'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

polodan aldım canım yorgan hediyeliydi bende çaydanlıklardan almayı düşünüyorum cnm ya çok hoş görünüyolar

Canım days in colors biz kullanıyoruz ve memnunuz bi sorun yok
Burda var tatlım
aydanlk Takmlar - Mutfak Gereleri - nternetten Alveriin En Kolay Netteucuzluk.com

ece canım öncellikle maşallah diyerek sözüme başlıyayım çok güzelsin canım benim gördüm ve yüzümde gülücükler açtırdın bu topilk hep mutluluk dolsun inşallah

sirenay daysın colours alayım herkes memnun forumda ama örgü battaniyeyide hiç görmedim dokunmadım felan filan acaba mağazası varmıdır nereden bulabilirim bu arada link için saol bende beğendimde belki alırım neden olmasın minnoşlar he

ececim msjlarım boş artık

morganna ya fatoş diycem sana artık bilesin hayatım

karolin merhaba evlilik hayatı nasıl tavsiye ediyormusun

de kuzucuumm =)=) buarada bende nevresim alıcam eksigim var siz kaçar tane alıyosunuz gizemcim ?? bende bi hesap yapıyım bu arada polonun örgü battaniyeleride çok güzel

Eceem direk dalıyorum ortya ama yerim seniiii hayalimdeki gibisiiinnn aynıı n,şanlığında çok güzellmişşş veee çok yakısıosunuz enişteylee Allah mutlulugunuzu bozmasınn

Morganacım ben 6 nevresim 2 tane saten aldım balım ama hoşuma giden olursa markafoniden falan alıcam canm Çok kullanılan birşey bu çünkü

Giz'cim evlilik hayatı çook güzel, zorluklarıda var ikiside dengede. hiç bir şey toz pembe gitmiyor bu da bir gerçek =)
kocişim nobette bu akşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…