'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

satın aldım canım da diktirdim ben bunu bi model üzerinde görüp beğenmiştim çok sağol bu arada

e o zmaan dikeni de tebrik ediyorummm

ben mesela istanbula gelip almak durumunda kalacağım kıyafetimi, ama olsun güzel olsun da yollara razıyımmmm

hatta bi tane beğenmiştim bulabilirsem koyarım resmini

tam böyle istediğim model ya alt tarafı ne çok kabarık ne sade tam istediğim gibi güzel birşey bide hafif tam belde değil kalça kısmından başlamasıda güzel cidden sarıp sarmalamış elbise maşallah canım benim

benim üstüme göre dikildi ama stresten kilo verdiğim için nişan günü elbise bütün ya belimden nasıl dönüyor anlatamam size zaten o güne dair pek biey hatırlamıyorum :78:

bir tane dahaaaa :):)

Son düzenleme:
"hâşâ..! annen kadar olamam, 9 ay 10 gün karnımda taşımadım seni, taşıyamam da.. ama dilersen, bir ömür taşıyabilirim; parmağımda.. yüreğimde.. başımın üzerinde... ♥" seviyorum bu sözü yaa

bitane de sözden eklenmiştir fikir olsun kızlar :):)

Son düzenleme:
amin canımcıımm inş. güzelmiş begendigin modellde

inşallahh buda çok güzel canım rengide

inşallah kızçeler kısmet bakalım

wayyyy oldukça iddialı bir sözmüş

işte kızlar benim beğendiğim de böyle.

inşallah dilediğim gibi bir nşanım olur.

ben alışveriş cinin blog sayfasından vücut tipimi seçmiştim göğsüm yok ve popom biraz var bana aynı bu model elbisler çıkarmıştı vücut tipime göre bende o elbiseleri bilgisayarımda sakladım hatta mailimde bile saklıyorum çok şirinlerdi şimdi bunuda koycam cidden belden oturtmalı aşağıya doğru inenlerde hoş hafif kalçadan inenlerde

ama kızlar arkadaşım kabarık şeylerden nefret ederdi hiç gelinlilk beğenmezdi hepsine iğrenç derdi bir gelinlik denedi ve kabarık aşık oldu biz beğenmedik bizi dinlemedi öyle bakıyorsunuz üstümde görün dedi ve resmini çekip getirdi şok olduk cidden bazı şeylere burun kıvırıyoruz denemiyoruz ama arkadaşım denedi ve on numara oldu

bu tür şeyleri vücüdumuza göre iyi araştıralım

ececim seni tebrik ederim vücuduna göre bulmuşsun inşallah bende diktirebilirim ilerde

evet fatoşcum buralardayım yarın giyeceklermi hazırlıyordum canım

kolay gelsin kuzucum ya sana bişi sorucam şimdi takıldıda aklıma =) sen kelebekli fincan takımından mı bahsediyosun kelebekli diye yoksa pasta takımındanmı cnm ??? kafam karştııda

evet önyargılı olmamak lazım, ne beğendiğim elbiseler berbat oldu üstüme, ne elbiseler de bundan bir şey olmaz ddiğim halde cuk oturdu.

ama sen böyle diyince garip oldum benim popo normal ama göğüslerim bayağı bir dolgundur.

göbek de az birazcık var, genetik mirasımız

gerçi ben dekolteyi bu kadar düşünmüyorum ama, dur en iyisi bulayım o dediğim blog sayfasını.

evet fatoşcum buralardayım yarın giyeceklermi hazırlıyordum canım

sende benim gibisin sabah uyku sersemi olduğum için akşamdan hazırlarım kıyafetimi,çoraplarımı,takılarımı bazen makyaj malzemelerimi bile sanırım biraz üşengecim

ay o göbek bendede var ya şişkoyum birazcık

kolay gelsin kuzucum ya sana bişi sorucam şimdi takıldıda aklıma =) sen kelebekli fincan takımından mı bahsediyosun kelebekli diye yoksa pasta takımındanmı cnm ??? kafam karştııda

canım kelebekli tabaklar varya pembeli onu diyorum çay pasta seti pembe çiçekli herhalde

sende benim gibisin sabah uyku sersemi olduğum için akşamdan hazırlarım kıyafetimi,çoraplarımı,takılarımı bazen makyaj malzemelerimi bile sanırım biraz üşengecim

ben sabah hiçbirşey başaramyorum çocukluğmdan beri böyle alıştım ben okula giderkende böyleydim akşamdan koyardım hatta bu sabah yarın ne g,iyceğmi düşünmedn normlde o bile beynmde hazır olur sadece koymak kalır biryere ordan alırım

off başak burcuyum bu huy kötü

orkidecim alışverişcini stil rehberine tıkla canım orda var

tamam kuzucum bi de kelebekli fincanlar varya dedim yanlış bilgi vermeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…