'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benim de böyle olsun artık benim için ölsün çıldırsın

iyilik kuzum senden naber.... ihmal etme buraları

iyiyim canımmm
tamam birddaha olmaz sözz
aslında yakalanma korkumda yok değil nişanlımın tepkisini ölçemiyorum bu konuda :18::18:

bu arada haticemmm gelinliğini gördüm ama öyle uzaktan uzaktaaaan hiç konuşmadaaaann
sen dünyalar güzeli olmuşsun düğünde daha da güzel en güzel olcaksın cok bgendim seni gelinlikle

benimki de bilmiyor

vay arkadaş ilişki evlilik deyp geçme ne incelkleri var mektebi olsa iyiydi

Hayırlı olsun kuzum şimdiden

Ben bu konuda acayip tırsıyorum.
Hem çok acı çekeceğiz hemde utanacağız of ya çiğ köfteyi severim ama bu olayı bilemedim.

Sinem benimde nişanlı can burayı bilmiyor hatta evlenince belki nick değişimine gidebilirim.
Evden girdiğimde bari anlarsa ilk yazdıklarımı okumasın beni bir blogda yazışıyorum biliyor veeee çok teşekkürler kuzum ben çok sevdim gelinliğimi darısı başına inşallah

Hande hoş geldin.

Geceliğin uzun mu olması lazım kısa mı biri bunu açıklasın yahu birde 5 dk içinde çıkaracaksak pahalısını almama gerek yok o zaman değilmi:44:

Aynen sorsan şey meraklısı oluyon sormasan zararlı çıkan biz olacağız belkide ters bir hareketle canımız yanacak kitap okusam evde babam kesin görür

Selam kızlar bende güzel gelişmeler var
Yaza bi nişan düşünüyoruz veeee arayı fazla açmadan da kışın bile olsa düğün
Bi an önce evlenelim de yazı kışı fark etmez

bence hem kısa hem uzun olsun bol bol loya da ucuz miss claireden 85 tl vereceğime loyadan 3 tane alırım diyorum artık bende... loya da dantel gecelik var mıdır ki :44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…