudum esnemişti ya.. ne kadar ham'ım aslında.sanki manikeyimde yağlanmışım gibi hissediyordum kendimi..
iyi ki spor konusunu açtınız kızlar10 dk da olsa bugünden başlıcam hareket yapmaya.. nasip olursa da pazartesi call'a başlarım.
cd sini bilmiyorum.. ben indirmiştim
özelden mailini yaz istersen ben atabilirsem atarım.
Rabbim bana da hem boy vermiş hem en,bu da beni iri yapıyor işte kemiklerde kalın kalın hep e kiloda var
demek call bu kadar etkili şimci ben gittim baktım o topiğe büssürü link var başlangıç yazan yere tıkladım o da başka bi yere çıktı :44:
ben şimdi 3 haftada 1 beden incelmek için nereyi yapayım yani hangi link tam olarak :44:
hadi yapalım aslııımuuu ben sana gaz veririm bak siz hadi yapalım birlikte 3 haftada 1 beden gitsin sonra ayda 1 beden sonra 2 ayda 1 beden razıyım yani
hangisine mi tıklanacak hemen diyorum ..
Callanetics 10 Hour Challenge (TR Altyazılı-Dublajlı).rar
mail olarak göndermeye calıstım mg yüksek geldi... resimli aşamalı boyutlarını gönderdim mail adresini yazan arkadaslarım
hangisine mi tıklanacak hemen diyorum ..
Callanetics 10 Hour Challenge (TR Altyazılı-Dublajlı).rar
mail olarak göndermeye calıstım mg yüksek geldi... resimli aşamalı boyutlarını gönderdim mail adresini yazan arkadaslarım
napcam yaaa anlamadım bennn
sana mail adresimi yazayım aslımu napayım
yaz bebeğim
**
kızlar bu arada video türkçe dublajlı biraz ağır anlatıyor. daha doğrusu hani baygın bir şekilde ilk sıkıcı yavaş gelebilir ..isterseniz sesini kısarsınız alt yazıyı takip edersiniz...
bacak ve kalçalarda püf noktalar var onları kaçırmadığınız takdirde zamanla zaten ayrı müzik açıp yaparsınız.
ilk benim içim bayılıyordu sonra sesini kapatıp müzik acıp yaptım
zamanla ezberleyince hareketleri resimli halde aşama aşama var o dosyayı da atıyorum maille ona bakıp yaparsınız.
ilk hafta pert olma haftası
Kuzularım ben yavaş yavaş çıkıyorum kardeşim gelecek 5.45te alacak beni go to Provadantellerim dikilmiş duvağım yapılmış nasıl oldu çok merak ediyorum kocaman öpüldünüz
ben indiremiyorum bunu yaaa
bilinmeyen hata diyo pc kaydedilemedi diyo
Kuzularım ben yavaş yavaş çıkıyorum kardeşim gelecek 5.45te alacak beni go to Provadantellerim dikilmiş duvağım yapılmış nasıl oldu çok merak ediyorum kocaman öpüldünüz
oohhhçok güzel oldu ki resim de bekliyoruz ki
tamam canım mailini yaz
pınarıskoviçkoskoskivoc
mailini yaz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?