'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

allah bir yastıkta kocatsın canım, bende yengeçim :) benide zorla azcık ağlattılar, hep güldüm bende :) dönsenize neden durdunuz dedim

allah bir yastıkta kocatsın canım, bende yengeçim :) benide zorla azcık ağlattılar, hep güldüm bende :) dönsenize neden durdunuz dedim

Aman tanrım burcumuzda mı aynı Eşininki ne? İsmimizde aynı olmasın cnm Benim adım tuğçe seninki neydi unuttum ben yine

sen bu adamı seviyorsun ve aslında deli gibi de istiyorsun sadece korkuların ve gardların bunun önüne geçiyor

evlenince bunu aşacağına eminim sevdiğin adamla.
İnşallah canım
Yatak kırılması mı
Yatağın kırılma ihtimali varsa daha sert bi zemin buluruz
Bilmem annemler zamanında bir kadından bahsediliyordu.
Ama öyle böyle değil eski yataklar sağlam değilmiş belkide:114::105::105:
İnşallah hemencecik gelirsin aramıza

Son düzenleme:

Evlendikten sonra ilk iş günü iş yerinde nasıl havalar ? nasıl davranılıyor yeni gelnlere bakalım anlatın arkadaşlar ben birde şeyi merak ediyorum işten çıkınca kendi evine gitmek nasıl bir duygu k

:) gerçekten çok tesadüfler var :) Eşimin burcu akrep, benim adım da çağla :) isimlerde benziyo sayılır

Walla evet cnm benziyo Eeee anlat bakalım neler yaptınız balayına nereye gittiniz
Kızlar bana sorular sordunuz hadi bakiiim çağlayada sorun

Evlendikten sonra ilk iş günü iş yerinde nasıl havalar ? nasıl davranılıyor yeni gelnlere bakalım anlatın arkadaşlar ben birde şeyi merak ediyorum işten çıkınca kendi evine gitmek nasıl bir duygu k

Bana bugün herkesss sarıldı Gelemeyenler tebrik ettiler Sorularda şu şekilde oluyo genelde ; oooo tuğçe hn. hoşgeldiniz waaay bronzlaşmışsınız nereye gittiniz balayına alıştınızmı evliliğe nasıl bişey blablablabla.... şeklinde devam ediyo İşten eve gitme kısmınıda ilk defa bu akşam tadıcam bakalım Babamın evinin kapısının önünde indiğim servise şimdi 15 dk.yürüyceğimi düşünürsem pekte iyi şeyler hissediceğimi düşünmüyorum

Valla aynı tuğçe gibi, gelemeyenler sarıldı.Öptü, faceden resimleri gördük çok güzel olmuşsun dediler :)))))
İş yeri de sakin en azından şuanda, artık işten çıkıp eve gitmek yemek yapmak nasıl olucak bakalım.Eşim cumartesiye kadar evde daha. sabah bana tostumu yaptı işe öle geldiim

:) Biz izmir özdereye gittik 4 gece kaldık cuma sabahı evdeydik.Çok güzel geçti denize de havuza da girdik , son 2 gün araba kiralayıp kuşadası ,efes,meryem ana, seferihisara gittik gezdik.Çok güzeldi :) siz rixos lares e gittiniz sanırım nasıl geçti :)

Maşallah ne gzel bakım iyi gelin hanımm

Ben şimdi düşünüyorum da utanıyorum yaaaa balayı sonrasını uzun mu tutsam

Bende evlilikten sonra işe nasıl dönerim onu merak ediyorum. Hande bende senin gibi utanıyorum sanırım:26:

Çağla enişteye alkış umarım hep böyle olur gelin hanım

Tuğçem yakında alışırsın.

Son düzenleme:
Ben şimdi düşünüyorum da utanıyorum yaaaa balayı sonrasını uzun mu tutsam

Canım bende öyle düşünüyodum ama inan utanmıyosun Normal geliyo yani

Aaaa biliyorum orayı karpediem mi ne öyyle bi otel vardı geçen sene arkadaşım gitmişti anlata anlata bitirememişti de nisan ayı izmir ısınmaz diye acente yetkilileri hep antalya tavsiye ettiler bize Çok memnun kaldık cnm bizde hatta çok üzüldük ayırılırken yemekler deniz havuz hizmetler herşey muhteşemdi

Son düzenleme:

:) İnşallah Hatice'cim. Dün de ben kahvaltı hazırlarken kendiliğinden evi süpürdü, halılar yeni ya pamukcuk her yer

carpe diem de çok iyiymiş duyduk ama Paloma pasha otelde kaldık biz. Son gün denize girdik, soğuktur diye girmedik.O kadar pişman olduk ki. Havuzdan sıcaktı deniz birde konum olarak her yere yakın olduğu için kolayca gezdik :) Suit odada kaldık bide jakuzili kocaman terası :) evliliğin en güzeli balayı

:) İnşallah Hatice'cim. Dün de ben kahvaltı hazırlarken kendiliğinden evi süpürdü, halılar yeni ya pamukcuk her yer

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım yardımcı olması çok güzel belki akşam yemeğini de hazırlar ne dersin becerikliliği var mı :13:

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım yardımcı olması çok güzel belki akşam yemeğini de hazırlar ne dersin becerikliliği var mı :13:

İnşallah :) haftasonu mutfağa beraber girdik 2 çeşit yemek ve çorbamızı yaptık, istekli ve yetenekli de :)))) cicim ayları geçince bitmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…