ama ama biz varız ağlarım he
canım link atsana bende çok beğendim minnoş şey bunlar evet aslında süprizde olabilir ama benimki çok meraklı sorar didikler bide çok geziyorum ya illa ne aldığımı merak eder sıkılmaz dinlemekten
daysın colours battaniye sizce iyimidir herkes almış örgü forumda çoğu çeyiz topikinde var ben turkuaz beğenmiştim ama hiçbirşeyim turkuaz değil soft sade renkler
bide özdilek aldığım nevresim takımlarının battanylerni çıkarmış misafire aldığım nevresimlere bide takım battaniyelerini alcam
morgannacım nerden aldın nevresimini
ama ama biz varız ağlarım he
canım link atsana bende çok beğendim minnoş şey bunlar evet aslında süprizde olabilir ama benimki çok meraklı sorar didikler bide çok geziyorum ya illa ne aldığımı merak eder sıkılmaz dinlemekten
daysın colours battaniye sizce iyimidir herkes almış örgü forumda çoğu çeyiz topikinde var ben turkuaz beğenmiştim ama hiçbirşeyim turkuaz değil soft sade renkler
bide özdilek aldığım nevresim takımlarının battanylerni çıkarmış misafire aldığım nevresimlere bide takım battaniyelerini alcam
morgannacım nerden aldın nevresimini
burdayız canımcımmmm
ben çeviri yapıyorum.
neye bakıyoruz ki :)
ayyy ben adımı kimseye söylememiştim kiadım fatoş kuzucuklar
sirenay daysın colours alayım herkes memnun forumda ama örgü battaniyeyide hiç görmedim dokunmadım felan filan acaba mağazası varmıdır nereden bulabilirim bu arada link için saol bende beğendimde belki alırım neden olmasın minnoşlar he
ececim msjlarım boş artık
morganna ya fatoş diycem sana artık bilesin hayatım
karolin merhaba evlilik hayatı nasıl tavsiye ediyormusun
ne çevirisi kız bu arada yaş kaçtı tahminen benden büyksün ben 23
yapabilrsin kuzucumvalla ben nasıl atladım adımı söylemeyi bilemiyorum
büyük bir şirkete bağlı olarak çeviri yapıyorum. çeviribilim mezunuyum tercümanlık yaptığım zamanlarda oluyor.
yaşım 27 evet
büyük bir şirkete bağlı olarak çeviri yapıyorum. çeviribilim mezunuyum tercümanlık yaptığım zamanlarda oluyor.
yaşım 27 evet
Eceem direk dalıyorum ortya ama yerim seniiii hayalimdeki gibisiiinnn aynıı n,şanlığında çok güzellmişşş veee çok yakısıosunuz enişteylee Allah mutlulugunuzu bozmasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?