'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aynen aynennn
ben kır düğünü düşünyodum kışın olsun salon olsun fark etmezzzz

evettt
bknz: adı lazım değil baş harfi BEN :86::86::86::86::86::86::86::86:

Ben o konuda fazla detaycı değilim nerede olursa olsun sonuçta o gün bizim günümüz olacak bol bol tadını çıkarmaya bakacağım

haticemmm

ben seni o kadar beklemişimm kaç senedir hasretim den giriyor çıkıyoruz

güzel bişi güzel..Allahım sizlere de göstersin..

aynen aynennn
ben kır düğünü düşünyodum kışın olsun salon olsun fark etmezzzz

evettt
bknz: adı lazım değil baş harfi BEN :86::86::86::86::86::86::86::86:
Yahu bende bir tuhaflık mı var?
Onu gördüğümde nefesim kesiliyor sadece bu?
Birde sarıldığında başımı göğsüne koyunca dünya dursun istiyorum biz öylece kalalım.
Ama diğerlerini pek istemiyorum ben bu adamı sevmiyor muyum?yok yok bende kesin bir tuhaflık var
Hahahah demek ki olabilitesi var
Bende her an yapabilirim
Var canım ama uzun süre insanalrın dilinde olacaksın.
Lakin yatak kırılma olayı kadar konuşulmaz emin ol.

sen bu adamı seviyorsun ve aslında deli gibi de istiyorsun sadece korkuların ve gardların bunun önüne geçiyor

evlenince bunu aşacağına eminim sevdiğin adamla.

Yatak kırılması mı
Yatağın kırılma ihtimali varsa daha sert bi zemin buluruz

aaaa bir adet sedulu gördümm vuhuuu kuzu bende kış olsa bile evlencem hani yazı beklemicem zaten kır düğünü takıntım yok o yüzden yaz olmasada olur diyenlerdenim bakalım

bu arada gelişmeler hayırlı olsun kuzu iş güç ne oldu

Eki Görüntüle 704770 Eki Görüntüle 704769

kızlar bunlarda salon camlarım yere kadar tül istiyorum yanlarınada fon olacak ama japon tül gibi düz inecek lakin şöyleki benim mobilyalarım toz pembe masam beyaz sandalyelerimin ikitanesi pembe kenarları beyaz fitilli 4 tanesi beyaz kenarları pembe fitilli..fon olarak sizce eyfel kuleli mi seçeyim yoksa pembe tonlarında bi şey mi nasıl bi şey yapayım ki ben:26:

Aynen canım benimde böyle bi takıntım yok yeter ki aynı soyadını taşıyalım bir olalım

Bi kaç yerle görüştü bakalım olma ihtimali var işin zaten işe girdiği gibi nişan olacak.
Aileler de fazla uzatmayın diyor bi an önce everecekler bizi

eklentileri göremiyorum :44::44: ama anlattıklarına bakış pudra daha iyi olur

inşalllah en kısa zamanda sende sevdiceğinde işe girersiniz bizde şimdilerde büyük nişanmı yapalım die düşünüyoruz çok sıkıntıya düşmekte istemiyorum herşey aynı gün oluverse ne mutlu olucam

sinem şimdi oldu

çocuk odası değilse bu eyfel bir süre sonra boğabilir.. sıkılabilirsin diye düşünüyorum ama tabii zevk senin.

Canım biz küçük bişi yapıcaz aile arasında daha öncede demiştim restorana gidip orada hem yemek yiyip hemde yüzükler takılsın istiyoruz. Düğün zaten masraflı olacak o yüzden nişanı abartmaya gerek yok.
Ben sadelikten yana olduğum için böyle düşünüyorum. Düğüne eş dost akraba davet edilecek zaten.

ayen bende senin gibi düşünüyorum ben şu anda söz hazırlığı yapıyorum aceba 1 gün gelip isteme olsa diğer günde evde söz nişan bir aradamı olsa düşünceleri içindeyim bakalım neler olucak annem beni aslınd aikna etti dışarda nişan fikrine ama yok dış çekim fotocusu yok pasta yok kuru pasta hesaplayınca 7 8 bine geliyor yani nereden baklsan fiyatlar bu gereksiz masraf bana göre söz nişan bir arada aradan çıkmalı

ben olsam pudra seçerdim eyfel kullaliden ıskılırım ben soft renkleri seviyorum

aslında perdecide bana pempe tonları çıkarttı hatta ton olarak koyu önerdi,bugün onay verecektik dün akşam öyle bi fikir geldi klasik olsun istemiyorum ama dediğin gibi eyfel de belli süre sonra sıkabilir :26:

Buraya eyfel ya da o tarz da bişi değil de soft renklerde daha sade perde seçebilirsin. Bi süre sonra onlarında modası geçecek ama soft renklerin hiç geçmez modası.

sinem şimdi oldu

çocuk odası değilse bu eyfel bir süre sonra boğabilir.. sıkılabilirsin diye düşünüyorum ama tabii zevk senin.

haklısınız kızlar hem sizi hem perdeciyi dinleyip o önerdiği pembeyi onaylayayım teşekkür ederimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…