'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bende alıcam cnm 1 sene sonra falan belki indirime girer erken alırım korkmazın çok güzel olur tatlım bakim balım bayiilerine falan sitesinden

Days in Colours - Yeni Neslin Seçimi

Bak bakalım tatlım

ece arkadaşlık gönderiyorum çok merak ettim.

kızlar bu arada listemde olmayanlar var topluca arkadaş listeme ekliyorum sizi

de kuzucuumm =)=) buarada bende nevresim alıcam eksigim var siz kaçar tane alıyosunuz gizemcim ?? bende bi hesap yapıyım bu arada polonun örgü battaniyeleride çok güzel

canım şimdilik 4 nevresimim oldu ama 2 misafire 2 bana gibi gözüksede kendime 4 misafire 2 yani 6 tane koycam şimdilik bide 4 nevresimden 2 si pamuk saten olcak öyle düşünüyorum bakalım fazla yığmıycam yeni evlenen arkadaşlarım 8 tane aldılar inan 4 tanesni açtılar boşa yer israfı dahasını evlenince yada evliliğme yakın alcam

Giz'cim evlilik hayatı çook güzel, zorluklarıda var ikiside dengede. hiç bir şey toz pembe gitmiyor bu da bir gerçek =)
kocişim nobette bu akşam.

galiba doğru diyorsun canım yaşayan birisin nede olsa sırf sen değil herkes toz pembe gitmedğni flrtte olan şeylerin olmadığını sölüyor birkere sevlilik dönemi ayrı evlilik dönemi ap ayrıimiş bakalım görcez

sirenaycım link için teşekürler yine canım bakayım bunada dalayım hemen

bu arada netteucuzluktan nil sayesinde alışveriş yapmıştım ve çok memnun kalmıştım kızlar birşey alacağım zaman oraya bakıyorum

cnm akakcede ucuzcuda cimride en düşük fiyat hangi sitedeyse oraya bakıorum ben balım. Daha hesaplı oluyo bazı siteler 3 katı fiyat veriyo

ayyy ececimmmm
maşallah pek b uyumlusunuz, yakışmışsınız.
çok beğendim nişan kıyafetini de ben de böyle kabarık istiyorum senin gibi.
satın mı almıştın bu arada???

ayyy ececimmmm
maşallah pek b uyumlusunuz, yakışmışsınız.
çok beğendim nişan kıyafetini de ben de böyle kabarık istiyorum senin gibi.
satın mı almıştın bu arada???

satın aldım canım da diktirdim ben bunu bi model üzerinde görüp beğenmiştim çok sağol bu arada

ececim çok güzelsiniz canım her daim mutlu olunnn

Çok sağol canım daha güzelleri sizin olsun inşallah hiçbirinizi görmedim ama hepinize çok ısındım çok tatlısınız canayakınsınız

birde asker yolu beklememe destek olduğunuz için çok teşekkürler :):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…