satın aldım canım da diktirdim ben bunu bi model üzerinde görüp beğenmiştimçok sağol bu arada
işte kızlar benim beğendiğim de böyle.
inşallah dilediğim gibi bir nşanım olur.
canım bizim çekimimiz eskişehirde olmuştu. uygun bir zamanda bende albüm yaparımpeki yıldız korusu felanmı çok güzel nerede çektiniz o fotoyu hidiv kasrıda olabilir ama köprülü bir yer herhalde çok güzel maşallah valla çok hoş
amin canımcıımm inş. güzelmiş begendigin modellde
inşallahhbuda çok güzel canım rengide
"hâşâ..! annen kadar olamam, 9 ay 10 gün karnımda taşımadım seni, taşıyamam da.. ama dilersen, bir ömür taşıyabilirim; parmağımda.. yüreğimde.. başımın üzerinde... ♥" seviyorum bu sözü yaa
gizcim buralardamısın ???
canım bizim çekimimiz eskişehirde olmuştu. uygun bir zamanda bende albüm yaparım
evet fatoşcum buralardayım yarın giyeceklermi hazırlıyordum canım
ben alışveriş cinin blog sayfasından vücut tipimi seçmiştim göğsüm yok ve popom biraz var bana aynı bu model elbisler çıkarmıştı vücut tipime göre bende o elbiseleri bilgisayarımda sakladım hatta mailimde bile saklıyorum çok şirinlerdi şimdi bunuda koycam cidden belden oturtmalı aşağıya doğru inenlerde hoş hafif kalçadan inenlerde
ama kızlar arkadaşım kabarık şeylerden nefret ederdi hiç gelinlilk beğenmezdi hepsine iğrenç derdi bir gelinlik denedi ve kabarık aşık oldu biz beğenmedik bizi dinlemedi öyle bakıyorsunuz üstümde görün dedi ve resmini çekip getirdi şok olduk cidden bazı şeylere burun kıvırıyoruz denemiyoruz ama arkadaşım denedi ve on numara oldu
bu tür şeyleri vücüdumuza göre iyi araştıralım
ececim seni tebrik ederim vücuduna göre bulmuşsun inşallah bende diktirebilirim ilerde
evet fatoşcum buralardayım yarın giyeceklermi hazırlıyordum canım
evet önyargılı olmamak lazım, ne beğendiğim elbiseler berbat oldu üstüme, ne elbiseler de bundan bir şey olmaz ddiğim halde cuk oturdu.
ama sen böyle diyince garip oldum benim popo normal ama göğüslerim bayağı bir dolgundur.
göbek de az birazcık var, genetik mirasımız
gerçi ben dekolteyi bu kadar düşünmüyorum ama, dur en iyisi bulayım o dediğim blog sayfasını.
kolay gelsin kuzucum ya sana bişi sorucam şimdi takıldıda aklıma =) sen kelebekli fincan takımından mı bahsediyosun kelebekli diye yoksa pasta takımındanmı cnm ??? kafam karştııda
sende benim gibisin sabah uyku sersemi olduğum için akşamdan hazırlarım kıyafetimi,çoraplarımı,takılarımı bazen makyaj malzemelerimi bile sanırım biraz üşengecim
canım kelebekli tabaklar varya pembeli onu diyorum çay pasta seti pembe çiçekli herhalde
ben sabah hiçbirşey başaramyorum çocukluğmdan beri böyle alıştım ben okula giderkende böyleydim akşamdan koyardım hatta bu sabah yarın ne g,iyceğmi düşünmedn normlde o bile beynmde hazır olur sadece koymak kalır biryere ordan alırım
off başak burcuyum bu huy kötü
orkidecim alışverişcini stil rehberine tıkla canım orda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?