- 6 Eylül 2012
- 442
- 15
- 68
Walla kızlar önce kınadan başlayayım Övünmek gibi olmasın ama ben daha önce daha güzel bi kına gecesine gitmedim
Kınam düğünümden daha güzel oldu diyebilirim Arkadaşlarımla gangnam style dansı bile yaptık
Hiç kimse oturmadı herkes oynadı Sulugözlü klasik yengeç burcu insanı ben Ağlamadım kına yakılırken güldüm kıkır kıkır
Ama avucumuda açmadım altınımı almadan
Düğün günümde herşeyim planladığımız gibi oldu kuaför foto çekimi gelin almada hiç bi aksilik çıkmadı şükürler olsun havada çok güzeldi zaten yaz havası gibiydiKuzenimle kuşak bbağlama dansı yaptık İstanbulda kimse bilmediği için çok hoşlarına gitti herkesin bayıldılar Evden çıkarken ve salondan evime giderken babama sarılarak hıçkıra hıçkıra ağladım
Salondan kayınvalidenin evine gittik adetleri öyleymişsinirlendim bende arkadaşlarımıda götürdüm 10 kişi gittik
Bana bardak kırdırdılar ekmek yedirdiler Sonrada yemek hazırladı kayınvalide yemek yedik
Ordanda kocacığımla evimize gittik yattık uyuduk
bankadayım canımm ben
tayin durumu zor ama bakalımm kısmett
*
özgeeeee hayırlı olsunnnnn kardeşinneee
allah bir yastıkta kocatsın canım, bende yengeçim :) benide zorla azcık ağlattılar, hep güldüm bende :) dönsenize neden durdunuz dedim
İnşallah canımsen bu adamı seviyorsun ve aslında deli gibi de istiyorsun sadece korkuların ve gardların bunun önüne geçiyor
evlenince bunu aşacağına eminim sevdiğin adamla.
Bilmem annemler zamanında bir kadından bahsediliyordu.Yatak kırılması mı
Yatağın kırılma ihtimali varsa daha sert bi zemin buluruz
İnşallah hemencecik gelirsin aramızaolur mu öle şey haticemm
sen sadece çekindiğin için rahat bırakamıyosun kendini o kadarr
ayy aslım böle diince çok heycanlanıyorumm benn yaaa :86::86::86::86::86:
gelsin işini oturtsun da hemen evlenelimm :123::123::123:
Aman tanrım burcumuzda mı aynı Eşininki ne? İsmimizde aynı olmasın cnmBenim adım tuğçe seninki neydi unuttum ben yine
allah bir yastıkta kocatsın canım, bende yengeçim :) benide zorla azcık ağlattılar, hep güldüm bende :) dönsenize neden durdunuz dedim
:) gerçekten çok tesadüfler var :) Eşimin burcu akrep, benim adım da çağla :) isimlerde benziyo sayılır
Evlendikten sonra ilk iş günü iş yerinde nasıl havalar ? nasıl davranılıyor yeni gelnlere bakalım anlatın arkadaşlarben birde şeyi merak ediyorum işten çıkınca kendi evine gitmek nasıl bir duygu k
Evlendikten sonra ilk iş günü iş yerinde nasıl havalar ? nasıl davranılıyor yeni gelnlere bakalım anlatın arkadaşlarben birde şeyi merak ediyorum işten çıkınca kendi evine gitmek nasıl bir duygu k
Walla evet cnm benziyoEeee anlat bakalım neler yaptınız balayına nereye gittiniz
Kızlar bana sorular sordunuz hadi bakiiim çağlayada sorun
Bana bugün herkesss sarıldı Gelemeyenler tebrik ettiler Sorularda şu şekilde oluyo genelde ; oooo tuğçe hn. hoşgeldiniz waaay bronzlaşmışsınız nereye gittiniz balayına alıştınızmı evliliğe nasıl bişey blablablabla.... şeklinde devam ediyoİşten eve gitme kısmınıda ilk defa bu akşam tadıcam bakalım Babamın evinin kapısının önünde indiğim servise şimdi 15 dk.yürüyceğimi düşünürsem pekte iyi şeyler hissediceğimi düşünmüyorum
Valla aynı tuğçe gibi, gelemeyenler sarıldı.Öptü, faceden resimleri gördük çok güzel olmuşsun dediler :)))))
İş yeri de sakin en azından şuanda, artık işten çıkıp eve gitmek yemek yapmak nasıl olucak bakalım.Eşim cumartesiye kadar evde daha. sabah bana tostumu yaptı işe öle geldiim
Walla evet cnm benziyoEeee anlat bakalım neler yaptınız balayına nereye gittiniz
Kızlar bana sorular sordunuz hadi bakiiim çağlayada sorun
Bana bugün herkesss sarıldı Gelemeyenler tebrik ettiler Sorularda şu şekilde oluyo genelde ; oooo tuğçe hn. hoşgeldiniz waaay bronzlaşmışsınız nereye gittiniz balayına alıştınızmı evliliğe nasıl bişey blablablabla.... şeklinde devam ediyoİşten eve gitme kısmınıda ilk defa bu akşam tadıcam bakalım Babamın evinin kapısının önünde indiğim servise şimdi 15 dk.yürüyceğimi düşünürsem pekte iyi şeyler hissediceğimi düşünmüyorum
Maşallah ne gzel bakım iyi gelin hanımm
Ben şimdi düşünüyorum da utanıyorum yaaaabalayı sonrasını uzun mu tutsam
:) Biz izmir özdereye gittik 4 gece kaldık cuma sabahı evdeydik.Çok güzel geçti denize de havuza da girdik , son 2 gün araba kiralayıp kuşadası ,efes,meryem ana, seferihisara gittik gezdik.Çok güzeldi :) siz rixos lares e gittiniz sanırım nasıl geçti :)
Bende evlilikten sonra işe nasıl dönerim onu merak ediyorum. Hande bende senin gibi utanıyorum sanırım:26:
Çağla enişteye alkışumarım hep böyle olur gelin hanım
Tuğçem yakında alışırım.
Aaaa biliyorum orayı karpediem mi ne öyyle bi otel vardı geçen sene arkadaşım gitmişti anlata anlata bitirememişti de nisan ayı izmir ısınmaz diye acente yetkilileri hep antalya tavsiye ettiler bizeÇok memnun kaldık cnm bizde hatta çok üzüldük ayırılırken yemekler deniz havuz hizmetler herşey muhteşemdi
artık darısı başınıza
:) İnşallah Hatice'cim. Dün de ben kahvaltı hazırlarken kendiliğinden evi süpürdü, halılar yeni ya pamukcuk her yer
:) İnşallah Hatice'cim. Dün de ben kahvaltı hazırlarken kendiliğinden evi süpürdü, halılar yeni ya pamukcuk her yer
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım yardımcı olması çok güzelbelki akşam yemeğini de hazırlar ne dersin becerikliliği var mı :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?