'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar sonunda eve geldim ve güzelce mamamı yedim ve geldim

evimhayatım ve yakaladın yakaladına bakıcam

bende blendır setimi hep elimin altında tutmak istiyorum buna gerek olurmu bilmiyorum yahu yormuycam kendimi hiç

hoşgeldiim gizcimmm ciciler aldınmııı bakalımmm

Kızlar ben korkmazın iki tane çaydanlığına bayıldım sanırım bunlardan alıcam
Eki Görüntüle 267931
Eki Görüntüle 267932

ama ama bunlar çok tatlılar çok sevimliler bende örgü battaniye alsammı en soft bu geldi gözüme pembiş dün sevgilme herşeyimi gösterdim pembelilerde dahil birşey demedi çok sevdi al dedi o yüzden alayım ama beni bekle al dedi illla gelcek ya çok meraklı

buda çok hoş gizcim ya bende bu tonları seviyorum bugun nevresim takımı aldım ama nette modelini bulamıyorum gösterecektim size

Çok güzelmiş cnm benmde battaniyelerim kaldı tek ben daha hiç bişeyimi göstermedim
Süpriz oldum yatak odası bitince yerleştiricem evimize zaten ozaman görür

yine kimse yok yaaaaaaaaaaaaaa

ama ama biz varız ağlarım he

Canım teklisi 63 lira ikiliside 165 tl cnm

canım link atsana bende çok beğendim minnoş şey bunlar evet aslında süprizde olabilir ama benimki çok meraklı sorar didikler bide çok geziyorum ya illa ne aldığımı merak eder sıkılmaz dinlemekten

daysın colours battaniye sizce iyimidir herkes almış örgü forumda çoğu çeyiz topikinde var ben turkuaz beğenmiştim ama hiçbirşeyim turkuaz değil soft sade renkler

bide özdilek aldığım nevresim takımlarının battanylerni çıkarmış misafire aldığım nevresimlere bide takım battaniyelerini alcam

morgannacım nerden aldın nevresimini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…