- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
5 dk ama o 5 dakikada adam nasıl böyle oluyo
:44::44::44: ben kastıgın için böyle acı cektiğini düsünüyorum..
bir de açık açık sormayayım özelden de yaz istersen hangi pozisyonda yapıyorsunuz? ilk zamanlar vajina acılıp seklini bulana dek bazı pozisyonlar can yakabilir.
bende hafif sızı seklinde oldu öyle duramayacak kadar agrım olmadı.
benim de böyle olsun artıkbenim için ölsün çıldırsın
iyilik kuzum senden naber.... ihmal etme buraları
iyiyim canımmm
tamam birddaha olmaz sözz
aslında yakalanma korkumda yok değil nişanlımın tepkisini ölçemiyorum bu konuda :18::18:
bu arada haticemmm gelinliğini gördüm ama öyle uzaktan uzaktaaaan hiç konuşmadaaaann
sen dünyalar güzeli olmuşsun düğünde daha da güzel en güzel olcaksın cok bgendim seni gelinlikle
çıldırsın sen de çıldırrrr hatta
Oyanın kulakları çınlasınacılı çif köfte gibi hakkaten
bu arada ben de dayanamayıp vücut çorabı alabilirimmerak ediyorum nasıl oluyor ya onlar
çıldırsın sen de çıldırrrr hatta
Oyanın kulakları çınlasınacılı çif köfte gibi hakkaten
bu arada ben de dayanamayıp vücut çorabı alabilirimmerak ediyorum nasıl oluyor ya onlar
dilamik bence elifin fotolarını kaldır.kendisi şuan yok belki rahatsız olabilir.
ee böyle acık acık herseyi yazıyorum vallai görse kızar mı ki acebaaa :18::18:benimki de bilmiyor
vay arkadaş ilişki evlilik deyp geçme ne incelkleri var mektebi olsa iyiydi
eeeeeee şafak 12
aslımm ekran görüntülerini alıp kaldırdımm gelince o şekilde atarım okusun
ee böyle acık acık herseyi yazıyorum vallai görse kızar mı ki acebaaa :18::18:
aynen yaa gider okur öğrenirdik böyle sorma da soramıyoruz kaldık iyi mii
iyiyim canımmm
tamam birddaha olmaz sözz
aslında yakalanma korkumda yok değil nişanlımın tepkisini ölçemiyorum bu konuda :18::18:
bu arada haticemmm gelinliğini gördüm ama öyle uzaktan uzaktaaaan hiç konuşmadaaaann
sen dünyalar güzeli olmuşsun düğünde daha da güzel en güzel olcaksın cok bgendim seni gelinlikle
Hayırlı olsun kuzum şimdidenkızlar merhaba
nasılsınız ne var ne yok
girmiyorum özlemişim bu başlığın enerjisi been
nişan davetiyesi gördüm bir tane çok güzel allah tamamına erdirsin
balayından dönen arkadaşlar olmuş sanırımmm bizede nasip olsa ya o günleri görmeeeek
ama neden acımış kii yaa korkuyorum iyice beeen :18::18:
dilaaaa beni de kabul etsene bende görmek istiyorum gelin kızlarııı :26::26:
başka kimlerde gelişmeler var öyle bir göz atıp yorum yaptımmm
biz hala ev için haber bekliyorz evimiz bir belli olsada esyalarımızı alsa nişanlım bir rahata ersek hayırlısı ile
gelin arabamız için klasik araba kiralıcaktık dün babam baktı hiç sağlam değiller bunlar dedi üstelik fiyat 650 yazıyordu oraya gidince abartmışlar resmen napıcaz bilmiyorum bakalım
birde en önemlisi gelinliğime karar verdim en sonundaa yaaa
o bahsedilen duyguyu hissettim sanırımmmm
öncekinde herkes begendiği için alıcaktım ama bu duygu yoktu suannn cok mutluyumm kii hafta sonu gidip ölçülerimi vericemm ve benim olcaaaakkk
benden bu kadar sanırım
Ben bu konuda acayip tırsıyorum.5 dk ama o 5 dakikada adam nasıl böyle oluyo
:44::44::44: ben kastıgın için böyle acı cektiğini düsünüyorum..
bir de açık açık sormayayım özelden de yaz istersen hangi pozisyonda yapıyorsunuz? ilk zamanlar vajina acılıp seklini bulana dek bazı pozisyonlar can yakabilir.
bende hafif sızı seklinde oldu öyle duramayacak kadar agrım olmadı.
Hayırlı olsun kuzum şimdiden
Hande hoş geldin.
hoşbuldum canımm
Hayırlı olsun kuzum şimdiden
Ben bu konuda acayip tırsıyorum.
Hem çok acı çekeceğiz hemde utanacağız of ya çiğ köfteyi severim ama bu olayı bilemedim.
Sinem benimde nişanlı can burayı bilmiyor hatta evlenince belki nick değişimine gidebilirim.
Evden girdiğimde bari anlarsa ilk yazdıklarımı okumasın beni bir blogda yazışıyorum biliyorveeee çok teşekkürler kuzum ben çok sevdim gelinliğimi darısı başına inşallah
Hande hoş geldin.
Geceliğin uzun mu olması lazım kısa mı biri bunu açıklasın yahu birde 5 dk içinde çıkaracaksak pahalısını almama gerek yok o zaman değilmi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?