'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım benim yakın arkadaşım şöyle yaptı isteme oldu bir iki gün sonrada evlerinin yakınındaki bi kafeyi söz için ayarladılar orada pasta falan kesildi müzikli eğlence oldu aileler arasında bi de bi kaç yakın dost vardı.
Biz söz kesmeyeceğiz isteme olacak ( söz gibi ) ardından bi kaç gün içinde de nişan yapacağız.
Nişana 7-8 bin tl masraf yapacağına bence 2bine de gayet düzgün bişiler çıkar geriye kalan 5 bin tl yi düğün masraflarına ayırırsın daha iyi olur. Benim fikrim bu

giz bence nişan söz bir arada yapın.. büyük nişana dökeceğin paralarla düğün icin birçok eksiğini kapatabilirsin.

bu arada yarin gelmiş gözün aydın

kızlaaar. hep okuyorum yazdıklarınızı. ama klavyem bozuldu dilsiz gibiyim hiç cevap yazamıyorum çok kötü bişeymiş

tuğceciim çok tatlı olmuşsun ışıl ışıl Allah bir ömür huzur versin ailenize

elifimuuu dünya tatlısı. nası pozitif nası şirin

gevezek bencede gelinliği aslının dediği gibi yaptırmalısın. yinede sen bilirsin tabikii.

sinem bende pudra pembesi olsun diyorum. favori rengim zaten

yarın nikah için gereken testleri yaptırıcam çok korkuyorum iğnedeeen :18:

ay sonunda nikah yapıcaz işallahh

canım çok güzel fikrin bizim çevre çok kalabalık dışarda nişan yaparsak insanalr küser die o kadar bütçe ayırıyoruz çünkü gerçekten aşırı kalabalık hatta artık babama nişan olmasın nikah ve kokteyl yapalım adada istediğiniz gibi deniz kenarında olsun adadakileri öyle ağırlarız 1 hafta sonrada düğünüm olur onuda karşı taraf yapar dedim

adada evlenen her kız motor ve araba tutuyor insanlar tutulan motorlarla geçiyorlar karşıya ve oradan otobüsler kalkıyor yani çok maaliyet oluyor ailemnin nişana verecek bütçesi varr oldukları için üzülüyolar elimzide varken yapamıyoruz kimler neler neler yapıyor elimi kolumu bağlıyorsun diolar erkek kardeşim var ona yapın ilerde dedim onu göremeyiz belki diyip duruyolar üzülüyorum

varya nerden baksan adada bir nişan öyle tutuyor hade mekanı bedavaya tutsak ki tutarlar hiç ücret ödemeden ama yok fayton yok insanlar yok pastası müziği şusu busu ada da öle düğün salonu formatı yok paketler yok ucu açık herşeyin o yüzden ben nişan istemiyorum dışarda çok isterlerse bizde yemeğe çıkarız ne edem

bide evimin bahçesi var önünde kocaman denizi komple gören manzaralı çim alan var orası bile olur gibi :)))))))

aman ub işler çok sıkıcı yaa bunalıyorum bazen düğüne gram karışmıcam

giz bence nişan söz bir arada yapın.. büyük nişana dökeceğin paralarla düğün icin birçok eksiğini kapatabilirsin.

bu arada yarin gelmiş gözün aydın

canım çok doğru sölüyorsun ayyy aslında sevdiceğim 18 ocakta geldi ben hala onu kaldırmadım düzelteyim görmek istemiyorum askerlikle ilgili şeler :)))))

Canım çevre çok ama herkesi mutlu edemezsin ki yine birileri çıkar bizi çağırmadın diye
Bizde de var çevre ama inan nişanda kimseyi istemiyorum aile arası olsun akrabalar falan bi de bi kaç yakın dostum.
Yoksa çekemem ben o kadar kalabalık
Düğüne zaten herkese haber verilecek gelen o zaman gelsin düğüne çağırmazsak ayıp ettiniz desinler ama nişanda olmaz.
Ada koşulları zorluyor desene
E madem o çim alanı değerlendirseniz dicem de orayı düzenleyene kadar bi mekan tutulur.
Ailen nişan masrafını göze alıyorsa o zaman yapın canım aileyi de kırmamak gerek
Bi tek kızları var onlarda haklılar hemde ilk evden giden olacaksın
İnsan detaya girdikçe bunalıyor ben işte fazla detay olmadan dallanıp budaklanmadan bu şekilde aradan çıkarmayı planlıyorum

kızlar ben çıkıyorum davetiyemizin tasarımı yapılacaktı bi de perdelerimizi onaylayacaz ben sewdiceğim işten çıkmadan çarşıda olayım ki loyaya takılayım biraz hiihiiiiiii

işte canım bide benim babam siyasetle ilgileniyor başkan yardımcısı ada zaten köy gibi herkes birbini tanıyor o yüzden herkes davet bekler gelir gider ben böle şelere gelemiyorum sevmiyorum kuru kalabalığı

neyse bakalım yaa bu işler zor ben ubnu bilir bunu sölerim inşallah nişan fikrinden vazgeçerlerde rahatlarım

özgeeeeee hade bakalım onlarda bizim gibi aynı ara yapıyolar askerlikten sonrası için biraz dinlenmeleri şarttı zaten :)))))))))sizdede bir ailede iki büyük olay oluyor desene benim aşkımın ailesi ablaını sözledi sonra bize geldiler 1 hafta arayla :)))))

olur mu öle şey haticemm
sen sadece çekindiğin için rahat bırakamıyosun kendini o kadarr

dilaaaaaaa sen ocak'a kadar izmirde olmazsan ben ben değilim

ayy aslım böle diince çok heycanlanıyorumm benn yaaa :86::86::86::86::86:
gelsin işini oturtsun da hemen evlenelimm :123::123::123:

ayy aslım böle diince çok heycanlanıyorumm benn yaaa :86::86::86::86::86:
gelsin işini oturtsun da hemen evlenelimm :123::123::123:[/QUOTE]

Dila sen nerde çalışıyordun ? kamudaysan İzmire tayin durumun olacak mı

Merhaba Kızlar herkese :) düğün bitti gitti gerçek hayat başladı işbaşı :) resmimi yüklüycem birazdan

ayyy bi müşterimiz taze baklava getirmişşşşş
hastaydımm canım bişeler istiyodu nası sevaba girdi şuanda anlatamammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…