'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın canlar Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler hayırlı bol kazançlı sağlıklı mutlu huzurlu stressiz kimseye bulaşmadan kimse size sataşmadan canlı heyecanlı musmutlu pozitif enerji dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydın arkadaşlar

Sinem evin hayırlı olsun güle güle oturun İnşallah ilerde kendi evinizi almakta nasip olur...

Aslıı Video ve resimler için çok teşekkür ederim

Pınarrr ve Dilaaa ben dün akşam call yapamadım (ama 30tane mekik çektim her yanım acıyo) evde nette pc de yok bugün video ve resimleri usb ye aktarıp akşam televizyona takacağım Eşim de kurtlar vadisi izlemeyi versin dimi ama

Günaydın kuzum bende istiyom call videosunu ve fotolarını bende yapacam bende sıkı bi gelin olup zayıflamak istiyom:84::84::84::84:

günaydın Bircan nasılsın

ben de dün hafif de olsa hareket yapcam demiştim ya .. yaptım kol kaslarımı bayağı çalıştıracak spor : ütü

sonra gözlerimden uyku aka aka yattım.

günaydın Bircan nasılsın

ben de dün hafif de olsa hareket yapcam demiştim ya .. yaptım kol kaslarımı bayağı çalıştıracak spor : ütü

sonra gözlerimden uyku aka aka yattım.

İyiyim Aslı sadece yanlarım acıyo mekik çektim azıcık
Sen nasılsın bakalım? Canım ütüleri biriktiriyor musun yoksa ben ütüleri çamaşırlar kuruduğu zaman hemen yapıp kaldırıyorum onun üstüne bir daha çamaşır yıkarsam dağ gibi oluyo çok üşeniyorum o zaman hemde çok yoruluyorum...

Bu arada ben yemek yapmaktan çok sıkıldım yaa:84:

Ben dün başımdaki işlerle cebelleşiyodum hiç bakamadım ki sabah geldiğimde okudum sizi

özelden bana adresini yaz canım.. ben işlerim hafiflediğinde yani bilg. kasılmayacagı durumda yüklemeye calısırım.

mekik aslında çok etkili ya.
ben ütülerimi biriktirdim gecen hafta 1 saat tv karsısında ütü yaptım neyseki eşim de iş yapıyordu gözüme batmadı

dün dediğin gibi çamaşırları topladım sonra ütü yaptım. deneye deneye bakalım

ben yemek yapmayı sevdim de işten gidip yapmak sıkıyor ya. aahh annemin kıymetini anladım

Tamam kuzum hemen yazıveriyorum ki

Günaydın arkadaşlarrr dün spor ve diyet üzerine konuştuk etkilendim akşam eve gittim yemekten sonra top sahasında 10 tur attım tempolu tempoluu yalnız hastayım fena ya

selamlar bu güzel sohbetinize bende dahil olmak istedim öncelikle kendimi tanıtayım 24 yaşındayım bir firmada sekreterlik yapıyorum

hoşgeldinnn

hayırlı olsunn canımmm, mutlulukla oturun inşallahh
bakk üzülmee demiştikk kii bizz sanaaaaa

izlemesinn tabii bircancımm
ama vadi rüzgarı estirmez dimi enişte beyyy

Günaydın arkadaşlarrr dün spor ve diyet üzerine konuştuk etkilendim akşam eve gittim yemekten sonra top sahasında 10 tur attım tempolu tempoluu yalnız hastayım fena ya

ayy geçmiş olsun canımm yaaa

günaydınn kızlarrrrr
ben de dün yürüyüş yapcaktım ama annemm durdurdu benii aman bugün kalsın diee
bugün yapıcamm inşallahh

Aslıııııııı çok çok teşekkür ederim canımm. bundan sonrası azimle çalışmak varrr

inşallah canım çok rahatlatıyor benii yürüyüş ama üşüdüp sanırım:2:

Herkese mutlu sabahlaaaaarrrr
Şükürler olsun yarın haftanın son günüüüüü

Biliyo musunuuuuzzzzz (ki bazılarınız biliyo)
Beeeeennnnnn bi avm nin çekilişinden lcd tv kazandıııımmmmmm

Ocak ayında felandı galiba, nişan için saatlerimizi aldık karşılıklııııı
Sonnacığıma her 100 tl ye 1 kupon veriliyodu ev çekilişi için..
Biz de gidip kaydolduk, hatta ben yaa bırak bana mı çıkacak modundaydııımmmm

Dün saat 5 buçuk gibi mesaj geldi,ikramiyenizi alın diyeeee
Dedim aman Allahım yoksam bana ev mi çıktıııı

Hemen interneti açtık baktık, dün ulusal bi gazetede kazananlar yayınlanmış zateeeennnn, oradan baktııkkkk
Dedim Allahım bari ütü çıkmış olsaaaa

Kardeşim hemen baktııı, ablaaaaa tv dediiiiiiiiiiii
Artık bizim Beko 80 ekran lcd tv miz vaaarrrr

Televizyon almak için kredi kartı talep etmiştik,140 ekran istiyoduk çünküüüü
Dün kartı geldi sevdiceğin 1.300 tl..
Moralimiz bozulmuştu, bu resmen ilaç gibi geldi yaaaa
Hiç yoktan bi süre idare edebiliriz kiiiiiiiiiiii

Dün akşam boyunca evde gırgır şamata yıkılıyoruuuuzzz
Ben o kadar bahtsızımdır ki anlatamam
Mesela bizim evde dondurma koyulurken, yok şu tabak az oldu şu çok oldu muhabbeti olur
Cips, kuruyemiş içinde aynı muhabbet
Kendine çok koyma, bana ne kavgası fln
Hep kura yazarız kağıtlara, çekeriz, bana hep azı küçüğü kötüsü çıkar
Ama artık o boyutlarda kii evde alay konusu olmuştum

Mesela kırk yılın başında bi hastaneye gittim, 2 ay önceydi galibaaa
İlaç yazdırdım, yarın alırım dedim, eve geldim
Akşam aylardır yazdıracaktın şükür yazdırdın mı bugün diye dalga geçiyolar
Yemek yerken tv yi açtık, tv de diyo kiii 'artık reçeteyle ilaç verilmeyecek, doktorlar sisteme giriş yapacak vs vs..'
Şaka mı yaaaaaaa dediiiiimmm
Ve onunla ilaç fln alamadım
Evdekiler yok artık bu kadarına pes dedileeeerrr

Bu nedenle dünden ebri herkes şokta evde!
Hani kardeşim olsa inanırlar da bana kimse inanmıyooo

İşte bööööylleee bi talihin üzerine tv çıkması, tam bu zamanda çıkması, tv konusunda bi kriz(!) yaşamışken çıkmasıııııııı
Gerçekten inanılmaz!!!

izlemesinn tabii bircancımm
ama vadi rüzgarı estirmez dimi enişte beyyy

Hımm hiç bu açıdan bakmamıştım Amann benim azmimi görünce estirmeye bilir ya da bir orta yol bulunur artık

Geçmiş olsun canım dikkatli ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…