'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sineeeemmmiiim hemşocanııımmmmm
Kuzum sizin Aşk yuvanız mı oldu bakiiimmmmmmm
Rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin kiiiiii

Son düzenleme:
Elifkoviçim çekik gözlüm bak artık şansızım demiyosun bak ne güzel ilaç gibi gelmiş ki tvniz hayırlı olsun ki Aşk'la izleyin ki

Son düzenleme:
Günaydın Gülibik

Günaydın Elif tebrik ederim hayırlı olsun televizyonunuz
Şansın dönüş evdekilere söyle bundan sonra dikkatli olsunlar

Eliff hayırlı olsunn Tv niz canım. Yuva kurana Allah yardım edermiş bak kredi kartınız istediğiniz gb olmamış ama tv niz oldu ne mutlu canımm

Gülin ,Zehra günaydın

Elif anlatışa bak ya sen bu kıpırtıyla ruhsuzu bile canlandırırsın maşallah

şeytanın bacağını kırdın demek

*

hümm resim ekleyecek misin nasıldı provan

bu arada candy crush'ta 29.bölümü geçtim sonunda kafayı sıyırmama ramak kalmıştı

30. levelde dünyam karardı , depresyona girdim
arkadaşlarımın hepsi 30. bölümde toplaşmışlar kimse geçemiyodu 1 ayımı aldı vallaha kuzum
91deyim şimdi.günler oldu yok..geçemiyorum deliricem

Gülin ,Zehra günaydın

Elif anlatışa bak ya sen bu kıpırtıyla ruhsuzu bile canlandırırsın maşallah

şeytanın bacağını kırdın demek

*

hümm resim ekleyecek misin nasıldı provan

bu arada candy crush'ta 29.bölümü geçtim sonunda kafayı sıyırmama ramak kalmıştı

canım telefonda resimler burdaki pc ye nasıl geçireceğim bluetooth u falan yok ama denerim.....

Bu arada bende candy ye başladım 21. bölümdeyim

[/COLOR]
arkadaşlarımın hepsi 30. bölümde toplaşmışlar kimse geçemiyodu 1 ayımı aldı vallaha kuzum

Bu nasıl bir oyundur arkadaşlar alışkanlık yapmış sizlere

Günaydınlar kızlar :)

Benim nişana 2 gün kala annem beni delirtmek için her yolu deniyor. Dünden beri vitrin boşaltıp vitrin dolduruyoruz. Salonun ortasında kocaman, gereksiz bi vitrin duruyor. İkinci vitrin bu, asıl kullanılan değil.Biz daha ev temizliği, pasta börek faslına geçemedik vitrin düzenlemekten.

Sabah oturdum pc başına, durmuş başımda tel tel beyaz saçları kesiyor. Bi ara kaaartt diye bir ses geldi. Bildiğiniz kuaförlerdeki gibi bir ses. Dedim noldu öyle, kaç tane saç kestin sen? 3 tane vardı bende hepsinin aynı anda kestim. Hiç de 3 tane gibi gelmedi o ses bana ve aynaya bakmamla dumura uğradım. Başımın ön tarafında diken diken bir küme var! Cumartesi günü saçımı yaptırırken umarım kuaför kapatabilir İki gün kala olacak şey miydi bu Stres topu gibi oldum yeminle

artık oyunu bırakmam gerek sanırım
29 da bile delirme boyutuna geldim ama bağımlı gibi oldum
canım telefonda resimler burdaki pc ye nasıl geçireceğim bluetooth u falan yok ama denerim.....

Bu arada bende candy ye başladım 21. bölümdeyim
tamam hümmmümm
gel sen de sıyıranlar kervanına katıl

umarım kapatabilir

yaaaa benim çok uykum var, daha doğrusu halim hiç yokkk
hiç bıkmadan pozitif enerji yolladığım evrene sesleniyorummm :95::95::95::95::95::95::95:
geri dönüşüm sağla lütfennnnnnnnnnnnnnn :95::95::95::95::95::95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…