sirenay daysın colours alayım herkes memnun forumda ama örgü battaniyeyide hiç görmedim dokunmadım felan filan acaba mağazası varmıdır nereden bulabilirim bu arada link için saol bende beğendimde belki alırım neden olmasın minnoşlar he
ececim msjlarım boş artık
morganna ya fatoş diycem sana artık bilesin hayatım
karolin merhaba evlilik hayatı nasıl tavsiye ediyormusun
sirenay daysın colours alayım herkes memnun forumda ama örgü battaniyeyide hiç görmedim dokunmadım felan filan acaba mağazası varmıdır nereden bulabilirim bu arada link için saol bende beğendimde belki alırım neden olmasın minnoşlar he
ececim msjlarım boş artık
morganna ya fatoş diycem sana artık bilesin hayatım
karolin merhaba evlilik hayatı nasıl tavsiye ediyormusun
Eceem direk dalıyorum ortya ama yerim seniiii hayalimdeki gibisiiinnn aynıı n,şanlığında çok güzellmişşş veee çok yakısıosunuz enişteylee Allah mutlulugunuzu bozmasınn
sineraycım bişey sorucam canım albüm yaptım görebiliyormusun???
Hayır balımGöremiyorum hemen ekliyim arkadaş :82:
de kuzucuumm =)=) buarada bende nevresim alıcam eksigim var siz kaçar tane alıyosunuz gizemcim ?? bende bi hesap yapıyım bu arada polonun örgü battaniyeleride çok güzel
Giz'cim evlilik hayatı çook güzel, zorluklarıda var ikiside dengede. hiç bir şey toz pembe gitmiyor bu da bir gerçek =)
kocişim nobette bu akşam.
ayyy ececimmmm
maşallah pek b uyumlusunuz, yakışmışsınız.
çok beğendim nişan kıyafetini de ben de böyle kabarık istiyorum senin gibi.
satın mı almıştın bu arada???
Rengini çok begendim tatlımmm modelide ayrı bi hava katmışSaç makyaj süper olmuş darısı bizim başımızaa
sağol canım benim darısı sizin başınıza inşallah
ececim çok güzelsiniz canım her daim mutlu olunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?