Selam kızlarbende güzel gelişmeler var
Yaza bi nişan düşünüyoruz veeee arayı fazla açmadan da kışın bile olsa düğün
Bi an önce evlenelim de yazı kışı fark etmez
Seduluuuuuuuuuuuuuuhadi baklaım
gündaşcanımmm mutlaka tül yaptır benceee uçuş uçuşşş
fon perde de olur yanlara çiçekli çiçekli benimkiler gibi.. miss gibi olur
canım çok az kalmış seninnn zaman zaman böyle hissetmek normal çoğu arkadaşımız aynı senin gibi hissetti son zamanlarda
inş herşey gönlünce olur
beni unuttun
oyyy tuğçem de gelmişş, hoşgeldin kuzummmm herşey çok güzelmiş ne güzel
alışabildin mi evliliğeee yemek bulaşık temizlikkk
merhaba hoşgeldin
acın taze o yüzden bi daha asla evlenmem vs diyosun ama Allah çok büyük çok daha güzellerimi yaşıyosun
dilerim herşey gönlünce olur
elif harika olmuş bayıldım ben çok da duygulandım ya
tuğçenin fotoyu da sabırsızlıkla bekliyommmm
dilacıım nazar mı oldun bacııımgeçmiş olsun..
sinemcim ben de kk başlıklarından şöyle bir liste oluşturdum dans şarkıları için son seçimi yapmadım daha
rafet el roman ''ömrümün sahibi''
erkin koray "inan ki senden başka kimse yok içimde"
Seferad:Seni Ne çok sevdiğimi
Özdemir Erdoğan - Bana Ellerini Ver
seven ne yapmaz
benim hiiiç tadım yok arkadaşlar.. gelinliğin kolları bol olmuş, kollar eklenince görüntü baştan aşağı değişmiş koldaki dantel tenimi kıpkırmızı yaptıııhaftasonuna doğru tekrar gidicez tüm değişiklikler konuşulacak beklemedeyiz..
resmi ekliyorum şimdi sizde bakın bakalım ben öndeki drapeyi kaldırtmayı düşünüyorum of of benim tadım kaçınca huzurumun da yüzü düştü yorgunluk üstüne yorgunluk çıkıyo
sinemim bence de tül yaptır kuzummmm
Allahıma şükürler olsun düğünümde kına gecemde mükemmel geçti Hep derlerya ayy nasıl geçti anlamadık düğünü Tam tersi biz okadar rahattıkki her anını saniye saniye hatırlıyorum
Buarada operasyon tamam kızlarResimlerde aslında heryerde var ama ben şimdi nasıl yüklicem bilemedim :44:
Burdan foto yükleyemiyorum Telefonum eski model Evde de internetimiz yok nasıl yapabilriiz :26:
Kaç yıllık ilişkiniz var canım. bizimde 4 yıl oldu yeter dedik artık tatlıya bağlansın çok şülür nişan oldu düğünümüz olcak kısmetsedarısı başına
benim kide beni öldürür sanırımmm :18::18:benimki beni öldürür
Aynen sorsan şey meraklısı oluyonsormasan zararlı çıkan biz olacağız belkide ters bir hareketle canımız yanacak kitap okusam evde babam kesin görür
ama ben göremedim yaa cok merak ediyordum:43:
Hande bende okuyamıyorum yakalanırım yanlış anlaşılırım diye.Aynen sorsan şey meraklısı oluyonsormasan zararlı çıkan biz olacağız belkide ters bir hareketle canımız yanacak kitap okusam evde babam kesin görür
Hayırlı olsun Kırmızılar topiğindeydin sen değilmi?Selam kızlarbende güzel gelişmeler var
Hayırlı olsun kuzum şimdiden
Hande hoş geldin.
hoşbuldum canımm
bence hem kısa hem uzun olsun bol bol loya da ucuzmiss claireden 85 tl vereceğime loyadan 3 tane alırım diyorum artık bende... loya da dantel gecelik var mıdır ki :44::44::44::44::44:
Hüm bende senin gibi düşünüyorum.
Alerjik bir bünyem var diye hep kaliteliye kaçtım ama madem uzun durmuyor ozaman normal olanlardan alabilirim.
Aslında topikte bir çok kişi seninle aynı durumdaAy dua edin de olsun bu sene ya inşallah olur
Aksilik çıkmasın daha fazla dayanamıyorum artık
ewt gündaşım tül olacak kesin artıık
kimi yazmadım kiii:26:
Hayırlısı olsun sinem veeeeeee beni unutmuşsun
aslim hocam benimhaticem çok acı çekilecek birşey değil. sadece kasmama ile alakalı. Allah kullarına acı veren şeyleri niye versin. bu zevkve bütün olma durumu..
geceliğe gelince kısa da al uzun da
değişik değişik giyin ama çok pahalıya bence de gerek yok.
Hayırlı olsun kuzum şimdiden
Ben bu konuda acayip tırsıyorum.
Hem çok acı çekeceğiz hemde utanacağız of ya çiğ köfteyi severim ama bu olayı bilemedim.
Sinem benimde nişanlı can burayı bilmiyor hatta evlenince belki nick değişimine gidebilirim.
Evden girdiğimde bari anlarsa ilk yazdıklarımı okumasın beni bir blogda yazışıyorum biliyorveeee çok teşekkürler kuzum ben çok sevdim gelinliğimi darısı başına inşallah
Hande hoş geldin.
Geceliğin uzun mu olması lazım kısa mı biri bunu açıklasın yahu birde 5 dk içinde çıkaracaksak pahalısını almama gerek yok o zaman değilmi:44:
ben evlendikten sonra nick değişmeyi düşünüyormuş yepyeni birşeyle gelebilirimbenim kide beni öldürür sanırımmm :18::18:
acaba adımı mı değiştirsem
ne yapsam hüm akıl ver bana yazdıklarımızı da silemiyoruz
aynen yaa denesem hemen yakalnırım sonra adım edepsiz olur vallahiii
3 sene oldu da bizim tanışıklık nerden baksan 10 sene olacak
Hande bende okuyamıyorum yakalanırım yanlış anlaşılırım diye.
Hayırlı olsun Kırmızılar topiğindeydin sen değilmi?
İnşallah hemencecik evlenirsin aşkınla
Aslında topikte bir çok kişi seninle aynı durumda
Hayırlısı olsun sinem veeeeeee beni unutmuşsun
Ay kıyamam inş tez zamanda kavuşursunuzzz
sedulubence de evlen artık..
hümmm evlenince eşinle okuyun kitabıçok faydası oluyor iki kişinin de okumasıyla..
bir de loyada dantelli vardı sanırım :44::44:
tek yorucu taraf her gece her gece istemeleri
Hepimiz aynı düşünüyormuşuzben evlendikten sonra nick değişmeyi düşünüyormuş yepyeni birşeyle gelebilirim
Sedulu benim bir arkadaşımın ablası gerçekten eşini kaçırıp evlenmişti.Evet kırmızılar topiğindeydimşşşş çaktırma bize özel orası
Ya evet bi çok kişi aynı durumda da işte bi gün alıcam benimkini götürücem evlendirme dairesine bi yıldırım nikahıyla bitiricem bu işi
sedulubence de evlen artık..
hümmm evlenince eşinle okuyun kitabıçok faydası oluyor iki kişinin de okumasıyla..
bir de loyada dantelli vardı sanırım :44::44:
tek yorucu taraf her gece her gece istemeleri
Aslında topikte bir çok kişi seninle aynı durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?