Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
musmutlu sabahlarhayırlı gün olsun inşallah
*
sinem bak herşey yoluna giriyor işteohhh artık aşk yuvanızda hazır ağız tadıyla oturmak nasip olsun.
*
hümmm kilo almazsın artık ama verirsin
**
bugün eysaih kendini gösterecekmiş:13:
Günaydın arkadaşlar
Aslıı Video ve resimler için çok teşekkür ederim
Pınarrr ve Dilaaa ben dün akşam call yapamadım (ama 30tane mekik çektim her yanım acıyo) evde nette pc de yok bugün video ve resimleri usb ye aktarıp akşam televizyona takacağım Eşim de kurtlar vadisi izlemeyi versin dimi ama
Günaydın kuzum bende istiyom call videosunu ve fotolarını bende yapacam bende sıkı bi gelin olup zayıflamak istiyom:84::84::84::84:
ya sen dün nerdeydin
o videoyu yüklensin diye mailde 35 dk bekledim :26::26:
günaydın Bircannasılsın
ben de dün hafif de olsa hareket yapcam demiştim ya ..yaptım kol kaslarımı bayağı çalıştıracak spor : ütü
sonra gözlerimden uyku aka aka yattım.
Ben dün başımdaki işlerle cebelleşiyodum hiç bakamadım ki sabah geldiğimde okudum sizi
İyiyim Aslı sadece yanlarım acıyo mekik çektim azıcık
Sen nasılsın bakalım? Canım ütüleri biriktiriyor musun yoksa ben ütüleri çamaşırlar kuruduğu zaman hemen yapıp kaldırıyorum onun üstüne bir daha çamaşır yıkarsam dağ gibi oluyo çok üşeniyorum o zaman hemde çok yoruluyorum...
Bu arada ben yemek yapmaktan çok sıkıldım yaa:84:
özelden bana adresini yaz canım.. ben işlerim hafiflediğinde yani bilg. kasılmayacagı durumda yüklemeye calısırım.
mekik aslında çok etkili ya.
ben ütülerimi biriktirdim gecen hafta 1 saat tv karsısında ütü yaptımneyseki eşim de iş yapıyordu gözüme batmadı
dün dediğin gibi çamaşırları topladım sonra ütü yaptım. deneye deneye bakalım
ben yemek yapmayı sevdim de işten gidip yapmak sıkıyor ya. aahh annemin kıymetini anladım
selamlar bu güzel sohbetinize bende dahil olmak istedim öncelikle kendimi tanıtayım 24 yaşındayım bir firmada sekreterlik yapıyorum
sizee çok mutlu bir haberimmm varrr kiii benimmmm
evimizi tutttuuuukkk biz bugünnn o bahsettiğim evin 2.katı
siz bu haberi yarın okuyacaksınız ben hemen paylaşmak istedimmm
artık bizimde aşk yuvamız varrr yuppiiii hatta bim bam bommm çok şükür dostlar artık benim de bi aşk yuvam varrrrrrr
Günaydın arkadaşlar
Sinem evin hayırlı olsun güle güle oturun İnşallah ilerde kendi evinizi almakta nasip olur...
Aslıı Video ve resimler için çok teşekkür ederim
Pınarrr ve Dilaaa ben dün akşam call yapamadım (ama 30tane mekik çektim her yanım acıyo) evde nette pc de yok bugün video ve resimleri usb ye aktarıp akşam televizyona takacağım Eşim de kurtlar vadisi izlemeyi versin dimi ama
Günaydın arkadaşlarrrdün spor ve diyet üzerine konuştuk etkilendim akşam eve gittim yemekten sonra top sahasında 10 tur attım tempolu tempoluu yalnız hastayım fena ya
hoşgeldinnn
hayırlı olsunn canımmm, mutlulukla oturun inşallahh
bakk üzülmee demiştikk kii bizz sanaaaaa
izlemesinn tabii bircancımm
ama vadi rüzgarı estirmez dimi enişte beyyy
ayy geçmiş olsun canımm yaaa
günaydınn kızlarrrrr
ben de dün yürüyüş yapcaktım ama annemm durdurdu benii aman bugün kalsın diee
bugün yapıcamm inşallahh
inşallah canım çok rahatlatıyor benii yürüyüş ama üşüdüp sanırım:2:
izlemesinn tabii bircancımm
ama vadi rüzgarı estirmez dimi enişte beyyy
Günaydın arkadaşlarrrdün spor ve diyet üzerine konuştuk etkilendim akşam eve gittim yemekten sonra top sahasında 10 tur attım tempolu tempoluu yalnız hastayım fena ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?