'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bacılar bu resim nasıl yüklenir ve nasıl silinir:44:
Hüma Hayırlı olsun gelinliğin şimdiden

Merhaba arkadaşlaar cook şükür gelebildim ya :))) gerçi hepiniz gitmişsiniz ama olsun pazartesi toplantı vardı dün full hastanedeydim bugünde günü birlik şehirdışına çıkmak zorundaydim ayy çok yorucuydu arada girip baktım sizlere bugün spordan çıkmışken mevzu bende birşey soracağım önceden kilolu olup sonra zayıflayinca vücudunuzda çatlaklar oluştumuuuuuuuuuu acep !!! ????

Hüm cum :) hayırlı olsun evin mutfağın çok güzel olmuş insaallah mutlu huzurlu günler diliyorum sanaaa canımmmm :)))

sporsuz diyet yaptığımda oldu ama aynı anda hem spor hem diyet yaptığımda olmadı

ben hiç öyle çok aşırı kilo alıp vermedim ama bende de var çatlak
çok aşırı değil ama var yani.. amaaan hiç takamıcam ben selülite takığım çatlağı sallamıyom

allah seni hep mutlu etsin emiii gündaşımmm

gevezek arada olur böyle slow şarkılar açıp ağlamakta neyin nesi hepimiz tartışıyoruz alınıyoruz kırılıyoruz ağlama kuzumm yaaa

pınarımm bulursun merak etme bende çok zayıf olduğum için çocuk bölümüne yönlendiriyorlar ya öyle olmakta kötüüü,kendine yakışacağını bulacaksın eminim

haticecim davetiyeni ben göremedim kiiii

dilam elbiseyi yine göremedim kiii

ben hiçbi şeyi göremedim kiiii

kaçırdım bugunüü kiii

hümmm,,götürdüm bugün yemekleri

sizee çok mutlu bir haberimmm varrr kiii benimmmm

evimizi tutttuuuukkk biz bugünnn o bahsettiğim evin 2.katı

siz bu haberi yarın okuyacaksınız ben hemen paylaşmak istedimmm

artık bizimde aşk yuvamız varrr yuppiiii hatta bim bam bommm çok şükür dostlar artık benim de bi aşk yuvam varrrrrrr

gözünaydın canım benim çok sevindim.sevdiğin istediğin yer olmasına çok mutlu oldum gule.gule.oturun inşallah sağlık mutluluk aşk ve huzur.içinde

gözünaydın canım benim çok sevindim.sevdiğin istediğin yer olmasına çok mutlu oldum gule.gule.oturun inşallah sağlık mutluluk aşk ve huzur.içinde

amin canımmm hepimiz sağlıklı mutluluk dolu bol huzurlu aşklı oturalım yuvalarımız da inşallahhh allah kendi evimizi de nasip etsin inşallah

Günaydın Taze Gelin adayları ve Gelinler,Allah tüm dileklerimizi kabul etsin inşaallah
Sinem Evin Hayırlı olsun canım,Güle Güle otur

Günaydın kızlarr
Bu hafta çok işim vardı projemiz çıktı ama hep okuyorum sizi

aslıcım çok teşekkür ederim. konuşarak orta yolu bulucaz işallah dün bu konuda konuşmaya çalıştım. beni anlayışla karşıladı. devamıda hep böyle olur işallah

Kızlar i am very busy

Evde busy, işte busy, heryerde busy
Bu nasıl iş arkideş yaaaaaa

Öpüyorum hepiniziiiii

Veeeee artık evlenmek istiyoooommmmmm delü gübüüüüüü!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

very busy kız. kolay gelsin. kendine dikkat et yemeğini falan ye

gözün aydın sinemcim. işallah mutlulukla ağız tadıyla oturursunuz aşk yuvanızda :123:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn

musmutlu sabahlar hayırlı gün olsun inşallah

*

sinem bak herşey yoluna giriyor işte ohhh artık aşk yuvanızda hazır ağız tadıyla oturmak nasip olsun.

*

hümmm kilo almazsın artık ama verirsin

**
bugün eysaih kendini gösterecekmiş :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…