Kızım fazla gecelik alma maximum 5 dk. duruyo çünkü
Walla cnm şaka bi yana sizi korkutmak istemiyorum ama benim canım inanılmaz yanıyo bu daha ne kadar böyle devam edicek bbilmiyorum ama biran önce geçse iyi olucakYani hele ilk günler okadar çok acıdıki balayını zehir etmemek için ara verdik
O jellerden mi alsam napsam bilemiyorum :26:
Walla cnm şaka bi yana sizi korkutmak istemiyorum ama benim canım inanılmaz yanıyo bu daha ne kadar böyle devam edicek bbilmiyorum ama biran önce geçse iyi olucakYani hele ilk günler okadar çok acıdıki balayını zehir etmemek için ara verdik
kızlar çevre ve şehircilik bakanlığı sözleşmeli eleman alacakmış memurlar nette gördüm şimdi işletmeci de var dua edin de olsun yarın belgelerimi göndereceğim en 2.93 ortalam istiyor ortalamam ve bölüm 1. olmam sonunda bi işe yarar inşallaholursa kendi işimi yaparım
Rabbim gönlüne göre versin canım
hadii yaaa:18::18::18:
acaba önşeysii kısa mı tutuyonuzzzz:44::44:
aslıııı gel şuraya açık açıkk yaz sorsana yaaaaa
Yok canım kısa falan tutmuyoruz hatta bizdende sıvı geliyoya hani oda geliyo yani ona rağmen acıyo
Arkadaşımla konuştum ilk biray açılana kadar öyle oluyo şuan çok dar dedi :26:
Yok canım kısa falan tutmuyoruz hatta bizdende sıvı geliyoya hani oda geliyo yani ona rağmen acıyo
Arkadaşımla konuştum ilk biray açılana kadar öyle oluyo şuan çok dar dedi :26:
nee acıyo mu
kişiden kişiye değişiyo dimek diğer kızlarda böyle bi sorun olmadıydı
inş kısa sürede geçer tuğçecim
Haklısın daha adını bile söyleyemiyorum kendisini nasıl giyeceğim Allah bilirhürrem geceliği ne kızbihtet geceliği olmasın o
kızlar çevre ve şehircilik bakanlığı sözleşmeli eleman alacakmış memurlar nette gördüm şimdi işletmeci de var dua edin de olsun yarın belgelerimi göndereceğim en 2.93 ortalam istiyor ortalamam ve bölüm 1. olmam sonunda bi işe yarar inşallaholursa kendi işimi yaparım
kızlar merhaba
nasılsınız ne var ne yok
girmiyorum özlemişim bu başlığın enerjisi been
nişan davetiyesi gördüm bir tane çok güzel allah tamamına erdirsin
balayından dönen arkadaşlar olmuş sanırımmm bizede nasip olsa ya o günleri görmeeeek
ama neden acımış kii yaa korkuyorum iyice beeen :18::18:
dilaaaa beni de kabul etsene bende görmek istiyorum gelin kızlarııı :26::26:
başka kimlerde gelişmeler var öyle bir göz atıp yorum yaptımmm
biz hala ev için haber bekliyorz evimiz bir belli olsada esyalarımızı alsa nişanlım bir rahata ersek hayırlısı ile
gelin arabamız için klasik araba kiralıcaktık dün babam baktı hiç sağlam değiller bunlar dedi üstelik fiyat 650 yazıyordu oraya gidince abartmışlar resmen napıcaz bilmiyorum bakalım
birde en önemlisi gelinliğime karar verdim en sonundaa yaaa
o bahsedilen duyguyu hissettim sanırımmmm
öncekinde herkes begendiği için alıcaktım ama bu duygu yoktu suannn cok mutluyumm kii hafta sonu gidip ölçülerimi vericemm ve benim olcaaaakkk
benden bu kadar sanırım
5 dk ama o 5 dakikada adam nasıl böyle oluyoKızım fazla gecelik alma maximum 5 dk. duruyo çünkü
Ayyy inşallah özgecim yani ben ilk geceyi pek düşünmezdim korkmazdım ama tam tersi oldu Çok utandım kastım kendimi falan
Haklısın daha adını bile söyleyemiyorum kendisini nasıl giyeceğim Allah bilir
İnşallah hüm gönlüne göre olsun.
Tuğçe doktor bana seninki çok dar demişti. Bende mi çok acı çekeceğim:18::18::18:
Birde tuğçem ben senin fotoyu neden görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?