Hepimiz aynı düşünüyormuşuz
Sedulu benim bir arkadaşımın ablası gerçekten eşini kaçırıp evlenmişti.
Her gece mi?
aynen aynennn
ben kır düğünü düşünyodum kışın olsun salon olsun fark etmezzzz
evettt
bknz: adı lazım değil baş harfi BEN :86::86::86::86::86::86::86::86:
Yahu bende bir tuhaflık mı var?aynen aynennn
ben kır düğünü düşünyodum kışın olsun salon olsun fark etmezzzz
evettt
bknz: adı lazım değil baş harfi BEN :86::86::86::86::86::86::86::86:
Var canım ama uzun süre insanalrın dilinde olacaksın.Hahahah demek ki olabilitesi var
Bende her an yapabilirim
haticemmm
ben seni o kadar beklemişimm kaç senedir hasretim den giriyorçıkıyoruz
güzel bişi güzel..Allahım sizlere de göstersin..
Yahu bende bir tuhaflık mı var?
Onu gördüğümde nefesim kesiliyor sadece bu?
Birde sarıldığında başımı göğsüne koyunca dünya dursun istiyorum biz öylece kalalım.
Ama diğerlerini pek istemiyorum ben bu adamı sevmiyor muyum?yok yok bende kesin bir tuhaflık var
Yahu bende bir tuhaflık mı var?
Onu gördüğümde nefesim kesiliyor sadece bu?
Birde sarıldığında başımı göğsüne koyunca dünya dursun istiyorum biz öylece kalalım.
Ama diğerlerini pek istemiyorum ben bu adamı sevmiyor muyum?yok yok bende kesin bir tuhaflık var
Var canım ama uzun süre insanalrın dilinde olacaksın.
Lakin yatak kırılma olayı kadar konuşulmaz emin ol.
aaaa bir adet sedulu gördümm vuhuuu kuzu bende kış olsa bile evlencem hani yazı beklemicem zaten kır düğünü takıntım yok o yüzden yaz olmasada olur diyenlerdenim bakalım
bu arada gelişmeler hayırlı olsun kuzu iş güç ne oldu
Eki Görüntüle 704770 Eki Görüntüle 704769
kızlar bunlarda salon camlarım yere kadar tül istiyorum yanlarınada fon olacak ama japon tül gibi düz inecek lakin şöyleki benim mobilyalarım toz pembe masam beyaz sandalyelerimin ikitanesi pembe kenarları beyaz fitilli 4 tanesi beyaz kenarları pembe fitilli..fon olarak sizce eyfel kuleli mi seçeyim yoksa pembe tonlarında bi şey mi nasıl bi şey yapayım ki ben:26:
Aynen canım benimde böyle bi takıntım yok yeter ki aynı soyadını taşıyalım bir olalım
Bi kaç yerle görüştü bakalım olma ihtimali var işin zaten işe girdiği gibi nişan olacak.
Aileler de fazla uzatmayın diyor bi an önce everecekler bizi
inşalllah en kısa zamanda sende sevdiceğinde işe girersiniz bizde şimdilerde büyük nişanmı yapalım die düşünüyoruz çok sıkıntıya düşmekte istemiyorum herşey aynı gün oluverse ne mutlu olucam
Canım biz küçük bişi yapıcaz aile arasında daha öncede demiştim restorana gidip orada hem yemek yiyip hemde yüzükler takılsın istiyoruz. Düğün zaten masraflı olacak o yüzden nişanı abartmaya gerek yok.
Ben sadelikten yana olduğum için böyle düşünüyorum. Düğüne eş dost akraba davet edilecek zaten.
ben olsam pudra seçerdim eyfel kullaliden ıskılırım ben soft renkleri seviyorum
Buraya eyfel ya da o tarz da bişi değil de soft renklerde daha sade perde seçebilirsin. Bi süre sonra onlarında modası geçecek ama soft renklerin hiç geçmez modası.
sinem şimdi oldu
çocuk odası değilse bu eyfel bir süre sonra boğabilir.. sıkılabilirsin diye düşünüyorum ama tabii zevk senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?