Bacılar bu resim nasıl yüklenir ve nasıl silinir:44:
Hüma Hayırlı olsun gelinliğin şimdiden
Merhaba arkadaşlaar cook şükür gelebildim ya :))) gerçi hepiniz gitmişsiniz ama olsun pazartesi toplantı vardı dün full hastanedeydim bugünde günü birlik şehirdışına çıkmak zorundaydim ayy çok yorucuydu arada girip baktım sizlere bugün spordan çıkmışken mevzu bende birşey soracağım önceden kilolu olup sonra zayıflayinca vücudunuzda çatlaklar oluştumuuuuuuuuuu acep !!! ????
Hüm cum :) hayırlı olsun evin mutfağın çok güzel olmuş insaallah mutlu huzurlu günler diliyorum sanaaa canımmmm :)))
sporsuz diyet yaptığımda oldu ama aynı anda hem spor hem diyet yaptığımda olmadı
Sağol canım teşekkür ederim daha güzeli senin olsun
ben hiç öyle çok aşırı kilo alıp vermedim ama bende de var çatlak
çok aşırı değil ama var yani.. amaaan hiç takamıcam ben selülite takığım çatlağı sallamıyom
Him anladım canım bende en çok korktuğum şeylerden biri vücudumda çatlak olması çok aşırı derecede hamile iken filan
Rica ederim sende sağol tatlım :))
ben hiç öyle çok aşırı kilo alıp vermedim ama bende de var çatlak
çok aşırı değil ama var yani.. amaaan hiç takamıcam ben selülite takığım çatlağı sallamıyom
eysaih senle tanışmadık biz
adın ne nerelesini kaç yaşındasın evlisin sanırım ne kadarlık evlisin?
bir gündaş dahaaa
oyy gündaşımmm sana garezim var sanki 659 yapmışım bi deAllah beni ne etmesin ya
yarınki listede düzeltirim artık kuzum özür
herkese merhabalar kızlaar
öğlene kadar uyudum nişancanla kısa bi tartışma atlattım ve tatil günümde rahat rahat ev işi yaparım derken oturdum kaldım açtm slow şarkıları ağlıyorum nolcaz biz böyle bi dargın bi barışık ooooff of
ben nası elbise bulacağım ya düğünee :44: dilanınki gibi giysem ya bendeo vücutla nası giymiş bunu diye millet ağzıyla bile gülmez banaa
bulunduğum ilçenin sınırları içindeki tüm mağazaları gezdim bulamadımbildiğiniz üzere izmir de de bulamamıştım şimdiki hedefim aydın sevdiceğim gel beraber bulalım didi yirim onu yaa
mayıs sonuna kadar vaktim var buldum buldum bulamadım görümce elbisesiz kalacak
gözünaydın canım benim çok sevindim.sevdiğin istediğin yer olmasına çok mutlu oldumsizee çok mutlu bir haberimmm varrr kiii benimmmm
evimizi tutttuuuukkk biz bugünnn o bahsettiğim evin 2.katı
siz bu haberi yarın okuyacaksınız ben hemen paylaşmak istedimmm
artık bizimde aşk yuvamız varrr yuppiiii hatta bim bam bommm çok şükür dostlar artık benim de bi aşk yuvam varrrrrrr
gözünaydın canım benim çok sevindim.sevdiğin istediğin yer olmasına çok mutlu oldumgule.gule.oturun inşallah sağlık mutluluk aşk ve huzur.içinde
Aminnnnnamin canımmm hepimiz sağlıklı mutluluk dolu bol huzurlu aşklı oturalım yuvalarımız da inşallahhhallah kendi evimizi de nasip etsin inşallah
ilk bende öyleydimama şimdi
bi de evde saklasam da annem bulduğu içinutangaçlık gitmişti.
canım şöyle düşün hep senin istediğin de olmaz ,hep nişanlının istediği de... yani istediklerimin yapılmadığı zaman kırılıyorum düşüncesi yanlış bana kalırsa. çünkü ikili ilişki denge işi.farklı iki bireyin ortak paydada buluşması ve terazinin kefesini dengede tutabilmesi önemli..
ikinizin de orta fikri olsun.. benim dediğim olacak yarışı olmamalı. böyle algılanmamalı..
sen güzelce fikirlerini anlat.konuştukça çözüm üretilir. küsüp,surat asmak inan çözümü geciktiriyor.
Kızlar i am very busy
Evde busy, işte busy, heryerde busy
Bu nasıl iş arkideş yaaaaaa
Öpüyorum hepiniziiiii
Veeeee artık evlenmek istiyoooommmmmm delü gübüüüüüü!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sizee çok mutlu bir haberimmm varrr kiii benimmmm
evimizi tutttuuuukkk biz bugünnn o bahsettiğim evin 2.katı
siz bu haberi yarın okuyacaksınız ben hemen paylaşmak istedimmm
artık bizimde aşk yuvamız varrr yuppiiii hatta bim bam bommm çok şükür dostlar artık benim de bi aşk yuvam varrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?